xaxaxaxaxaxax
:nj:
Printable View
xaxaxaxaxaxax
:nj:
Epanalamvanw oute ena epixeirhma.Kai rage for order,w esu megale daskale anarxike,poios uperaspizetai re thn astikh nomimothta.Phgaine psakse poses munhseis exoume faei apo thn ergodosia ton teleftaio kairo kai pes mou poios uperaspizetai ti gia na kopsoume tis malakies.Mporei na mas 8ewreite kollhmenous kai loipa tetoia,alla th drash mas stous ergates den thn afairei kanenas
ναι εσυ εισαι που το πας μια εδω και μια εκει! μην ξεχνας στο πρωτο κυκλο κινητοποιησεων Μαης Ιουνης 2006 οπου σχεδον ολες οι σχολες ηταν κατειλημμενες και τοτε δεν συμμετειχε η πκσ και μιλουσε για εναλλακτικες μορφες "αγωνα", στον επομενο κυκλο κινητοποιησεων να την η πκσ να θελει τα κοινα πλαισια των καταληψεων, να την να μην μπορει να εγκληματιστει με τη λειτουργια των συντονιστικων και να μην μπορει να περασει τα δικα της, να την να φευγει απ'τα κοινα πλαισια να την να λεει ωρα να μην χασουμε εξεταστικες!!
κι ερχεσαι ενω δεν μπορεις να παρεις συνελευσεις και να συντονιστεις με αλλους συλλογους για τη δραση σου και μιλαμε για αποφασεις συλλογων, αποφασεις γενικων συνελευσεων της σχολης σου και μου κανεις τις επιτροπες αγωνα που θελεις να διαχειριζεσαι εσυ με ενα ρολο μονο στρατολογησης ατομων στην κνε/πκσ!
α και μεις οταν πηγαμε στις επιτροπες "αγωνας" σας δεν πηγαμε ουτε για να τις σπασουμε ουτε για να τις παιξουμε φιλτατε, πηγαμε για να παρεμβουμε και να ενημερωσουμε τον κοσμο, περι τινος προκειτα και περι τινος "ανεξαρτητου" ειχαν να κανουνε! στη σχολη μου τουλαχιστον ο κοσμος το καταλαβε μια χαρα και μονος του και βρεθηκαν να κανουν επιτροπες μονοι τους οι κνιτες της σχολης μου!
ναι οταν ο κοσμος καιγοταν εσυ αντι να κριτικαρεις την πολιτικη των κυβερνησεων που δολοφονει, ειχες φαγωθει με τον Συριζα (λολ) που ειχε πιασει κατι 12-15% στις δημοσκοπησεις! ε και ναι η ενωση μερα-εναντια πρωτα απ'ολα να ανεβει απο το 0,2 στο 0,5 % αυτο θα μας ενοιαζε, δεν κοιμομαστε τα βραδια!
και γενικα το χω πει δεν μπορω το γραπτο του νετ και οτι δεν μου παει κι οτι βαριεμαι (ειδικα να διαφωνω με εναν κνιτη) γιατι ειναι αρκετα ψυχοφθορο να το κανεις καθημερινα στο προφορικο και να το χεις και σε ιντερνετικη φαση! κουραση! τεσπα ελα σε κατι χρονια που θα γαμανε οι επιτροπες αγωνα οπως γαμαει το παμε τωρα να μου πεις ειδες που'σε λεγα για μακροπροθεσμα..ελπιζω μεχρι να το πετυχεις μη γινουν ιδιωτικα τα πανεπιστημια! α που'σαι και δηλωσεις τη αλεκας πριν κανα μηνα "Να περισωσουμε ο,τι εχει απομεινει" αυτοι ειστε περι βουλης που τσαμπουνας, περισωστε εσεις...
bon αγορι μου, δε σε εχουν πει να απαντας κι οχι να ακολουθεις τετοιες πρακτικες,στη σχολη μου εναν το βαλαν σε διαθεσιμοτητα απ'την κνε για ενα μηνα με τετοιες ενεργειες!!
Prwton oudeis eipe oti einai ane3arthtes oi epitropes.Dikes mas einai kseka8ara.Otan esu erxesai stis epitropes agwna erxeste na enhmerwsete kosmo,otan emeis leme gia to sun eimaste malakes pou asxoloumaste me to sun anti na 8igoume oti apasxolei ton kosmo.Emeis de 8i3ame oti einai to susthma pou dolofonei kai oxi mia kuvernhsh pou dolofonei.Telos otan exeis kinhma dialumeno,giati tetoio einai,otan vgainei h dap prwth dunamh sto xalaro kai me tetoia pososta prospa8eis na suspeirwseis kosmo kai na swseis pragmata pou ta pairnoun pisw taxutata,katakthseis dekaetiwn.Gia to mah iounh einai gnwsto oti kaname sovarotata la8h,de 8a to arnh8w egw.Kai pali omws,pes mou esu ti ousiastikes nikes exeis petuxei.To ar8ro dekae3i den ana8ewrh8hke hr8an ta KES kai o nomos plaisio perase sto xalaro.Kai nai to dekemvrh katevhke polus kosmos,pou einai polu 8etiko to oti uparxei estw kai asuneidhth antidrash,alla den katevhke kai kana ekatommurio na peis oti eixame laikh ekrh3h.Telos pantwn,nomizw oti 8a kaname polu kalh suzhthsh apo konta,apo internet kourazei.Kai esu toulaxiston exeis ta epixeirhmata sou,oxi moutzes kai lol kai provata
Λοιπόν, ντροπή που γίνεται τέτοιο flame σε αυτό το θρεντ, όταν μιλάμε για εκλογές αρμόζουν μόνο γηπεδηλίκια. Αφού όμως έχει φτάσει ως εδώ, δυο πράγματα μόνο.
Και τι είσαι ρε βλάκα, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ;
Τότε γιατί καλέιτε έναν σε μια επιτροπή κι όχι στη γαμημένη την ΠΚΣ, ποια η διαφορά;
ας επανέλθουμε.
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ;;;
o Pol Pot re mouni
kai o Groucho Marx
ΠΟΛΠΟΤ
ΠΟΛΠΟΤ
ΚΑΙΤΟΜΥΑΛΟΜΟΥΧΑΝΩ
ΠΟΛ ΠΟΤ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΖΗΣ
:απ-εν-νταουν-χαμστερ:
α και φυσικα μην ξεχναμε εναν απο τους βασικους στοχους των εαακ το 40% στο ER!
http://www.electricrequiem.com/forum...ts&pollid=1440
μπορισαν κρυφοεαακίτης.
asdfasdf
Φτιάξτε τα αναλυτικά Poll Results, μας χαλάει η χαρτογράφηση.