Ρε Νταιθορ, να χαρεις το απογευμα, βουλωνε πια, εχεις ποσταρει μονο ανυπερβλητες μαλακιες στο θρεντ
Printable View
Ρε Νταιθορ, να χαρεις το απογευμα, βουλωνε πια, εχεις ποσταρει μονο ανυπερβλητες μαλακιες στο θρεντ
ΒΟΥΛΩΝΕ ΚΑΡΑΦΛΟΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΑΚΕΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
ΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ
ποιοι ειμαστε εμεις και ποια ειναι τα λεφτα μας
ΚΑΤΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ
http://www.mcq.org/presse/images/asterix3.jpg
Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα σκέψου πως σε αυτό το θρεντ ΤΑΠΩΣΕΣ τον rfo :!:
Δεν ξέρω, μπορεί εγώ να είμαι κάπως κυνικός αλλά όταν άκουσα το περιστατικό δε μου προκλήθηκε και καμιά τεράστια έκπληξη. Δηλαδή οκ μιλάμε για τους Ισραηλινούς που έχουν κλείσει τη Γάζα και έρχεσαι εσύ με το πλοίο να το σπάσεις για να τους βοηθήσεις. Doh, είναι αναμενόμενο πως θα στη πέσουν. 19 νεκροί όμως; Όχι, και δείχνει πόσο αδιστακτοι και αρχίδια είναι οι τύποι.
Από εκεί και μετά όσοι λέτε πως αν κάποιος ασχολείται με τα στοιχεία της υπόθεσης το κάνει σίγουρα γιατί θέλει να δώσει ελαφρυντικά και όχι γιατί βρε αδερφέ θέλει να μάθει τι έγινε, είστε εμετικοί που από τη 1η μέρα που έφυγαν τα πλοία περιμένατε πως και πως να γίνει κάτι τέτοιο ώστε να μπείτε σε πορείαrage mode.
Ξύλο και δακρυγόνα με τη σέσουλα, πραγματικά (αυτή τη φορά) αδικαιολόγητα επιθετικοί οι μπάτσοι, ίσως επειδή είναι ακόμα φρέσκια η Μαρφίν. Το ξέρω ότι ακούγομαι σαν ιντημήντιας αλλά έτσι ήταν τα πράγματα όντως.
Η αλεξανδριδη αραγε να ναι εκει κατω...δεν ειχε παει σε καποια φαση για το σκαι;Δεν θυμαμαι νικνειμ.Δεν μπαινει πλεον νομιζω
χαχ γράφει ήδη στο θρεντ
Απόσο ξέρω έκατσε πολύ καιρό κάτω, έκανε γνωριμίες, γνώρισε τον παλαιστινιακό πολιτισμό, δέθηκε με τους ανθρώπους της περιοχής και όταν ο Σκάι της είπε να επιστρέψει αυτή απάντησε "Είμαι μία απαυτούς. Πλέον ανήκω εδώ. Λυπάμαι."
Τελευταία φορά που έμαθα νέα της την έλεγαν Τζασίρ και είχε παντρευτεί έναν ντόπιο και είχαν και 3 παιδιά.
γραφει;! α..οκ... :)
Ελα σορρυ αμνιζιακ ελεγες καμια απ τις εξυπναδες σου παλι; δεν σε προσεξα. α ναι... τελικα εισαι Αιγαλεωτης. Αξιος.
ΚΑΛΗ;
Ισραηλινός πρέσβης στη Δανία: “Τα άτομα που επέβαιναν στα πλοιάρια δεν είναι τόσο αθώα, δεν μπορώ να φανταστώ έναν διαφορετικό τρόπο αντίδρασης από αυτόν που είχε το Ισραήλ”.
“Εκτιμούμε ότι υπήρχαν εχθροί μας στα πλοία αυτά. Δεν είχαμε άλλη επιλογή”
Στη Μόσχα εκφράζουν καταδίκη και βαθιά ανησυχία, κυρίως λόγω του θανάτου και του τραυματισμού των συμμετεχόντων στο ανθρωπιστικό καραβάνι", αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο των Εξωτερικών ζητώντας πλήρη διαλεύκανση όλων των περιστατικών και χαρακτηρίζοντας "βάναυση παραβίαση των κοινώς αποδεκτών διεθνών νομικών κανόνων" τη χρήση όπλων εναντίον αμάχων και την αρπαγή σκαφών στην ανοιχτή θάλασσα "χωρίς οποιαδήποτε νόμιμη αιτιολογία".
Ερντογάν: "κατά την επίθεση, τα πλοία είχαν υψώσει λευκή σημαία".