e gkamo to mouni pote tha vgei ya pccccccccccc :c
Printable View
e gkamo to mouni pote tha vgei ya pccccccccccc :c
λεει νοεμβρη.. ποτε τον νοεμβριο εχουνε πει?
Goddamn! Πότε προλάβανε τα μουνόπανα κιόλας?
Πότε προλαβαν τι;
Να φτιάξουν ολοκληρωμένο παιχνίδι τόσο σύντομα από το προηγούμενο (άθλιο) expansion.
το φτιαχνουν εδω και τρια χρονια υποτιθεται.
μου φαινεται λογικο, ο βασικος σεναριογραφος την εκανε μετα το μπραδερχουντ (ειχε γραψει τα πρωτα δυο τσαπτερ εκει) και επεστρεψε σ'αυτό.
παντως το γαμησες με τα αθλια εξπανσιονς. δεν ειναι φιφα. ελάχιστα franchises σε ετησια βάση, έχουν προσφέρει 15ωρα campaign με τέτοια production values. μπορεί να σου φαινονται οτι δεν ειναι και το βημα μπροστά (δεν είναι) αλλά τα λεφτά τους τα βγάζουν με το παραπάνω.
μιλάμε πάντα για εποχές που βγαινουν 5ωρα action games ε
Μιλάμε για ένα θέμα στο οποίο σου ανέλυσα με λεπτομέρεια την άποψή μου και δεν δεχόσουν τίποτα. Παραμένει άθλιο το brotherhood κατά την εκτίμησή μου (και όσων πάνω κάτω ξέρω).
Μόνο το brotherhood ήταν αχρείαστο, το revelations ήταν σαν καινούριο παιχνίδι, και πολύ ωραίο μάλιστα, δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε expansion.
Η γραμμή από το ΙΙ και μετά είναι κάθε νοέμβριο καινούριο παιχνίδι.
Για το revelations συμφωνώ πάντως, καλούλι ήταν.
το κράζεις τρεις σελίδες πισω (και δυο γραμμες πανω)
Το revelations? Σώπα ρε, με θυμάμαι να κράζω μόνο το brotherhood, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα.
Είμαι sequence 7...παιχνιδάρα...!
...και μολις μου ποσταραν σποιλερ στο fb για το τέλος. Ομορφα.
απο stealth τι λεει ρε δον? γιατι απο οτι gameplay ειχα δει εδειχνε μονο σφαγιασμους και εκρηξεις..