Ελήφθη. :ggrin:
Printable View
Ελήφθη. :ggrin:
Λοιπόν,
When The North Winds Blow Fair.
Το μόνο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τούτο το έπος είναι αυτό:
Spoiler
Ιδιαίτερη μνεία στην αρχή/τέλος κομματιού με τα παγωμένα ανοιχτά ταξιαδιάρικα ξεκινάω-και-δε-σταματώ ριφς. Και το σόλο, ωπ τι γίνεται εδώ? (φιμ? ή μήπως κόρονερ?)
Άλλα σημεία: Όπου μπαίνει ο Αντρέας (συνδυασμός σιδηροδρομικής γραμμής με ηρωισμό και σπαθί = εξαιρετική αισθητική)
Σάπιος γιαγμανοτραφής κωλόμπας στο τέλος τουΤΗΕ BATTERING RAM OF SATAN. Επίσης ο τίτλος εάν δε το προσέξατε.
Η καλύτερη προσέγγιση σε greek black metal - rotting/varathron influenced υλικό που έχω ακούσει τελευταία, όπου συμβαίνει. Γενικότερα, τα ριφς είναι όλα απλά αλλά επιλεγμένα ένα ένα, κολλητικά, μελωδικά.
Three ravens, όλο. H αργή και ευγενής (noble) δισολία. Μάχεται το I Spoke to the Oak για το καλύτερο κομμάτι του δίσκου.
Ο ήχος όλος, το παίξιμο θάνου, ταιριαστό και μεστό.
Συνολικά: ίσως δε λέει και πολλά μιας και δεν είμαι και ξένος με τη μπάντα, αλλά πραγματικά δε το περίμενα τόσο καλό το άλμπουμ ε.
@ Φθόγγον: :touched::touched:
ένττιτ: σόλο στο 5ο από παλαιομεταλλά συντοπίτη κιθαρίστα, ο οποίος φατσικά είναι φτυστός LaBrie. \m/
Kwlopaida, eiste i prwti banta sti minaroupoli pou vgazei toso prosegmeni (opws k i prwti )deuteri "douleia", to kserete e... ante k oi straightjacket...
Alla edw milame gia dio digi toubana kai tha xei k synexeia, to vlepw egw.
Vgalte prints to eksofilo tou Bartlet na ta dinete me to cd, zitane polloi...tha sas priksw ta @@ apo konta!
Θέλω κι εγώ μια κόπια ε!
+1
σπέρνει η μπάντα
Έγινε, Αγοραφοβικέ! Γενικά σημειώνω ποιοι έχουν πει ότι θέλουν κόπια και την επόμενη φορά που ανεβαίνω Αθήνα, θα ειδοποιήσω τον καθένα με πμ.
Κράτα και καμιά κόπια για μας τους μινάρες όμως ε...
Εσείς θα πάρετε αύριο! :D
λοιπον παιζει να το ακουσα πανω απο 100 φορες
παρα πολυ καλο και μ'αρεσαν και οι doomsword "κλεψιες"
γενικα γαματε και τα γνωστα-τα χετε βαρεθει
θελω και το πρωτο! κανονιζουμε μαλλον για hand2hand απο μεσα αυγουστου
Ευχαριστούμε, Κουρδιστέ! :pink:
Παίζει γενικά να κατέβω προς το επόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Θα προσπαθήσω να κανονίσω καφούλη, ώστε να δοθούν τα δισκία και φυσικά να τα πούμε και "σαν άνθρωποι"! 8-)
Να περιμένετε pm.
PS: το δισκίον λογικά πρέπει να βρίσκεται και στα αθηναϊκά: Bowel of Noise, No Remorse, Sirens και Nuclear Blast, καθώς και στο πατρινό rock 'n' roll. Όπως και να 'χει, εμείς σας προτρέπουμε να το παίρνετε, εφόσον μπορείτε, από εμάς. :dfinger:
το πηρα κιεγω λοιπον...γαμω τα αρτγουορκ εχει φτιαξει ο τυπος!
γαμει κ το ακουω αρκετο καιρο τωρα! κ πολυ καλη κοπη κ αυτο οπως το φιλντς
μονο τα σολο ειναι λιγο χμ :P αλλα τα παιζει μπαμ ο once emperor οποτε νταξ
έβαλε άβαταρ :!:
:touched::touched::touched: