Το ξερα αυτο μωρε, σιγα. Σταματα να υποδεικνυεις το προφανες.
η εκπληξη μου ηταν για το "Εκτος Θεματος" συγκεκριμμενα.
Καλήφα.
Printable View
Χαχαχαχα, θειλα το αποπανω.
Αν και το scribbler δεν το εχω συνδυασει με χρωμα, αντε, ειπα ας βαλω λιγο.
http://img833.imageshack.us/img833/4...ribble024c.jpg
taledo.
ποιους θερίζεις;
Kανεναν. Προσπαθω να συγκρατησω το κτηνακι μου. Το φοβαμαι.
Εχει καποιος που μουτζωσε (εκτος τσονου αν ειναι αυτος) τη χαρα να εξηγησει γιατι.
Εγω πινκαρα γιατι χαβοκαρα ειμαστε, αλλα οποιος μουτζωσε πιστευω το κανε και καλα επειδη το παιζεις σκληρη
Ωπα μωρη ντουζιερα κτλ
Εκφραζει το θυμο μου. Ο οποιος δεν μεταφραζεται πχ σε Αρτεμη (που by the way σχεδιαστικα μου αρεσε επισης πολυ) αλλα σε πιο παιρνω το τσεκουρι μου φαση. Η γυναικεια μορφη που χρησιμοποιει ο Χελμ μου το κανει απλως ευκολοτερο να το δω.
Τωρα αν τα ποταπα αισθηματα αλλων εκφραζονται με εικονες πινω νες καφε γυρω απο τη φωτια με τα φιλαρακια μου, οκ, πασο.
χάβοκ μην συγχίζεσαι, εγώ μούτζωσα (και προφανώς και ο τσόνος), απλά αυτή η απόλυτη ταύτιση σε αυτή τη συγκεκριμένη εικόνα εμένα μου έκανε κάπως, όχι "ώπα ρε ντουζιέρα" φάση που λέει ο φιξξξερ αλλά ξέρω γω, αν διάλεγες μια εικόνα που σε αντιπροσωπεύει αυτήν θα διάλεγες; ναι θα πεις και ποιος είμαι εγώ για να το κρίνω αυτό θα πεις και θα έχεις και δίκιο οπότε πάρε ένα πινκ για να μη μου στεναχωριέσαι.
(τι έχει ο καφές γύρω από τη φωτιά με τα φιλαράκια; )
Η Άρτεμη κυνηγάει, ειρηνικό πράγμα ναι, άσε που και παρθένα τι ξέρει από πόλεμο
ξέρεις καλά την ζωή της και σαρκάζεις με άνεση τα ζόρια της; Στην αδερφή σου άμα σου πει 'σήμερα ήθελα να καρυδώσω δυο τρεις' όπα μωρή ντουζιέρα θα της πεις;Quote:
Ωπα μωρη ντουζιερα κτλ
Χελμ μαλλον δε με εννοησες, καθως η χαβοκαρα ειναι μεγαλη λατρεια και ποτε δεν την ειρωνευομαι, ποσο μαλλον να την σαρκαζω και να τη βαλω σε καλουπια. Απλα εδωσα μια εξηγηση για το πως θα το σκεφτηκε κοσμος εδω μεσα, καθοτι τα τρια παραπανω ειναι και τα τρια πιο συχνα φαινομενα στο ΕΡ, ακομα και για ποστς που λενε "μου αρεσει το γαλαζιο ως χρωμα", ποσο μαλλον οταν η αλλη λεει οτι ταυτιζεται με μια ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.