-
Ανάλογα με το πόσο θύμα είναι ο αγοραστής.
Η μπαταρία του πλέον πόσο κρατάει; Η απόδοση της οθόνης έχει πέσει; Πόσο καιρό το έχεις;
Τέσπα, εγώ πάνω από 350 δεν έδινα, δεδομένης πεσμένης μπαταρίας. Και πάρα πολλά λέω μάλλον, αλλά ας όψεται ο καλούλης επεξεργαστής.
Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν κάτι μέρες το getitnow έδινε αυτό για 3 κατοστάρικα.
ΥΓ: Πάντως όπως είπα, είναι ανάλογα με το θύμα. Μπορεί να βρεις και κανάν άσχετο και να το διώξεις για 5+ κατοστάρικα και να νομίζει ο άλλος ότι έκλεισε την ευκαιρία της ζωής του.
-
σαδαφδ έγραψα ένα κατεβατό αλλά με έκανε ξελογκίν και έκανα μαλακία και τόχασα.
Όπως έλεγα (...) το είχα πάρει 1350 ευρώ πριν 2 χρόνια ακριβώς, χωρίς να με κοροϊδέψουν, από την άποψη ότι είχα τσεκάρει μπόλικα μαγαζιά για την τιμή. Είναι απίστευτο το πώς χάνουν την αξία τους τα σκατολάπτοπς.
Βασικά δεν ενδιαφέρομαι να το πουλήσω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, απλά ψάχνει ο αδελφός μου για λάπτοπ και με ρώτησε γιαυτό και σκεφτόμουν μήπως του τόδινα και έπαιρνα κανα μακμπούκ (δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το γεγονός ότι έχασα δουλειά 2 ετών λόγω ιού) οπότε έψαχνα την χωρίς_κοροϊδία_τιμή του.
Οθόνη έχει την καλύτερη που έχω δει σε λάπτοπ, συγκρίνοντας με αντίστοιχα συνεδέλφων και μόνο, για μπαταρία δε μπορώ να σου πω γιατί το έχω πάντα στην πρίζα οπότε μάλλον θα έχει πέσει πολύ η απόδοση της αλλά δε μενδιαφέρει.
Θενξ πάντως.
Α μιας και το ανέφερα, γιατί στα μακς πέφτει τόσο λίγο η τιμή των μεταχειρισμένων; Επειδή παραμένουν ακριβά τα καινούρια; Λόγω γενικότερου hype; Τι παίζει; Αντίστοιχο μακ διετίας με χειρότερα χαρακτηριστικά από το λάπτοπ μου δεν έχω βρει κάτω από 600-700 ευρώ.
-
Γιατί τα toshiba είναι citroen και τα mac είναι porsche.
OK, άκυρη σύγκριση(στις επιδόσεις σίγουρα), αλλά η αγορά έτσι κινείται.
-
asher είναι citroen
toshiba είναι toyota
-
Θά'θελε.
Acer είναι της chinamotors στην καλύτερη. Αλλά αν σε πειράζει το citroen, ας το πω chevrolet λοιπόν το toshiba. Όπως λέμε lacetti πχ όμως ε, σιγά μην είναι corvette.
-
Λοιπον η αδερφη μου πρωτοετης, τσιμπαει 400 ευρω επιδοτηση. Αυτο τι λεει? http://plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS...E-00G008G3.htm
-
πες λίγο για την χρήση που θα κάνει η αδερφή σου? παίζει και κανένα παιχνιδάκι?
