Ψόφα. Τα πρώτα 2 παιχνίδια πρέπει να τέλειωσαν μέσα σε 3 λεπτά. Μαζί. Πρώτη κίνηση, 3 σκουλήκια στο νερό.
Επίσης από πότε η ισοπαλία είναι 0.5-0.5? .
Printable View
Ψόφα. Τα πρώτα 2 παιχνίδια πρέπει να τέλειωσαν μέσα σε 3 λεπτά. Μαζί. Πρώτη κίνηση, 3 σκουλήκια στο νερό.
Επίσης από πότε η ισοπαλία είναι 0.5-0.5? .
Ε δε το πα για να το μετρήσουμε, απλά ήθελα να δείξω οτι τον δυσκόλεψα λίγο... :P
πηρα τον πρωτο ποντο μου με νικη επι του ρθδιε.
ατομ σε περιμενω.
συγνωμη, αλλα γυρισα τωρα μετα απο 11:30 ωρες δουλειας. ισως σε κανα διωρο να συνελθω λιγο.
Να ενημερωσω πως θα ειμαι διαθεσιμος απο αυριο και ως την κυριακη μιας και εχουμε πασχα και θα καθομαι και θα τα ξυνω..οχι ακριβως ...αλλα θα βρω και κανα βραδακι χρονο για σκουληκια. περαστε απο το ταμειο για εξαργυρωση.
rudie pou eisai!
Κάθε μέρα μπαίνω, μπείτε και συ και ο fixxxer να γίνουν οι μάχες.
ο ρουντης με βρηκε και μου σφυριξε εναν κατακεφαλο που ταρακουνησε τον επηρμενο μου εγκεφαλο που χε παρει αερα απο τις νικες επι του διτροχου αετου! 2-0 το πρωτο παιχνιδι. μια μικρη εκκρεμοτητα παραμενει στο δευτερο και θα ποσταρω μετα την ολοκληρωση της τελετουργιας.
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος απολογισμος δευτερου παιχνιδιου 2-1 για τον ρουντη. Δευτερος κατακεφαλος. ακομα σφυριζουν τα αυτια μου.
βουρστ σε περιμενω για να λυσουμε τις διαφορες μας.
Dythor paraskevi apogevma eimai dia8esimos.
Dythor kai fiskser, gia megalobdomada eimai se ora ellados, kanoniste me pi-em giati prepei na kleisw slot sto programma. nai.
θα ειμαι ταπεινός όπως αρμόζει στις άγιες τούτες μέρες, αλλά η αγαπητή Έλενα, κατά κόσμο wurst, μπέρδεψε τις εορτές και νόμιζε ότι είναι τώρα τα Θεοφάνεια και έστειλε σχεδόν όλα τα σκουλήκια μου για βουτιές. Απολογισμός 1ου παιχνιδιού υπέρ της και 2ου υπέρ μου, σώζοντας και την υπόληψη μου. Τέλος το τουρνουά για μένα. Πάω να συνεχίσω το πλέξιμο καλύτερα!
Σκορ!
νομιζω με κερδισε 2-0. και κερδισα 2-1.