https://www.youtube.com/watch?v=HeMNu65kJF8
Printable View
Μιά φορά με κέρασαν ένα σφηνάκι που νόμιζα ως jack daniels. Αλλά τελικά ήταν με τύρφη. Κατεβάζω λοιπόν το ουίσκι και μου βγήκε απ την μύτη.
Είπα το Μπάλαντάινς γιατί είναι κηροζήνη, το Ρέντ Λέιμπελ το έπινα κάποτε με μία ημη-αλκοολική πρώην μου. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι μπορεί να φτάστει την κακία του Vat69 και του Teachers. Μαλάκες, αυτά τα πράγματα είναι άσχημα, ειλικρινά. Πίνεις και ακούς τα κύτταρα του συκωτιού σου να ουρλιάζουν απο πόνο.
είχα διαβάσει μια συνέντευξη από έναν ουισκογνώστη παλιότερα και έλεγε ότι από τα πεταμένα φτηνά το teacher's είναι το καλύτερο.
με το νέο αμόρε σκάμε σε μπάρ και παραγγέλνει teacher's σκέτο, ούτε πάγο.κάθε φορά είμαι κάπως έτσι:|
απο φτηνα canadian νομιζω το τιμιοτερο
Καλά γαμάει το Teacher's. Με κάθε τρόπο και μέσο μακριά από Vat69.
Τώρα που είπατε canadian, είχα πάρει πριν κανά χρόνο Canadian Club από το Βασιλόπουλο (για ένα Boardwalk Empire ζούμε) και δεν είχε μπίλια. Αυτό σημαίνει ότι στάνταρ έχει παιχτεί μαλακία ή έτσι είναι το συγκεκριμένο και ενδέχεται να έχει παιχτεί μαλακία με νοθείες και τέτοια; Θυμάμαι να με καίει με έναν "περίεργο" τρόπο κάθε φορά που έπινα.
...ένα φεγγάρι είχα σπίτι "συλλογή" από (πολλά) αδειασμένα μπουκάλια Μπάλανταηνς. Μέτα, ένα καρδιακός πάνκης με έβαλε να δοκιμάσω το ιρλανδέζικο χαδάκι του Jameson και από τότε δεν ξανακοίταξα πίσω.
Cutty Sark ...μου φαίνεται σαν Μαλαματίνα με τεκίλα το γαμημένο, δεν το υποφέρω, αυτό ψηφίζω χειρότερο.
Τζώνυ Κόκκινο εξίσου ζοφερό, αλλά πιτσιρικάς το έχω πιει παραπάνω φορές απ' όσες με παίρνει για να μπορώ να το κράξω...
Canadian και bushmills είναι τα τιμιότερα ουίσκια από το κάτω ράφι. Φυσικά, έρχεται και αυτωνών η σειρά να φορέσουν μπίλια.
Όλα τ'άλλα είναι για πίστα, κάλτσα και γαρύφαλλα. Και ον τόπικ.
Βορεινή λατρεία, Jameson έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις πόσο γλυκόπιοτο είναι; ...άλλος κόσμος σε σχέση με τα οικονομικά σκάατς.
Ε, το Tullamore, περήφανα ιρλανδικό γαρ, είναι ακόμα πιο γλυκόπιοτο κι απ'το Jameson. Κατά προσωπική άποψη, σχεδόν ...επικίνδυνο... το πίνεις σαν γλυκό κρασί... και γίνεσαι ζέπελιν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. :)
Πρέπει να ανέβει κανείς σας εδώ πάνω ρε, να δείτε τις δίλιτρες ότινάναι name μποτίλιες που πουλάνε στα off license και να γίνουμε ΣΚΑΤΙ. Jameson, the spirit of Ireland, δεν είναι τυχαίο.
το jameson (και όλα τα ιρλανδικά) είναι triple distilled και παλαιωμένο τουλάχιστο 5 χρόνια σε βαρέλι (η νομοθεσία στην ιρλανδία λέει για 3 χρόνια υποχρεωτικά).
η τριπλή απόσταξη δεν μπορεί να συγκριθεί με τη 2πλη ως αποτέλεσμα, όπως η ρακή (μονή απόσταξη) δεν μπορεί να συγκριθεί με το τσίπουρο (διπλή απόσταξη).
γι'αυτό το λόγο τα ιρλανδικά ουσίσκυ είναι τόσο σμουθ. μην πάμε στην παλαίωση, την οποία τα περισσότερα φθηνά την κάνουν τεχνητά.