Ποιές είναι οι σημαντικές; Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Printable View
Ποιές είναι οι σημαντικές; Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.
όσες αφορούν διπλωματικές συναλλαγές και εξωτερική πολιτική κάτω από το τραπέζι πιθανότατα
Συγκεκριμένα, έχει leak-άρει μέχρι στιγμής κάτι που δεν ξέραμε;
πρώτον, έχει λικάρει μόλις το ένα εικοστό πέμπτο των τελεγραφημάτων οπότε βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. δεύτερον, όπως ήδη αναφέρθηκε, υπάρχει διαφορά μεταξύ του να θεωρείς ότι κάτι ισχύει επειδή είναι λογικό να ισχύει και του να έχεις επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν. χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ότι οι σαουδάραβες πίεζαν για βομβαρδισμό του ιράν. δεν το λες και ασήμαντο.
γενικά, ο Π.Π. στο άρθρο που έδωσα τα θίγει αυτά τα θέματα και αξίζει να διαβάσεις τις απαντήσεις που δόθηκαν από κάτω. αν βαριέσαι διάβασε μόνο εκείνη κάποιου Δημήτρη Τσιτάκη, τα λέει όλα.
έντιτ: λοιπόν, ψέματα, έχει λικάρει το ένα διακοσιοστό πεντηκοστό του συνόλου, μου φυγε ένα μηδενικό.
ετσι οπως τα λεει ο ubu, επισης δες και το α του Sue Storm απαντάει επακριβώς ~!!~
Σε αλλα νέα:
Spoiler
δηλαδή, κάνεις DDOS που μια τρυπα στο νερο λίγο πολύ, γινεται ψιλομπαχάλο, σε μαθαίνουν και τσουπ πας να κάνεις κάτι χρήσιμο. Το hive mind ξηγιέται αρχιδάτη viral marketing στρατηγικάρα, εύγε. Τελος κάπου δίαβασα οτι πιάσανε εναν 16χρονο στην Ολλανδία
Και πάλι πάντως, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες εκεί μέσα, κανένα έγγραφο απ' όσα βγήκαν ή θα βγουν δεν είναι top secret. Αυτό κι αν θα 'χε ενδιαφέρον... Σε κάνει να συνειδητοποιείς τι δεν ξέρουμε και δεν μας περνάει καν από το μυαλό.
Ο τυπάκος που το ανέβασε αυτό στο /b ήταν ο coldblood που μίλαγε στο fox news ( ; ) σαν να αντιπροσωπεύει το anonymous. Μιλάμε για μεγάλο βλακέντιο
Επίσης ο 16χρονος που πιάστηκε, πήγε δικαστήριο την επόμενη μέρα. Ένα πιτσιρίκι που έκανε ddos μαζί με άλλα 4000+ άτομα σε ένα site δικάστηκε πιο γρήγορα από δολοφόνους ξερωγω ( σόρυ για τη γενίκευση :P )
Το θέμα είναι οτι δεδομένου οτι ο Assange και οι λοιποί στο Wikileaks έχουν κοιτάξει όλα τα έγγραφα, εάν υπήρχε κάποια πραγματικά έιδηση-βόμβα: 1) δεν θα είχε βγει από τα πρώτα; και 2) δεν θα είχε διαρρεύσει με κάποιο τρόπο; Για το 1) κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω με ποιά ακριβώς διαδικασία γίνεται η σταδιακή κυκλοφορία των εγγράφων. Αλλά: εφ'όσον η φάση Wikileaks-->Guardian, El Pais κλπ --> ευρύ κοινό έχει χρησιμοποιηθεί και στα έγγραφα για Αφγανιστάν και Ιράκ, προφανώς οι Wikileaks ξέρουν οτι ο πολύς ντόρος γίνεται τις πρώτες μέρες. Δηλαδή είναι πολύ πιθανό σε 2 βδομάδες να μην ασχολείται κανείς με τα έγγραφα που θα κυκλοφορούν τότε, άρα και να μη δοθεί η δέουσα σημασία σε κάτι σημαντικό, κάτι που θα χαλάει και το όλο νόημα της "αποκάλυψης". Μακάρι να διαψευστώ, αλλά τα παραπάνω συν το γεγονός οτι τα έγγραφα ήταν classified σαν απόρηττα (και όχι άκρως απόρρητα) και είχαν πρόσβαση 2,5 εκατομμύρια κρατικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ με κάνει απαισιόδοξο. Ενδιαφέρον θα χει πάντως να δούμε τα 1000τόσα έγγραφα της εδώ πρεσβείας. Το καλύπτει και το thepressproject btw.
Πάντως ο ρωχάμης είναι ακριβώς ο τύπος του "ιντερνετικού ακτιβιστή" που πιστεύει στην απόλυτη σημασία του ιντερνετ σε σχέση με το κοινωνικό γίγνεσθαι, τον οποίο στηλιτεύει ο Π.Π.
srsly ποιος ενδιαφερεται για το τι εκανε/κανει/θα κανει με το πεος του ο assange
Οποιος μαλακας ασχολειται με το δεντρο αντι με το δασος.
toso megalo ton exei?
Μία νέα ομάδα με βασική αποστολή την αξιολόγηση των συνθηκών που θα προκύψουν για τις επιχειρήσεις των υπηρεσιών ασφαλείας από τα χιλιάδες κρίσιμα έγγραφα που διέρρευσαν στο γνωστό ιστοτοπο του WikiLeaks, δημιούργησαν οι μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες. Η εν λόγω ομάδα έχει το όνομα «WikiLeak Task Force» (WTF) και φέρει τη σφραγίδα της CIA.
Φανταζεσαι να ηταν αληθεια αυτο?