Btw έχουν όλοι εδώ συνειδητοποιήσει πόσο ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τούτο δω το βίντεο; Τις τελευταίες 2 μέρες παίζει συνέχεια στο repeat, δεν την παλεύωωωωω:lol:
Αν ξέρει κανείς info, ας πει.
Printable View
Ισορροπιστής στο sportfm, τώρα :touched:
www.myspace.com/anthrakwryxos
"ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ Δημήτρης Οικονομάκης. ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Ο MC BLANKMAN. ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ!"
8)
κάποιο ειρωνικό (ή κάτι τέτοιο) video έβγαλε το mad για τον παοκ και ήρθε άμεσα η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://www.imagehosting.gr/out.php/i...tana-lydia.jpg
βρείτε το πρώτο βίντεο ασαπ σας περικαλώ.
:touched:
Το χαν ανεβάσει και το κατέβασαν, αυτό που πόσταρα πρέπει να 'ναι απάντηση. Ε λογικά όλο και κάποιος θα το ξαναανεεβάσει.
Πω ρε γμτ και το είχα πετύχει το πρωί αλλά ήμουν δουλειά και το είδα με πολλά ffwd και χωρίς ήχο, άρα δεν κατάλαβα πολλά. Άντε να ξανανέβει!
Εβρέθη, αλλά μόνο ήχος!
Κρίμα δλδ γιατί η Λυδία είναι super γκομενάκι και την πήγαινα κιόλας κάπως. Οτιναναι.
Μπορεί κάποιος να πει τι παίζει με το συγκεκριμένο βιντεάκι και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε; :D
ε, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι Νότιοι και κάποιοι καθυστερημένοι αρειανοί, εδώ δε μιλάμε έτσι, δε λέμε ΜΠΑΟΚ, ούτε Τσάμπιο Λι, ούτε καν ΠΑΟΚτζής. Οπότε αφού βγήκε το βιντεάκι η Λυδία δέχτηκε τρελό αριθμό υβριστικών και απειλητικών (και καλά) μηνυμάτων, και αναγκάστηκε να βγει να πει ότι λυπάται, ότι δεν είχε σκοπό να ειρωνευτεί και ότι δεν φοβήθηκε από τα μηνύματα απλά τώρα κατάλαβε πόσο αγαπάνε κάποιοι μια ομάδα και αυτό το σέβεται και μπούρδες και μαλακίες ναχαμε να λέγαμε
Λολ, σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος είναι πιο καθυστέρας, αυτή ή αυτοί που της έστειλαν απειλητικά.
Εγώ πάντως το "κρίμα" το είπα για το είδος μουσικής με το οποίο "ασχολήθηκε", με το ότι δλδ δεν είχε πρόβλημα να εμπλακεί το όνομά της με τον hip-pop καρκίνο που παίζει παντού σήμερα. Με ποδοσφαιροοπαδικές εμμονές έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και χρόνια.
Βασικά χειρότερα, σκυλο-hiphop. Και εκείνη είναι το πρώτο συνθετικό μάλιστα. Fuck her life.
έντιτ: πάντως είναι σίγουρα πιο θεόμουνο από αυτούς που στείλαν τα απειλητικά. :D