Ακούσαμε όλοι το Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο (και λέω λίγα) καινούργιο Wooden Shjips;
Printable View
Ακούσαμε όλοι το Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο (και λέω λίγα) καινούργιο Wooden Shjips;
Το νέο ΟSI ακούγεται πολύ πολύ καλύτερο από την προηγούμενη πατάτα!
Μπορεί να φταίει ότι είναι ο Gavin στη θέση του Portnoy αλλά νομίζω πως είναι σαν πρώτη άποψη πολύ καλύτερο γενικότερα από το Free.. Λεπτομέρειες εν καιρώ.. Ακούστε το όμως:excl:
Πας δηλαδη να χαλαρωσεις να μην ακουσεις τπτ καινουριο για 2 μερες και σκανε Archive, Chuch of misery, OSI, Wooden Shjips και Hail to England (α ρε Ακη μας γαμησες)
Και long distance ok...
Ρε σεις το Αρκαΐβ είπε τίποτε;
Καλά το OSI όσο το ακούω περισσότερο με ενθουσιάζει!
:touched:
κατι δε δουλευει σωστα στο λινκ του σταμ.
το αρκαηβ εχει κι εδω το χιτακι του (Bullets), οπως και σε καθε δισκο των τελευταιων χρονων.
εμένα μου δουλεύει
εσύ κάνεις κάτι λάθος μπζηλέ!
Στους Πρωσους ζγολλεν
To OSI το ακουσα 3 φορες συνεχομενα και γαμαει και μαλλον ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Entrancemperium, εισαι βλακας, ο Portnoy και ο Gavin Εκτος απο μεγαλοι drummers εχουν και κατι αλλο πολυ κοινο μεταξυ τους. Δεν εχουν συμμετασχει παρα ελαχιστα στα αντιστοιχα OSI αλμπουμζ που εχουν παιξει, ουτε στη συνθεση των κομματιων, αλλα ουτε καν και στο παιξιμο τωρα που το ακουω, γιατι εχει περισσοτερα samples ο δισκος παρα κανονικα τυμπανα (και καλυτερα). Περαν απο το οτι η λογικη σου πασχει και σε αλλο ενα σημειο, στο οτι και ο Portnoy επαιζε και στο πρωτο OSI, το οποιο ειναι σιγουρα το καλυτερο. Αλλα νταξ, οπως νομιζεις ξερω γω.
απο το απογευμα ξεθαβω και ακουω οτι motorhead βρισκω και δηλωνω οτι ο animal taylor γαμαει τους ντραμερ ολου του κοσμου για χαβαλε :dfinger:
να επιστρεψει παραυτα
α και το another perfect day ειναι το καλυτερο μοτορχεντ αλμπουμ