-
ατομ,
τα πραγματα ειναι σοβαρα.δεν ειναι χαβαλε ολε.δεν μιλαμε για μπαχαλη,αλλα για κατεστραμμενη ψυχολογικα.για ατομο που σουρωνει συνεχως αλλα εχει μια ευαισθητη καλλιτεχνικη ψυχη.δεν ειναι η τυπικη γυναικα του πανκη ακα μπαχαλη,ξεκωλιαρα,σκατοψυχη.
μην με βριζεις,βρισκομαι στο ψυχολογικο μου ναδιρ.
και μην ειστε καφροι,μιλαμε για ερωτα τωρα σε αυτο το τοπικ.και εγω σαν τον μινμιν,αν ερωτευτω εκτοξευομαι προς αγνωστη κατευθυνση.
-
-
χτικιο,το ζητημα ΘΡΑΣΕΡ εχει λυθει προ πολλου.
αυριο θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο νηφαλιος γινεται,και οσο λιγοτερο καγκουρας.το δευτερο απαιτει μεγαλες ψυχικες δυναμεις μιας και διαφοροι ασταθμητοι παραγοντες επηρεαζουν την κατασταση,αλλα ελπιζω να νιωσω.και να της χαρισω ενα cd με τα ερωτικα ασματα των Totalitar.οχι των Totalalitar.
atom,
τον τελευταιο καιρο οταν ειμαι με γυναικα αποφευγω να μιλησω για την αρρωστια μου με τον δικεφαλο μιας και παιρνει διαστασεις που δεν μπορω να τις κουμανταρω,προτιμω να μην μιλαω καν για αυτο το ζητημα.μπορειτε να ρωτησετε τον ρεηζορ περι τουτου,οπως και την πρωην μου και την κολλητη της.
-
reject πες της αυτα που λες εδω .νομιζω πως θα ειναι μια καλη αρχη.
-
τα ξερει ηδη.αυτο ειναι το προβλημα.εχεις καμια λυση ή θα συνεχισω να πινω τσιπουρα και θα ψαχνομαι?
-
αν εχεις φτασει πατο καλα εισαι. Παει μονο προς τα πανω.
Α, συμβουλες δεν εχει. Κανε οτι νομιζεις.
-
μπορω να βρω και φτυαρι,να σκαψω για να πεσω πιο χαμηλα.
που σαι ρε αρχιδα μπερνι οταν σε χρειαζομαστε.
-
εδώ μόνο ένα πράμα , βουρ , της πιάνεις τα βυζιά και της λες
ΠΩΡΩΣΟΥ
-
Άλεξ κανείς δεν ξέρει καλύτερα τις αλκοολικές κατερστραμένες μπαχαλογκόμενες από εσένα. Την λύση την ξέρεις ήδη και απλά τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
-
-
Παίζει να φας μαπίδια γι'αυτό μικρέ.
-
κοιτα μην φας εσυ κανα σκαμπιλι και σε μαζευει το ΚΑΤ
-
-
κι εσυ εισαι 25 κιλα,τι να κανουμε τωρα
-
ρεηζορ,
τα χεις ξεφτυλισει ολα.
σαν-σαν-σαιν.....