thanx gia to λινκ enitharmon, αν και το έχουμε τσεκάρει ήδη.
Printable View
thanx gia to λινκ enitharmon, αν και το έχουμε τσεκάρει ήδη.
Ζυρίχη ωραία πόλη ξέρω γω, για φαγητό σε εστιατόρεια είναι λίγο τσιμπημένη, ρούχα μη φανταστείς τρελή ακρίβεια, εκτός και αν θέλεις να τιμήσεις in μαγαζιά (sic) οπότε εκεί ξεφεύγει λίγο. Ποτά είναι λίγο ξενέρωτα, δλδ καθημερινή μέχρι τις 12 και πολύ σου είναι. Παρασκευή και Σάββατο πιο καλά και Κυριακή νέκρα. Όλα είναι στο κέντρο κοντά στο σταθμό οπότε δε θα έχεις πρόβλημα να τα βρεις. Γραφικός δρόμος Niederdorfstrasse.
Εύκολα site.
map.search.ch
www.sbb.ch
To πρώτο για να βρεις δρόμους συγκοινωνίες κτλ και το δεύτερο για να βρεις πως θα πας ακριβώς κάπου
Αυτά εν ολίγοις
merciiiiiiii
:D
όσον αφορά το φαγητό παίζουν τούρκικα μαγαζιά τα οποία είναι σχετικά πιο οικονομικά από τα άλλα αλλα για Ζυρίχη είναι καλά. Μπορείς για πιο οικονομικά να φας στην εστία των πανεπιστημίων όπου μπορεί να φάει ο οποιοσδήποτε απλά όχι με φοιτητική τιμή. Δεν είναι δύσκολο να τα βρεις. Άμα χρειαστείς παράπανω πληροφορίες για κάτι στείλε πμ και αν παίζει χρόνος θα απαντήσω.
Αξιοθέατα αξίζουν το σπίτι του Λένιν. Έχει και έναν ξακουστό ζωολογικό κήπο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να πάει σε ζωολογικό κήπο...
Και να προσέχεις με εισητήρια στα τραμ γιατί παίζει τρελός έλεγχος και δεν γλιτώνεις για κανένα λόγο. Αλλά αν είσαι λίγες μέρες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου κάνουν τίποτα.
Βαριέμαι σήμερα...
και πάλι thanx wino!
yupi! τα καταφέραμε και κλείσαμε για Λονδίνο, 1-5 Μαρτίου με British 210 πήγαινέλα από Θεσσαλονίκη. Κλείνουμε και 10άρι mixed πλάι στο Hyde Park ελπίζοντας να πέσουμε σε 6 θηλυκά που θέλουν να μας βιάσουν, να μας κλέψουν και να μας βασανίσουν. Αν είναι αρσενικά, πάλι δεν πειράζει, στην πουστροχώρα πάμε ούτως ή άλλως, καιρός να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας (και κάτι άλλο :P). Η χαρά δεν περιγράφεται.
Αχαχαχαχχααχ μ'αρέσει ο τρόπος που σκεύτεσαι. Καλό ταξίδι πάντως όπως και να'χει.
Πείτε τι ξέρετε για την εξωτική Αλεξανδρούπολη.
mounia.afthona
Και για το Βόλο, έτσι μου λέγανε και έχει γίνει το χέρι μου σαν του ΕΝΤ.
Den hkseres? Den rwtages?
Btw oi gkomenes edw (oi ntopies) einai pshlomutes kai psiloparaksenes, alla uparxoun kai arketes foithtries (paidagwgiko) re su.
και πολλοι καυλωμενοι φανταροι επισης
Gia na pas pernas apo 8essalonikh (de mporw allo 8anash), kame stash.Quote:
Originally Posted by .
Και τη 8άλασσα που την έχεις;
Prepei na thn exeis deksia, alla egw 8a ton afhsw na kamei 5 dromologia bolbh-platamwna na tou stripsei na fountarei sth limnh h koroidara! Eimaste kaloi, de 8eloume to kako kanenos k mas patane oloi. Metaniwnw. Metaniwnw!