-
Κουφός σαφώς βελτιωμένος αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά στην άμυνα, υπήρχαν στιγμές που ο Πέκοβιτς τον έπαιζε για πλάκα.
Βασιλειάδης και Φώτσης πολύ καλό παιχνίδι.
Ο Καλάθης συνέχισε να κάνει τις σβούρες του.
Κατά τα άλλα γενικότερα βελτιωμένη εικόνα
Λιθουανία - Ισπανία τώρα άντε να δούμε...
-
36-62 ημιχρονο....ολα μεσα η ισπανια - ελπιζω να γυρισει το ματς
σε αλλα νεα εχασε η τουρκια απο πολωνια 83-82 και δεν περναει στην αλλη φαση - οι δευτεραθλητες κοσμου :P
-
-
Δεν είδα το ματσάκι αλλά διαβάζω γενικά ότι καλά τα πήγαμε για άπειρη ομάδα μετά από τέτοια ήττα.
Όμως είναι σαν να μην έγινε, αφού αύριο αν δεν κερδίσουμε πούλο (οι άλλοι θα κάτσουν να χάσουν μετά άμα χάσουμε κι εμείς).
Τώρα να τους δω λοιπόν.
-
Από που κι ως που δε γίνονται ίδια ώρα οι αγώνες αύριο; Όχι ότι θα χει νόημα να προκριθούμε αν δε μπορούμε να νικήσουμε τους Κροάτες βέβαια. Τουλάχιστον θα γελάσουμε και με το ματς των ΠΓΔΜήτων...
-
συμφωνώ με H. εννοείται και το έχω γράψει καιρό
ο Διαμαντίδης δεν έπρεπε να αποσυρθεί από τώρα
και πρέπει να βρεθεί μια λύση, όποιος παίκτης αρνείται την κλήση του στην Εθνική
να μην μπορεί να αγωνιστεί για ένα χρόνο με την ομάδα του ή κάτι τέτοιο
ο Διαμαντίδης (και κάθε παίκτης της αξίας του) δεν προέκυψε με παρθενογέννεση στο μπάσκετ
βοηθήθηκε από τον Ηρακλή και τα τμήματα υποδομής του, από τον ΠΑΟ και τον κόουτς του (κυρίως)
αλλά και από τις Εθνικές ομάδες που αγωνίστηκε, όπου πρόσφερε εννοείται πολλά και κέρδισε πολλά περισσότερα
κάποτε το να αποσύρεται ένας παίκτης από την Εθνική γινόταν με μια λογική, αποδεκτή από όλους
ο Παπαλουκάς πχ που και πιο μεγάλος είναι και δείχνει κουρασμένος μπασκετικά, με μέτριες 2 τελευταίες χρονιές,
δεν είναι παράλογο να αποσυρθεί, ο Διαμαντίδης από πού κι ως πού?
και για να μην το κουράζουμε, ας κάνουμε ένα κουίζ
πρωταθλητής NBA, 2 χρόνια πιο μεγάλος του Διαμαντίδη
80τόσα ματς τη φετινή χρονιά, έχει κατέβει με την ομάδα του στο ευρωμπάσκετ
ποιος είναι?
-
ο νοβιτσκι απο το 08 και τους ολυμπιακους εχει δηλωσει οτι σταματαει απο εθνικη
και φετος επανηλθε λογω λοκ αουτ
οπως και πολλοι αλλοι που παιζουν nba και δεν επαιζαν καθε χρονο στην εθνικη τους
οσο για τους δικους μας, περα απο το γεγονος οτι μπορει να παιζει σοβαρο θεμα ,η αποψη μου ειναι οποιος δε θελει σπιτι του
-
Αυτό είναι το θέμα, ότι πρέπει να βγει από τα μυαλά των σύγχρονων αθλητών η σκέψη "δεν θέλω". Τι σημαίνει δεν θέλεις ρε μεγάλε, αθλητής δεν επέλεξες να γίνεις? Ε ο αθλητισμός είναι μια ασχολία με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Όπως κερδίζεις με το ταλέντο σου και την εργασία σου, χρήματα και δόξα, την προβολή από τον αθλητικό κόσμο και την αγάπη των φιλάθλων, έτσι είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι τις αθλητικές διοργανώσεις και όχι να προσβάλλεις το άθλημα που σε αναδεικνύει.
Αν δηλ. επιλέξουν όλοι οι μεγάλοι παίχτες να μην κατεβαίνουν, δεν θα υποβαθμιστεί το ίδιο το άθλημα?
Εφόσον λοιπόν τα κρούσματα αυξάνονται (τα είδαμε και στο ποδόσφαιρο) και οι αθλητές από μόνοι τους δεν αντιλαμβάνονται το σωστό, ας μπει ένας κανονισμός που θα το ορίζει. Όποιος αρνείται -χωρίς πραγματικό λόγο- τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα (ή στην μικτή κόσμου ή σε οποιαδήποτε εκδήλωση σχετίζεται με το άθλημα που εκπροσωπεί), να αποβάλλεται για ένα χρόνο από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται. Απλά πράγματα που λύνουν τα προβλήματα πριν καν προκύψουν.
-
ο Μαυροκεφαλίδης δεν έφαγε 2 μήνες τιμωρία από την ομοσπονδία;
-
ο blackhead δεν έχει αποσυρθεί από την εθνική όπως ο Διαμαντίδης
απλά προσπάθησε για 2η σερί χρονιά νομίζω να αποφύγει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση
χωρίς να καταφέρει να το δικαιολογήσει
για την αδικαιολόγητη μη συμμετοχή σε διοργάνωση υπάρχει κανονισμός
για την οριστική απόσυρση, δεν υπάρχει
-
εγω ειμαι της αποψης, οποιος δε θελει ας μη θελει.
δηλαδη ρε Παυλε (Παυλο?) αμα κατεβει ο οποιος και ειναι τοσο ξενερωμενος που του βγαινει αναγκαστικα στο παιχνιδι ειναι καλυτερο?
-
ναι αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι πολύ λογικό η ομοσπονδία να στέλνει προσκλήσεις/ερωτηματολόγια για να δει ποιος είναι ξενερωμένος και ποιος όχι ώστε να κάνει ρόστερ.
-
Όποιος δε γουστάρει σπίτι του.
Καλύτερα να βγαίνουμε 10οι αλλά να βλέπεις να σκίζονται, παρά να έχουμε σταριλίκια και υφάκι.
Δικαιολογώ μόνο όσους λείπουν για λόγους υγείας.
Όσο για την κούραση, θα ξεκουραστούν καλά όταν σταματήσουν και θα τρώνε τα μύρια που παίρνουν (οι περισσότεροι).
-
παιδιά, αυτό ακριβώς λέω, να μπει ένας κανονισμός που να προλαβαίνει το "όποιος δεν θέλει, θα σέρνεται" κλπ
τώρα που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, προφανώς όποιος αισθάνεται κουρασμένος, όποιος δεν έχει διάθεση κλπ, αν κάνει κάτι επειδή θα πιεστεί, δεν θα αποδώσει
αν όμως στο μυαλό του κάθε αθλητή δεν υπάρχει καν το ενδεχόμενο ότι άμα γουστάρει παίζει και να αποσυρθεί, να μην κατέβει κλπ, τότε δεν θα μπαίνει καν σε τέτοιες σκέψεις
-
το ενδεχομενο καποιοι να αποσυρθηκαν γιατι δεν ηθελαν να γινουν οι αγγελος χαριστεας του μπασκετ και να δωσουν ευκαιριες σε νεους το ξεγραφουμε τελειως;δεν λεω οτι ντε και καλα αυτο εγινε,απλα βλεπω οτι δεν το αναφερει κανεις.