προσωπικά προτιμώ κάτι ανάλαφρο
Printable View
Τρελά μέταλα οι συντάκτες του μέταλ χάμερ... Που δεν ξέρουν πόσους δίσκους έβγαλαν οι Cirith Ungol...
Πού το θυμήθηκες; :D:D
Είναι η αγαπημένη μου κοτσάνα από χάμμερ.
Συγκρίνεται μόνο με: μπάσο στους Saxon παίζει ο Nigel Glockler...
O Shelton θυμίζει συναχομένο Dickinson!!!,....
To Steal the light των Q5 είναι επικό μέταλ...
http://punkfromthegutters.blogspot.c...does-suck.html
http://imagemacros.files.wordpress.c...successful.jpg
μ'αρέσουν αυτά που γράφεις ρε πάνκη και γουστάρω σκατοψυχιά
αλλα LOL re mlk
κάθεσαι και γράφεις wall of text με γραφικότητες του στυλ μπουρνούζουμ και δεν ξέρω και 'γω τι και οι μέταλλοι καταστρέψατε το μέταλ σας και ΜΤV και radio friendly και και και και βλέποντας ΑΥΤA;
http://www.metalsucks.net/wp-content...bie-final.jpeg
http://www.metalsucks.net/wp-content...ck-graphic.jpg
πραγματικά βρωμάει απ'τα ηχεία ο,τι πρόκειται για μούφα, jebus
Ριτζεκτ δικε μου ΔΩΣΕ πονο στο λαο να γουσταρουμε :!:
Παπαριές. Αν ήξερες ποιος ήταν ποιος, ήξερες και τι να περιμένεις. Προφανώς άμα έδινες στον Lord να γράψει για grunge θα το έθαβε αντανακλαστικά αλλά αν έγραφε ο Καραολίδης θα διάβαζες μια χαρά κριτική. Και δεν ήταν ο μόνος. Γενικά, είναι λίγο χαζό να νομίζεις ότι υπήρχε μια πάγια γραμμή από το περιοδικό. Από εκεί και πέρα, το περιοδικό ήταν το ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ/ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΜΕΡ και το grunge και τα πανκ και τα όποια άλλα χαριστικά ήταν εκεί, μπορούσες να πάρεις άλλα τρία περιοδικά να διαβάσεις για αυτές τις μπάντες, αλλά δεν μπορούσες να διαβάσεις για τα θρασοντεθοτέτοια πουθενά αλλού.
Πιο μεταλλάς από μένα πεθαίνεις και προφανώς δεν τον έχω για απαγχονισμό. Αλλά όντως είχε εχθρούς και δεν του φταίει κανείς όταν ως αρχισυντάκτης πάει να πιάσει και τους μινμίνδες και τους ροκάκηδες και όλους και κάνει 16σέλιδο με φλωρόμπαντες τύπου Oasis. OASIS! Λες και δεν τους έβλεπες ΠΑΝΤΟΥ, έπρεπε να πάρεις και το Χάμμερ να διαβάσεις για τους παπάρες. Με αυτές τις μαλακίες έφαγε το κεφάλι του γιατί κατά τ'άλλα και από τις κορυφαίες πένες ήταν/είναι στο περιοδικό και κανείς δεν αμφισβήτησε ούτε τις γνώσεις του, ούτε το λαγωνικό του ένστικτο για σκηνές και μπάντες.Quote:
τον Καριολιδη τον ειχαν για απαγχονισμο οι μεταλαδες...μονο απειλητικο πακετο με bastard sword που δε του στειλαν...
warlord: Άσχετα με το χάμερ, τι σόι σχόλιο είναι το "τρελά μέταλα... Που δεν ξέρουν πόσους δίσκους έβγαλαν οι Cirith Ungol..."
Θες να πεις ότι δεν είναι καλοί μεταλάδες όποιοι δεν ξέρουν την δισκογραφία των Cirith Ungol; Μπούρδες. Και ολίγον από όσα δεν πιάνει η αλεπού... Και έναν φίλο μου θρασά να ρωτήσω (έχω δυο στο μυαλό μου) θα μου απαντήσουν "χέστηκα πόσα βγάλανε" αλλά δεν τους πας κόντρα(!!! ωωωω!) στις θρας/κροσόβερ γνώσεις. Και εσύ σαν τον πάνκη κάνεις τώρα.
Γενικά, μιας και τελευταία ασχολήθηκα παραπάνω με το περιοδικό μέσω του φόρουμ του, οι περισσότεροι που ήρθα σε επαφή είναι πολύ συμπαθείς. Κάποιοι δεν έχουν και τις τρελές γνώσεις, όλοι πάντως έχουν μεράκι. Κάποιοι γράφουν πολύ ωραία και ζωντανά και άλλοι γράφουν με επιρροές Εμπειρίκου. Κάνα δυο είναι ψώνια, οι περισσότεροι είναι πολύ ευχάριστοι. Αλλά γενικά το περιοδικό κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, και σε επίπεδα δημοσιογραφικά έχει δυο τρεις που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Γιατί υπάρχει και το άλλο δέος, το Metal Invader, που ήταν πολύ της μοδός, αλλά και εκεί μέσα (που δεν έφαγε ούτε το 1/10 του κραξίματος που έφαγε το Χάμμερ) υπήρχαν και απίθανοι τύποι άμπαλοι του κερατά και έσπρωξε ΠΟΛΥ ΤΥΡΙ, να στάζει ΤΥΡΙ και ΣΤΑΚΑ λέμε, και κοτσάνες με το κιλό γραφτήκανε. Αλλά δεν το έκανε κανείς θέμα.
