ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΙΛΑΝ!!@#!$!!!!!!!
:pink:
Printable View
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΙΛΑΝ!!@#!$!!!!!!!
:pink:
Υπομονή μέχρι την Τρίτη λοιπόν. Κ δεν είναι μόνο ποιες θα σου κάτσουν από τις δύσκολες, αλλά που θα είναι κ το αντίστοιχο ματς. Είδωμεν.
Βασικα πιο μεγαλο ρολο παιζει η εδρα τελικα πιστευω, καλυτερα 2 ευκολα ματς στο Καραισκακη που μπορει να χασει και μια μεγαλη ομαδα οπως η Μιλαν και η Βαλενθια υπο συνθηκες και κωλοφαρδια.
Το καλό για τον ολυμπιακό είναι ότι φέτος, όπως φαίνεται καθαρίζει γρήγορα τα θεωρητικά εύκολα ματς. Τώρα με την Νόρτζελαντ δεν νομίζω ότι μπορούν να υπάρξουν περισσότερα συμπεράσματα. Η κλήρωση από ότι βλέπω μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη
2ος όμιλος
Μπενφίκα
Ολυμπιακός
Γαλατασαράι
Χέρτα Βερολίνου
Μεταλιστ Χαρκιβ (Ουκρανία)
Μπενφίκα, Γαλατασεράυ, Χέρτα κ Μέταλιστ....χμ θα μπορούσε να είναι κ χειρότερα πιστεύω. Μπορούμε να το παλέψουμε. Αν κάτσουν κ τα ματς εντός έδρας καλά.
Αυτό βασικά, είναι και πως θα σου κάτσουν οι αγώνες. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να βγει σε μία από τις 3 πρώτες θέσεις. Τη Χέρτα την παρακολουθώ συχνά (μαζί με Bayern είναι οι 2 αγαπημένες μου ομάδες από Bundesliga) και είναι εντελώς αφερέγγυα ομάδα. Ικανή για το καλύτερο, ικανή να φάει και 4.
Ε κ Μπενφίκα πιστεύω μπορούμε να τη νικήσουμε μέσα ξέρω γω, δεν είναι καμιά Μίλαν ή Σεβίλλη πχ που ήταν στο πρώτο γκρουπ.
Edit: φυσικά δεν εννοώ κ ότι ο ομίλος είναι εύκολος κ θα περάσουμε σίγουρα κ με τα χίλια πρώτοι κλπ ε
Πολύ δύσκολος όμιλος, 50-50 είναι για μένα να περάσει ή όχι
χμ,όχι και η καλύτερη κλήρωση.
η μπενφίκα σε τι κατάσταση είναι ξέρουμε?
δυσκολος ομιλος, 4 ομαδες για 3 θεσεις,θα παιξει ρολο το προγραμμα
και ειναι και θεμα μερας
Ωραιος ομιλος λεγω εγω.
Αν παιξει καλη μπαλιτσα ο Ολυμπιακος θα περασει.
Και γενικα ειμαι αισιοδοξος.
Από την αρχή στα... δύσκολα για τον Ολυμπιακό που την 1η αγωνιστική (23 Οκτωβρίου) θα αντιμετωπίσει τη Γαλατά στο "Αλί Σαμί Γιεν".
Τη 2η αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεπό, ενώ την 3η (27/11) θα υποδεχτεί τη Μπενφίκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μέταλιστ (3 Δεκεμβρίου) για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στις 18 του μηνός κόντρα στη Χέρτα στο Φάληρο.
Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν άτυχοι λόγω της αναμέτρησης με την Γαλατά στην Τουρκία, αλλά από την άλλη στο δεύτερο εκτός έδρας ματς θα αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, παίζοντας μπροστά στον κόσμο τους τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με τη Χέρτα.
νταξ εφόσον έχει μπενφίκα μέσα. αυξάνονται οι πιθανότητες
Ίσως, αλλά έχει παιχνίδι Ουκρανία αρχές Δεκέμβρη, δλδ μέσα στα κρύα :?