α
Printable View
α
Το concept είναι πολυ απλό. Συνδέεις σε loop τα πετάλια σου που κόβουν σήμα σε αυτό το true bypass κουτάκι και όταν το κλείνεις είναι σα να μην υπάρχει. Ακόμα μπορείς να έχεις παραπάνω απο ένα πετάλι ανοιχτό σε κάθε loop και με ένα πάτημα να ενεργοποιείς όσα θέλεις. Για τα loop-master έχω ακούσει γενικά τα καλύτερα, αναλαμβάνουν και custom δουλειές για οτιδήποτε τους ζητήσεις. 35$ flat όσο και να παραγγείλεις με USPS Express (δε κολλάει στο τελωνείο έτσι) και θα το έχεις σε 2 εβδομάδες.
Μια άλλη λύση είναι και το boss line selector! Aν σε ενδιαφέρει και αυτό πες να αναλύσω κολπάκι για blending.
voulwne re me thn artist na poume
(kai xronia polla gia proxthes)
exw k egw ena tetoio
http://www.loooper.com/2LtmBlue.JPG
exei kai to tuner out, k 2 loupes, kalh fash einai, kanei doyleia.
καλησπερα.
εχει κανεις ιδεα αν και που μπορω να βρω στην αθηνα ενα 3PDT stomp switch που το θελω για μια DIY κατασκευη; ρωταω γιατι καποιοι μου ειπαν να μην απευθυνθω σε καταστηματα ηλεκτρονικων, αλλα σε καταστηματα οργανων που κανουν και σερβις μηπως εχουν και μου δωσουν.
ξερει καποιος κατι;
oti skata malakia edw 8a thn vreis. anoikste kana kainourio thread,se ligo 8a milame gia tainies edw mesa. btw. eida to zOdiac. alla koimi8ika sto telos. wraio htan.
εγω μια φορα ειχα μεινει απο mana στον hodir hard mode.
Εγώ έχω βάλει και φτιάχνω λούτζα στο ψυγείο.
To Big Muff na pareis
kai grigora
an vreis ke to palio , to original tote akomi kalytera
bashing time... :D
To BOSS exei blending, loopmaster apo osa exw dei den exei kanena, einai ola passive, diakoptakia dhladh ktl...
Τα loop-master είναι απλά λούπες, δηλαδή μπορείς να πετάς πολλά πετάλια μαζί που θα τρέχουν ανοιχτά
στη λούπα του (ή αντίστοιχα να απομονώνεις ένα πετάλι απο την αλυσίδα σου που τρώει πολύ σήμα).
Το boss είναι η πιο οικονομική λύση για blender. Το "κόλπο" είναι ότι βάζεις το πετάλι που χάνει σε μια
λούπα του (Α ή Β) και απο τα levels ρυθμίζεις τα επίπεδα του καθαρού και του πεταλιού.
Να ξέρεις πως αν χάνει υπερβολικά πολύ χαμηλά το πετάλι και αναγκαστικά βάλεις πολύ καθαρό δε θα
ακούγεται πολύ ωραίο (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά). Δηλαδή μπορεί να σώσει ένα μέτριο πετάλι και
όχι κάποιο εντελώς άχρηστο! Πάντως είναι πολύ εύκολο να βρεις ενα να το δοκιμάσεις όλοι σχεδόν το
έχουν (Boss LS-2) αλλά χλωμό να ξέρει να σου δείξει ο πωλητής πως να το κάνεις εσυ blend!
Ένα άλλο πεταλάκι για blend καθαρά είναι το Barge Concepts VB-Jr που μόνο αυτή τη λειτουργία έχει:
http://www.bargeconcepts.com/vbjr.html
Εγω σου προτείνω το Boss πάντως γιατί εχει περισσότερες λειτουργίες και μπορείς να το πουλήσεις
αν το βαρεθείς ή να το χρησιμοποιείς απλά ως looper.
Αν επιτρέπεται πιο πετάλι θέλεις να φτιάξεις?