Εμένα πάντως μου αρέσουν τα τοσιμπα , αλλά είδα 10/100 ethernet και με προβλημάτισε , μιας και είναι (νομίζω δηλαδή) στα στανταρ εδώ και καιρό οι 10/100/1000
Επίσης ας πουν και οι γνώστες για το λινκ μου
-
Turbox είναι ρίσκο κατά τη γνώμη μου. Όπως και innovator και multirama και όλα τα άλλα τα custom made των καταστημάτων. Για laptop μιλάμε πάντα.
lab θα σου έλεγα να δει κάτι σε intel επεξεργαστή καλύτερα, αν και μάλλον θα ανέβει λίγο η τιμή. Καθαρά και μόνο λόγω θερμοκρασιών/κατανάλωσης. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι καλά, δεδομένης χρήσης όχι για παιχνίδια ή 3d rendering. Και full hd ταινίες θα παίζει, έχει και hdmi για να το συνδέει σε καμιά τηλεορασούλα, ξεκινά και με 7 και όχι με σ-βίστα. Άντε το χειρότερο να είναι να πάρει 1 dimmάκι ακόμα των 2 gb να κολλήσει πάνω.
ΥΓ: Συγκριτικά αυτά τα 2 πάντως, το turbox έχει αισθητά καλύτερη κάρτα γραφικών, προφανώς μικρότερο δίσκο, ελάχιστα χειρότερο επεξεργαστή, και άγνωστης ποιότητα οθόνης(για μένα). Τώρα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες(με εξαίρεση ίσως το 3ο usb που παίζει να φανεί χρήσιμο).
ΥΥΓ: Η 1000άρα κάρτα δικτύου είναι λίγο υπερβολή πιστεύω σε laptop, αφού σχεδόν πάντα ασύρματα με wpa2-psk θα είναι συνδεμένο(το οποίο ούτως ή άλλως δίνει ικανό bandwidth για οτιδήποτε τώρα - και προφανώς και μια κατοστάρα κάρτα).
-
Για πείτε και μένα
Μου είπε μια θεία μου να της βρω λάπτοπ. Χρήση ίντερνετ, άντε να δει καμιά σειρά streaming, το πολύ πολύ να τις δείξω πως το συνδέει στην τηλεόραση και να βλέπει καμιά ταινία.
Επίσης θέλω να είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται και να μην μου λέει κάτι έχει έλα από εδώ να το δεις. Για toshiba λέω που έχω μείνει ικανοποιημένος, ίσως κάποιο dell που διαβάζω καλά λόγια. Καλή κατασκευή λοιπόν, να μην χαλάει, να μην ζεσταίνεται πολύ, καλή αντιπροσωπεία, άμα είναι και όμορφο ακόμα καλύτερα.
17άρι με τίποτα, 15" μάλλον. Δεν μπορεί να κουβαλάει βάρος. Σε 13" δεν έχω κάτσει ποτέ και δεν ξέρω. Έχουν αρχίσει και οι πρεσβυωπίες τώρα και ανησυχεί ότι θα τις φαίνονται μικρά. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας πει.
Θα προτιμούσα κάτι με win7 ίσα ίσα για να γλιτώσω τον κόπο να τα περάσω μόνος μου.
Λεφτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Κλασσικά είναι της άποψης "να δώσω κάτι παραπάνω και να μου μείνει χρόνια". Όχι και υπερβολές όμως.
Για να βοηθήσω λίγο την κουβέντα, Dell Inspiron 1564 - Core i3 - 330M 2.13 GHz - 15.6" TFT LED 649 € (ο i3 τι λέει; )
-
Εχει κανεις να προτεινει laptop για τις ακολουθες σοβαροτατες εφαρμογες:
word, excel
internet
football manager (αυτο ειναι το παλουκι)
και καμμια ταινιουλα?
-
σε τι λεφτα χρυσο μου παιδι.
Αν δεν εχεις προβλημα, Dell studio XPS 1647 :pink:
-
Μονο Apple και Mac πλεον (yes, I have been converted)
-
μονο αν υπαρχει σοβαρος λογος παμε σε μακ.
και οικονομικη ευχερεια παντα ε.
-
getitnow :moutza:
Μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος μένουμε σε πισί.
-
μπααααα, ετσι οπως εγιναν τα mac ουτε να τα βλεπω δε θελω.
ντροπη τους.