μπορεί να βγει. να ξαναμπει δεν μπορεί.
Printable View
μπορεί να βγει. να ξαναμπει δεν μπορεί.
διαβασα πριν απο λιγο την συνεντευξη του στο εψιλον και ψιχοπλακωθηκα...
από τις μαλακίες που έλεγε;
φήμες λένε ότι ο Φόσκωλος θα γυρίσει σειρά με τη ζωή του.
ηταν λιγο κλαψομουνικη... αλλα πατερας 80 τοσο αναπηρος ξερω γω μανα με παρκινσον... ερωτας πισω απο τα καγκελα... δεν θελω και πολυ :touched:
Όλα κι όλα φαντομ, η αλήθεια να λέγεται. Σεβαστός ο αγώνας του Ηλιόπουλου και έμπρακτη η αλληλεγγύη μας - όπως θα ήταν για οποιονδήποτε. Αλλά σοβαρό πολιτικό άτομο να λέει σε συνέντευξη "περαστικός ήμουν απ' την πορεία", "η μάνα μου έχει αλτσχάημερ", "ετοιμαζόμουν να συζήσω με την κοπέλα μου" κλπ κλπ, είναι κατά τη γνώμη μου πέρα για πέρα λάθος. Είναι βασικά σαν να κλαίγεται για να βγει, πράγμα αντιφατικό με την απεργία πείνας που για τόσες μέρες έκανε.
Εκτος αν οι δημοσιογράφοι διαστρέβλωσαν τόσο πολύ τα λεγόμενά του.
είναι μέσα 8 μήνες χωρίς λόγο και κανα εικοσαήμερο νηστικός (όταν έδωσε τη συνέντευξη). όντως, πολύ ΛΑΓΟΣ ο δικός σου που "κλάφτηκε". επειδή το ότι τον χρειάζεται η οικογενειά του ασούμε είναι απολίτικο και δεν έπρεπε να το πει για να μην τον κακοχαρακτηρίσουν οι συνελεύσεις.
καλύτερα θα 'ταν μαζέψουμε τα κωλαράκια μας να δούμε γιατί κάναμε τις κότες όλοι μαζί 7 μήνες που ο τύπος ήταν μέσα και περιμέναμε την απεργία πείνας επειδή είχε την ατυχία να μην έχει τη στήριξη κάποιου πολιτικού χώρου.
Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενώ είχε συμπαράσταση κάποιων χώρων (έστω και τυπικά), έπρεπε σώνει και καλά να είναι "αγωνιστής".
Αν δεν κάνω λάθος, ο τύπος από την αρχή είχε δηλώσει πως δεν ήταν στην πορεία κλπ. Γιατί κάποιοι μετά περίμεναν να κάνει "πολιτικές" δηλώσεις ή δεν ξέρωκαιγωτιαλλο?
vasika autoi pou perimenan/perimename [vazw k mena mesa giati ixa alli ikona gia ton 8odwrh prin ton mazepsoune k prin to prwto gramma pou estile] to kanan epeidi itan gnosto pos kinoutan se auton ton xwro.
tespa, i ali8eia einai pos klaftike apo tin arxi k fisika poli prin tin apergia pinas k gia auto kata 50-60% eu8inete i grammi pou eixe parei apo tin kourtovik, ti dikigoro tou.
apo tin arxi pire stravo dromo i ipo8esi.
tespa, opws ta eipe k o Agoraphobic_S.I.
χαχαχα οταν ελεγα γιατι δεν βγαινει να παραδεχτει οτι εκανε αυτο κιαυτο με αυτον τον σκοπο και ελεγε αλλα λογια να αγαπιομαστε οτι ειχε παει για καφε... με λεγατε εμετο :P
Άκου φαντομ, δεν είμαστε αριστεροί εμείς να περιμένουμε πότε θα βγει στην επικαιρότητα το όνομα κάποιου κρατούμενου για να σταθούμε "αλληλέγγυοι". Κείμενα και αφίσες για τον Θοδωρή βγαίνουν από το Γενάρη (ίσως κι από πριν), απλά είναι φυσικό να εκδηλωθεί ακόμα περισσότερο η αλληλεγγύη αφότου ο αγώνας του μέσα από τα κάγγελα εντάθηκε (με την απεργία).
Βρε συ λειντικιλλερ, δεν θέλω να στην πω ή οτιδήποτε, αλλά πάντα βαριέσαι να εξηγήσεις.
άλλος αναρχοπατέρας από τα δώδεκα από δω. τον midnight ζήλεψες; λοιπόν, 9 Ιουνίου που πέρναγε από ανακριτή, δε νομίζω να υπήρξε πάνω από μονοψήφιος αριθμός ατόμων για αλληλλεγγύη/συμπαράσταση ή κάτι. μάλλον όλοι είναι αριστεροί και περιμέναμε να τον βγάλει το έψιλον!
και η πρώτη ανακοίνωση για την απεργία πείνας ήταν δικιά μας και μάρτυρας το ίντυ άρα σε περνάω μια τάξη και νίκησα.