ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
Printable View
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
Χαχαχαχαχα ρε μλκς πού τον βρήκαμε αυτόν
Α! Και εσύ επίσης τότε!
Εν ολίγοις, ο Αρκάς δεν έκανε καν πολιτικό σχολιασμό έως μερικά χρόνια πριν. Μπορείς πάντα να μου αποδείξεις το αντίθετο, ιδού η Ρόδος.
Αμα στο αποδείξω μετά μου υπόσχεσαι ότι θα γράψεις με κεφαλαία: NAI ΤΩΡΑ ΠΗΔΑ ΜΕ 10+7 ?
ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ?
ακόμη και στον ισοβίτη που κάνει ένα παραπάνω πολιτικό σχόλιο από ότι στα υπόλοιπα κομικς του, εκτός του ό,τι λέει τα τετριμμένα που έλεγαν όλοι τις δεκαετίες 80 και 90 και μετά πήγαιναν και το έριχναν δαγκωτό αντρέα ή δρακουμέλ, έχει τοποθετήσει τη φυλακή σε μια δυστοπική μη αναγνωρίσιμη περιοχή. ο παπάς έχει εμφάνιση σχεδόν καθολικού ιερέα, ενώ οι φύλακες και οι φυλακισμένοι φορούν στολές άλλων εποχών.
καμία σχέση με το σχόλιό του σήμερα που έχει ενταχθεί ανοιχτά στους "παραιτηθείτε". ξαναλέω ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ :!:
Raven και τώρα τα τετριμένα λεει, αυτά που λένε και λέτε όλοι και μετά πάτε και το ρίχνετε σύριζα και παίρνετε και εμάς στο λαιμό σας!
Μλκς δε μπορεί να είναι πραγματικό άτομο, για τρολοακάουντ ποντάρω.
Parasight τι ψήφισες στις εκλογές?
τώρα πήρε ανοιχτά το μέρος των "παραιτηθείτε". τι έχεις να πεις γι' αυτό?
και μπορείς να χτυπιέσαι όσο θες με το συριζα και να κάνεις δηλώσεις που δεν ισχύουν για να δημιουργήσεις εντυπώσεις - εγώ ξέρω τι έχω πληρώσει σε φόρους τα τελευταία 7 χρόνια - αλλά εσύ αν δεν κάνω λάθος μια χαρά εκμεταλλεύεσαι τις παροχές που σου προσφέρει η συριζάρα. ;)
Για τους παραιτηθείτε έκανε μεγάλη μαλακία όπως άλλες πολλές, αυτό δε σημαίνει ότι τα περισσότερα σκίτσα του δεν είναι εύστοχα και χιουμοριστικά.
Εγώ ξέρω τι φόρους έχουμε πληρώσει από το '73 και μετά, απλά τώρα είδες την γλύκα εσύ. Καμία παροχή δε μου προσφέρει ο σύριζα, μου παίρνει 13 και μου γυρίζει 1.