Ποιος είναι αυτός Κρουξ; Γαμώ τα μπλουζάκια Watchtower.
ο ζαχαρόπουλος και του χει σκιστει και το παντελόνι κοντά σταρχίδια λιγάκι.
επίσης ford έλα ρε οκ, νομίζω καταλαβαίνω πως του φαίνεται του Minmin, το πίσω στα λαγούμια σας και γενικά η εμπάθεια στο review tar χτυπάει. εκτός του ότι οι τύποι είναι ωραία μπάντα γενικά το συγκεκριμένο άλμπουμ όπως και πολλά άλλα δεν θα έπρεπε να είχαν εκτεθεί στο hammer αν δεν τα αναλάμβανε κάποιος που τουλάχιστον νιώθει από post-hardcore και τέτοια (ψιλοσυμφωνείς για τα αλτερνατιβοειδή νομίζω). το ίδιο συμβαίνει και σήμερα βέβαια και γενικά αξίζει να αναρωτηθείς γιατί δίνουνε aor μπάντες στον ζαχαρόπουλο (που και που) ή κάτι funny money στον καραολίδη. έχει παραδείγματα αν θέλεις να ξεθάψουμε. το πρόβλημα στα συγκεκριμένα (στους tar αναφέρομαι) είναι ότι ήταν ήδη εκτός ύλης αλλά αντιμετοπίζονται σαν εντός από άτομα που δεν... (την παλευουν με τέτοια)
επίσης φλωράκης που είναι και σοβαρός, τρίτο κύμα του grungy rock (wtf is this) και συλλογή με μπάντες που είναι αλλού γιαλλού.
ο πουσσιος εννοείται συγχωρείται γιατί άλλα χρόνια, αλλά μυαλά τότε αλλά σήμερα τέτοια κείμενα είναι γτπ.
Ναι ρε Μαρίλιε, και εγώ του είπα ότι εξαρτάται από ποιον διαβάζεις τι. Δεν διαφωνώ καθόλου ότι είχε (και έχει) κολλημένα μυαλά που δεν θα έπρεπε να γράφουν για τίποτα άλλο πέρα από (συγκεκριμένα είδη) μέταλ, αλλά από εκεί μέχρι το άλλο άκρο υπάρχει μια απόσταση. Και καλή ύλη έχει γραφτεί και καλούς συντάκτες έχει και γενικά συνολικά το πρόσημο είναι θετικό. Γενικά και ο μινμινης κάνει λίγο σαν τον μεταλά που διάβαζε στο Ποπ και Ροκ ή το Audio κριτική για μέταλ δίσκο και άφριζε που του συντάκτη του φαινόταν φασαρία και μονότονο. Ανακαλύψαμε την Αμερική.
Ra Pariah, πάσο, αλλά και πάλι, σιγά τα ωά να πούμε. Είναι χοντρό λάθος δεν λέω (έχει και το καλύτερο κομμάτι Cirith Ungol ο δίσκος), αλλά δεν μπορείς βάσει αυτού να χαρακτηρίζεις 20 συντάκτες. Έχει πάνκικη μεταλοπατερική χολή το σχόλιο.
Βασικά το πρόβλημα του χάμερ στα 90ς δεν ήταν ότι κάλυπτε κατά αυτό τον τρόπο τα "άλλα" είδη, αλλά το ότι οι μόνες αναφορές για αυτές τις μουσικές στον ελληνικό τύπο ήταν μέσα από αυτές τις "ελεημοσύνες" του χάμερ και δεν υπήρχε ένα πραγματικά "εναλλακτικό" μέσο.
Σήμερα που υπάρχουν 900 διαφορετικά εξειδικευμένα σάιτ/φόρα/μπλογκς, πραγματικά στο πουτσαρέλι μας το κακοπροαίρετο θάψιμο του κάθε πούσιου/ζαχαρόπουλου.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Χάμερ. Πρόβλημα των "άλλων" ειδών είναι. Εγώ πάντως για τα σιάτολ που με ενδιαφέρανε διάβαζα και στο χάμερ. Και στα παπάρια μου αν ο Λορντ είχε θέμα με τους Faith No More ή τους Chilli Peppers, τα ζόμπι πρόβατα ξέρετε έχουν και την ευθύνη τους. Εδώ διάβαζα για Stone Temple Pilots και Jane's Addiction και Warrior Soul, το οποίο ούτε ζωγραφιστό δεν το έβλεπες στο άλλους που έπρεπε να κάνει ολόκληρη επεξήγηση στο γιατί έχουν θέση οι Rammstein στις σελίδες του.