να του κρατήσεις μούτρα
Printable View
να του κρατήσεις μούτρα
Quote:
Περπατούσα στην Ομόνια όταν ήρθες και τριβόσουν πίσω μου. Με γάμησες και τα κατσαρά γκρί μαλλιά σου κολλούσαν στο ιδρωμένο σου μέτωπο. Μου είπες οτι είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έφυγες. Αν το δείς επικοινώνισε μαζί μου σε ερωντεύτικα.
Σε είδα σήμερα στην Τσιμισκή στις 14:00 το μεσημέρι, πάντα όμορφη με το γνωστό ξανθό καρέ μαλλί σου. Ήσουν με μια φίλη παρέα, χωρίς τα δίδυμα. Είπα να σου μιλήσω αλλά δεν το τόλμησα, μη με μπαγλαρώσει κανας φουσκωτός, είσαι βλέπεις και γυναίκα πρώην πρωθυπουργού.
Θέλω να σε ξαναδώ, δε μπορώ να έρθω στη Ραφήνα, αλλά αν ξανάρθεις κατα εδώ, στείλε μου μήνυμα εδώ στο ΕΡ.
Σε είδα στην τηλεόραση και ήσουν μια λατρεια !
Σε είδα εχτές το βράδυ στο αροδρόμιο να έρχεσαι από τα ξένα, με είδες , σε είδα, χαιρετηθήκαμε !
Καλώς Ήρθες :)
Χτες το πρωί στο ΚΤΕΛ Χανιά-Ρέθυμνο, φορούσες μπλούζα Ruined Families και ήσουν πολύ σοβαρός.
Se eida sto metro sto sintagma katevenes tis skales me grigoro kai sta8ero vima forouses maura gialia kai ta mousia sou anemizan apo thn zveltada sou egw gnostos kouradas eixa xara3ei poria gia kiliomenes otan 3afnika ta vlemata mas sinanti8ikan
sthn arxi den imoun sigouros alla otan se eida na vgazeis ta gialia me stil kai aera hollywoodianou astera petontas mou xamogelo pistika pos isoun esu
xereti8ikame egardia epidi imaste kai oi 2 latries
3exasa na sou xaidepsw thn sampreloti kilia an kai den thn eida ekei prepei na eisai tou gumnastiriou h kanei doulia pou epilegeis skales anti gia kiliomenes
fevgontas sou eipa thn epomeni fora pou 8a eimai a8hna na pioume mpires eipes nai kai xa8ikame sto pli8os :smile:
διάβασα xamogelo pliatsika
χτες βραδυ στο μοναστηρακι ειδα την ομορφια σου. leech εισαι κουκλος απο κοντα
Σε είδα χτες βράδυ στο An. Έσκασες με μια κοπέλα ανάμεσα στις κολώνες, λίγα μέτρα μακριά μου. Περίμενα να διασταυρωθούν τα βλέμματα μας, και τότε άρχισα να σε χαιρετώ γεμάτη ενθουσιασμό. Με κοίταξες με απορία, τα μάτια σου μισόκλεισαν σε μια προσπάθεια να με διακρίνεις καλύτερα, αλλά αντί να με αναγνωρίσεις, μια αμηχανία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό σου. Λόγω ελαφράς μέθης, αγνόησα τα σημάδια αυτά, και συνέχισα να σε χαιρετάω με επιμονή και χαρά, ώσπου τελικά τι να κάνεις, υπέκυψες και χαιρέτησες κι εσύ, παρόλο που μάλλον δεν ήσουν ο Leech.
Σε είδα χτες βράδυ στο An. Καθόσουν στο σκαλάκι μπροστά στο κολωνάκι, και μια παρέα μουσάτων έριχνε βαριά τη σκιά της πάνω σου μέσα στο χαμηλό φωτισμό. Με χαιρέτισες με χαρά. Δυσκολεύτηκα να σε διακρίνω και ακόμα περισσότερο να να το πιστέψω, ήσουν όντως εσύ; πριν λίγο καιρό ήσουν σνομπ και ψυχρή, τι έγινε ξαφνικά; μήπως έφταιγε που είχα μια κοπέλα δίπλα μου; ανταπέδωσα αμήχανα.
Αργοτερα ανέβηκες πάνω στο κολωνάκι και, γυρίζοντας το βλέμμα μου, ήμουν πλέον σίγουρος. Δεν ήσουν η Γεωργία, ήσουν η Drumsick. fml :oops:
P.S. Έψαξα μετά να σε βρω, αλλά είχες φύγει.