-
εσυ βαζελα στο στοιχειο σου.αχαχαχα
καμια σχεση(λογικο δοου),το 13 ειναι νουμερο απο συμμοριες τσικανο και λατινων στο βενις της καλιφορνια.
οι σουισανταλ εχουν γραψει και κομματι emotion number 13,και γενικα ειχαν φαει πολυ κραξιμο για τους δεσμους τους με συμμοριες.το 1982 βγηκαν οι μαλακες της χρονιας στο flipside.
-
αχχαχα πασχαλακος...ειχα τον ξαδερφο του εδω νωριτερα και λεγαμε θα πηγε στανταρ
ρε ολα αυτα εγω τα λεω ''τουριστικο πανκ''...μπομπρεκια...μουσικη για παρτ ταιμ χασικλες και αντιεξουσιαστες με αδεια απο τον μπαμπα...σκα-πανκ μαι χεηρη αςς
-
μην μιλας για τριχωτους κωλους,γτ εχω ασχημες εμπειριες.
εκει που εχεις δει ενα μπουμπουκι και πας να χωσεις την μουρη σου σε ενα λαχταριστο κωλαρακι,να πεταγεται η μισοσκατωμενη φουντα.
απαραδεκτο για προκτωρες.
-
και που να σε τυχει πιπιτσα με μαλλι μουνι-αφαλος σερι κι εσυ ντιρλα να προσπαθεις επι ενα τεταρτο να τον ζμπρωξεις στον αφαλο...
καντε μια συμμαζα ρε κουριτσα και για εμας που δεν εστιαζομε καλα
-
Χαχαχα μαλακα πανκη,ουτε καν μου περασε απο το μυαλο αυτο.Καλα ενταξει τωρα,μη συγκρινεις πραγματα που δεν εχουν ουδεμια σχεση μεταξυ τους.Αλλοι μιλανε για ανθρωπινα δικαιωματα και αλλοι για χασισι.
Ενα τελευταιο και σταματαω το off topic.Οι Non Servium τι σου λενε?Σαν ισπανοφωνοι Pennywise μου ακουγονται.
-
ε μετριοι.
οχι ρε συ,ειναι πολυ πιο στρητ πανκ οριεντεντ απο τους πεννυγουαιζ.σχεδον στρητ πανκ.ελαχιστες επιρροες εχουν απο καλι-πανκ.
ισα μωρη λουγκρα που δεν σου περασε απο το μυαλο.σε καμια βδομαδα δεν βλεπω να ποζαρεις με τισερτ γιουνιον 13 και να κανεις πασαρελα στην 13 και να τους λες "εεε μαλακες,πανκ αμερικανοι.βαζελακια απο μικρα παιδια" :) :) :) :) :)
φυσικα στηριζουμε τους plugz απο τα 80ς,και τους los crudos απο 90s.αυτα ειναι τσικανο πανκ κυριοι,οχι τπτ γυφτιες...
-
Εχεις ενα δικιο,αλλα αυτο εδω μου θυμιζει μπρο χιμν.
Επισης νοσταλγω τις εποχες που ανακαλυπταμε Union 13 σε κατι punk-o-rama.Μετα μπλεξαμε και γιναμε μεταλλαδες.Ναι φαντασου,Union 13 ρε μαλακα,ποσο πιασαρικο θα ηταν για τιποτα καμμενα τυπακια οπως ο αλλος ο θεουλης που φοραγε μπλουζα Φυσσας,αλλα της Μπενφικα.To πιο κλασσικο μπλουζακι ειναι Dropkick Murphys ε.Κραξε τωρα!
Επισης Los Crudos ρε φιλε,τι θυμηθηκες...:touched:
-
auth th stigmh bazw ta xeria mou na bgalw ta matia mou, alla mia xara einai oi Gogol Bordello e?
epeidh kapoios ebale th leksh punk mprosta mh ksespa8onoume e?
ante giati mas blepoun k ap to rokin kai to hammer kai gelane! ;)
-
χαχα,αυτο μου θυμιζει τους καζουαλτις να πινουν μπυρες με καναδυο μελη απο τους πεννυγουαιζ!
εγω να δεις τι δουλεμα ριχνω σε δικους μου(καρακαμμενους ομως) με ενα μπλουζακι που εχει αυτο το λογοτυπο.
http://www.skinniesrecords.com/imgs/.../battalion.jpg
τωρα αν δεν τα ακουσεις,θα χαλασω την φημη μου.ε βαζελες,τι θα ακουγατε,τπτ σωστο?απο μεταλ ακουτε ποζερ και απο πανκ τα κοριτσιστικα...αχαχαχα
οτιδηποτε που απλα εχει την παραμικρη συνδεση με λος κρουντος,ειναι θεικο...limp wrist,i attack,punch in the face,charles bronson,mk ultra και φυσικα η δισκογραφικη του μαρτιν που βγαζει εκπληκτικα χαρντκορ και πανκ...Lengua Armada
-
Φανταζομαι να τους λες οτι ειναι ο δικεφαλος,οπως τον ειχε δει στο ονειρο του o χ,ψ γραφικος ζακιας που θα ειναι γνωστος στα μερη σας.Και να προσκυνανε.Charles Bronson και Limp Wrist εχω ακουσει και εννοειται τα σπαω(almost powerviolence),θα τσεκαρω και τα υπολοιπα.Μαζι με τον τονο απο μπριτκορ.Α,εξαλλου ακουω κρυφα και λιγο ποζερ.Κρυφα ομως.Ειμαι λιγο φολς ρε.
-
χειρότεροι κ από τα νέα μας τρολ
αυτοί είστε
κ ανοίχτε ένα γαμημένο τόπικ στο ριπόρτς
δεν δαγκώνει
έλεος
-
Επίσης πάνκη δε σε όρισε κανένας μουσικό καθοδηγητή, αν ο άλλος γουστάρει σκα-π και γκόγκολ μαγκιά του, δε χρειάζεται την άδεια κανενός πολιτικού γραφείου της αναρχίας για να τα ακούει. Ούτε φαντάζομαι ότι όσοι ακούνε τους σέβονται και για το πολιτικό.
-
αρχισαμε τις liberal πιπες?
-
όχι ρε παιδάκι μου στην πούτσα μου, απλά ένα πράγμα να κράζεις την μπάντα που κάνει μαλακίες κι άλλο το κοινό που απλά γουστάρει τη φάση.
-
ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ VEGAN REICH ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ.