όχι μπαν.
Printable View
όχι μπαν.
Προσωπικά το συνεχές μπινελίκωμα προς Σταυρούλα πριν κάνα χρόνο το βάζω στο νο1 των μαλακιών που έχω κάνει στο ηαρ (και δεν είναι και λίγες). Άσχετο, αλλά ήθελα να το πω γιατί με βασανίζει.
Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για μπαν, δεν έχει καμία σχέση η συμπεριφορά της τώρα με την αρχική περσόνα της.
Από την άλλη, αν κάποιοι ενοχλείστε τόσο πολύ (και πιθανότατα με το δίκιο σας αν σας βρίζει), θα πρότεινα να κάνετε κάνα νέο πολλ ώστε να αποφασίσει το κοινό, έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος έχει αλλάξει άποψη πλέον, αλλά μια δοκιμή δεν κάνει κακό.
Στην τελική δημοκρατία έχουμε :!:
BAN THE PARIAH (για τους παλιους)
BAN THE RA PARAIAH (για τους νεους)
Μπορώ να αλλάξω τη ψήφο μου;;;
αν δε θέλετε να την κάνετε μπαν, μπορείτε τουλάχιστον να της μπλοκάρετε το τσατ;
Ωραια ιδεα. Και μετα αν μπορειτε καντε την κι ενα μπαν
αυτός ο τύπος μία φορά την έκανε ignore το οποίο είχε γίνει για συγκεκριμένο λόγο πάνω στο χαβαλέ μαζί με τον μιτσμανν, και άλλη μία την έβγαλε από το ignore. όντως δημιουργούνται ψυχώσεις, να το κοιτάξεις κι εσύ.
τεσπα, δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά, κάντε ό,τι θέλετε, γράψτε άλλες 15 σελίδες για τον Η. που βρίζει, μπανάρετε τον firestorm όταν μπει πάλι, γενικά ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του φόρουμ.
Με τόση ένταση που υπάρχει στο φόρουμ αυτές τις μέρες, μήπως αντί για τον Τσάκα να φτιάξουμε εμότικον κάραβελ;
τι μπαν ρε κομπλεξαρες,αφηστε την κοπελα στην ησυχια της.κι εσυ ρε μιτσμανν ενα μηνυμα ηταν να μου στειλεις,στ'αρχιδια σου με εγραψες.μπαν στον εαυτο σου.
θα σε μπανναρω και σενα και αυτηνα που υποστηριζεις και ξερεις καλα το γιατι.
Εγω ξερω οτι μου ειπες οτι θα μου στειλεις μηνυμα που θα μου εξηγεις και περιμενω τοσες μερες.Δεν εκανα και τιποτα τραγικο πια,απλα εκανα δυναμικη εισοδο στο φορουμ. :cool: