ποια ερωτήματα, όλα τα εξήγησε ο πούστης στη συνέντευξη
Printable View
βασικά δεν υπήρχε κάτι ανεξήγητο, οπότε δεν καταλαβαίνω τα ερωτήματα που μπορεί να υπάρχουν, αλλά ωραία φάση είναι να τα λέμε
κανονικά αφότου είδα το τελευταίο επεισόδιο ήθελα να κάνω ποστ σεντόνι αλλά βαρέθηκα
λοιπον
Spoiler
Spoiler
Είδα το τελευταίο επ σήμερα. Απλά η σειρά ΓΑΜΗΣΕ. Και εδώ να το σταματούσαν δε θα με χαλούσε καθόλου.
Spoiler
Spoiler
Το ξεκίνησα κι εγώωωω. Τελείωσα α' κύκλο σήμερα.
Δεν ξέρω τι λέτε για αργή εξέλιξη κλπ, εγώ την έχω καταβρεί. Δε βαρέθηκα καθόλου. Συνεχίζω και επανέρχομαι.
Και Μαγκάιβερ στο 209 :D
ΜΕΓΑΛΗ σειρά. Μεγάλη και η αγωνία για το τέλος του 2ου κύκλου, αφού πριζώνουν άσχημα οι flashforward σκηνές που παίζουν στις αρχές των επεισοδίων.
Σε γενικότερες γραμμές, είναι απλά αριστοτεχνικά στημένο το όλο πράγμα. Δλδ από τη μία έχεις να κάνεις με γκάνγκστερς έχοντας φτάσει στο χείλος του θανάτου κυριολεκτικά, αλλά πιο ανυπόφορη φαντάζει η βαριά-σαν-αμόνι ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι με τις τεταμένες σχέσεις. Όσοι δεν είστε παντρεμένοι, δεν καταλαβαίνετε :P
Είδα το φινάλε της 4ης.
Spoiler
3oς-4ος βγήκαν με μια ανάσα. ΕΠΟΣΧ!!1`!
Δεν έχω λόγια, τα είπατε όλα στις τελευταίες 2-3 σελίδες. Υπομονή για του χρόνου τώρα.
Το τέλειωσα και γω πολύ γρήγορα, με πολλά skip forward στην 1η 2η και 3η σεζον λόγω των αχρειαστων σκηνων με την καργιολα την Skyler και τα δραματα μιας αγανακτισμενης νοικοκυρας.
Κατα τ αλλα αψεγαδιαστη σειρά.