To prwto mas kommati anevike sto myspace mas... To xame grapsei mazi me to kommati tis sulloghs live (kai to xame paratisei teleiws) alla telika figame apo thn mourga kai asxolithikame kai ligo me auto... Opote oriste gia rixte mia autia...!!!
Printable View
To prwto mas kommati anevike sto myspace mas... To xame grapsei mazi me to kommati tis sulloghs live (kai to xame paratisei teleiws) alla telika figame apo thn mourga kai asxolithikame kai ligo me auto... Opote oriste gia rixte mia autia...!!!
με πόλαβες κουφάλα στο τσακ!
πείτε ρε
www.myspace.com/sadhusthesmokingcommunity
Auto to Savato 22/5 sthn Λέσχη Υπογείως Καλλιδρομίου 94 live me 45Rats, Sadhus, Stonerow kai Last Rizzla...Kata tis 20:30... eisodos... ta gnwsta free!!!
Thumbs up για το δεύτερο ριφ του murderer που είναι καραdoomιά! Να παίζετε συνεχώς έτσι και να μη παίζετε σαν το πρώτο ριφ που είναι φολς και κρατάει πολύ πολύ περισσότερο απόσο θα 'πρεπε νομίζω, ακόμη και για φολς μαστουριές. Αν και αυτά τα σπασίματα που παίζει ο Σουώλεν γύρω στο 2:00 είν ωραία. Επίσης να διώξετε τον τραγουδιάρη με αυτό το βαρετό γιααααααχχ όλη την ώρα και να πάρετε αυτόν των Reverend Bizzare. Και ο ήχος γαμάει, η σαπίλα της κόλασης και έτσι. (live recorded?) Και αυτές οι ασυννενοησίες μεταξύ κιθαρών και μπάσου σε 2 σημεία δεν είναι άποψη ότι και να λέτε
δεν είναι ασυνεννοησίες. λάθη είναι;p μη ντρέπεσαι να το πεις
το κομμάτι ότι είχε τοχαμε βγάλει εκείνη την περίοδο κ το γράψαμε μόνο κ μόνο πειδή ήμασταν στούντιο. οπότε λαθάκια κ λοιπά υπάρχουν (πάλι καλά είναι κ λίγο χαμηλά τα τύμπανα κ δεν ακούς τι γίνεται8))
live γράφτηκε με άλλο ένα πέρασμα μετά κιθάρα. μίξη στο σπίτι από τον κιθαριάρη.
φχαριστούμε για την ασχολία κ. Φθόγγε μας:dcontent:
Ε αφού παίζετε έτσι και φτιάχνετε τόσο ωραίο ήχο λάιβ ξαναγράψτε το/τα, μη βαριέστε. Κατα τ' άλλα αν κάτσει η φάση σε κάποιο λάιβ θα τα πούμε!
πήγα να γράψω για το σάββατο αλλά τα'πε πει ο άλλος πιο πάνω
δεν είναι θέμα βαρεμάρας (τόσο) όσο χρόνου. υπάρχει στα πλάνα μια λάηβ ηχογράφηση για την πρώτη μας κυκλοφορία αλλά θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει. υπάρχει κ άλλο ένα κομμάτι που έχει γραφτεί (περιμένουμε να κυκλοφορήσει η συλλογή που θα μπει για να το ανεβάσουμε)
Same here :D
Εύγε για το κομμάτι.
Loipon exoume kai leme... Thn Pempth 14/10 live mazi me Lucky Funeral gia to release tou deuterou diskou tous kai tous Speedblow sto An Club...Stis 21:00 8 euria... To thema einai oti mallon tha kanoume arketo kairo na pexsoume pali live mias kai oi stratiwtikes upoxrewseis den teleiwnoun pote kai ta vasana tis ergatias mas vasanizoun...
http://i101.photobucket.com/albums/m...cky_releae.jpg
Spoiler
:dsmile:
xaxaxaxa
Έχω τα γενέθλιά μου τότε, παίρνω άλμπουμ δώρο; :p
Xa an eixame poli euxaristws... Ela kai tha kerasoume gia ta genethlia s... Kati tha vroume...
και μενα εκεινη την μερα ειναι. αφιερωστε μου ενα τραγουδακι...και ας μην ειμαι εκει!χεχε
Vre kopane esu pou eisai? Sthn xsenitia tha meineis ore?