ΟΚ, αλλά δε φτάνουμε ποτέ στο τρίτο, κατ'εμέ.
Printable View
ΟΚ, αλλά δε φτάνουμε ποτέ στο τρίτο, κατ'εμέ.
Επιστρέψαμε κι εδώ. Ουσιαστικά μόνο reflections των χαρακτήρων πάνω στο τι/πώς/γιατί έγινε ό,τι έγινε ως τώρα στη φάρμα, αλλά εμένα με άρεσε.
το καινούριο δεν είπε πολλά, χρειάζεται και λίγη δράση η κατάσταση. σημάδι και ταχύτητα όμως ο ρικ.
για τον μπούτσο. μετά από μια γαμάτη πρώτη σεζόν, τώρα απογοήτευση, εμβάθυνση στους χαρακτήρες σαπουνόπερας, πρήξιμο αρχιδιών και ούτε τρεχάλα ούτε ζόμπια ούτε μυαλά χυμένα τίποτα.
πράγμα που με κάνει να χάνω την πίστη μου στις σειρές, αφού μάλλον πολλές απ'αυτές ακολουθούν την ίδια συνταγή, μετά από ένα σημείο έχουν ένα σταθερό δίπτυχο, μια σεναριακή λούπα ντεμέκ ενδιαφέρον που υποτιμάει τη νοημοσύνη σου.
prison break - πηγαινέλα στη φυλακή
lost - πηγαινέλα στο νησί
breaking bad - θα μαγειρέψω μεθ/δε θα μαγειρέψω μεθ
the walking dead - θα κάτσουμε στη φάρμα/θα φύγουμε απ'τη φάρμα
δεν βλέπω πολλές σειρές, καλώ τους γνώστες να επιβεβαιώσουν από τηλ
μαλακιες λες. το τελευταιο επεισοδιο γαμησε. τι δε σου αρεσε. ασε που θα γινει και κολαση στα επομενα 2 ετσι που παει το πραγμα
Καμία ουσιαστική εξέλιξη στο σενάριο όπως ειπώθηκε αλλά ίσως απρόσμενοSpoiler
mhpvw eiste ena epeisodio pisw oloi? exei vgei to 9. auto pou leei o doomsayer egine mia cdomada prin...
το σημερινο (το δευτερο της σαιζον δηλαδη) ηταν αρκετα ως πολυ καλο.
τωρα οσον αφορα το "παγωνουμε τα παντα και δειχνουμε τις πτυχες χαρακτηρων και εμφαση στο οτι προσπαθουν να φερθουν νορμαλ ενω ολος ο κοσμος εχει γαμηθει γυρω τους", συμφωνω οτι παραγινεται αλλα η σειρα το κανει σχετικα απ την αρχη. Και δεν εχω διαβασει και το κομικ, μπορει ετσι να πηγαινει και αυτο.
εγω ρε μιτσμομπιλ μαν πιστευω οτι το κανουν ολο αυτο για να μας δειξουν το γιατι θα οδηγηθουμε σε αυτη τη μαχη(οσοι ειδαν το επεισοδιο καταλαβαν). γιατι αν εβλεπες πχ τη πρωτη σεζον μονο θα φαινοταν ουρανοκατεβατο. εκει ηθελαν εξαρχης να εστιασουν και ηθελε βαθος χρονου για να φανει αυτο καλα.
καλακανουν κατα τη γνωμη μου.
α, και πουτανες γυναικες ψολαρπαχτρες
υγ. δεν εχω διαβασει τακομιξ
Καλό ήταν το επεισόδιο, και απότι είδα στο τέλος τις σκηνές του επόμενου, θα είναι ακόμα πιο δυνατό το επόμενο.
Καλά κάνουν και δεν δείχνουν όλο ζόμπια, τα έχουμε λιώσει σε τόσες ταινίες, θέλουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους.
ma pws den edeixan. ti thelete pia mono maxes me zombie 45 lepta? sovareuteite
Πείτε τα βρε, τα έχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν είχαμε συνέχεια κυνηγητά και ξεκοιλιάσματα μιάμιση σεζόν τώρα, δε θα είχε μείνει κανένας ζωντανός ή/και αρτιμελής.
Τεσπα, αν παραδεχτούμε ότι η επιστροφή την περασμένη βδομάδα ήταν κάπως υποτονική, το τελευταίο επεισόδιο ήταν φοβερό.Spoiler