Πόσο είσαι εσύ?Quote:
Originally Posted by Atheist
Ναι αλλα εγώ είμαι πιο όμορφος!! :shock: :shock: :D
Printable View
Πόσο είσαι εσύ?Quote:
Ναι αλλα εγώ είμαι πιο όμορφος!! :shock: :shock: :D
vic, μια παρακληση...γραφεις που γραφεις μεγαλα ποστς, καντο τουλαχιστον στα ελληνικα να μη βγαζουμε τα ματια μας
μην ανησυχείς... έχετε μεγάλη διαφορά :P :PQuote:
Originally Posted by DarkOmeN
poll με photos τωρα, ποιον θα χωνατε?
THERE CAN BE ONLY ONE!!!
Δεν θα με πείραζε και να μην είχαμε!Πολλές φορές με έχουν αποκαλέσει 'ανώριμο αλαζονικό κάθαρμα'! :D :DQuote:
Originally Posted by Raven Lord
μεγάλο ή μικρό?
γίδα βραστή ή κατσικάκι γάλακτος?
πείτε.... :P :twisted: :P :twisted: :P
Δεν εννοούσε το υπεροπτικό της υπόθεσης ο ρέηβεν, εξάλλου έχουμε μια εκφραστική διαφορά όσο αφορά στην αλαζονεία και τα σχετικά.
Κατσικάκι όμως.
Daily basis is fine.
Ουτος ή άλλος στην πλάκα το πήρα το όλο 'σκηνικό' οπότε δεν έχει και μεγάλη σημασία στην τελική! :DQuote:
Αααα ναι! Κατσικάκι! Πείνασα τώρα.. :(
Γίδα βραστή με δυόσμο.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Λοιπόν, το βιβλίο είναι ΟΚ. Δεν είναι Ντοστογιέφσκι αλλά ΟΚ, διαβάζεται. Δεν είναι "Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι", αν με καταλαβαίνετε.
Vic, φίλε μου, άλλη μία φορά εδώ στις επάλξεις :)
Ξέρεις πάνω-κάτω τι πιστεύω, δεν χρειάζεται να μπούμε σε φιλοσοφικές συζητήσεις του τι είναι ο Χριστός, τι είναι καλό/κακό, τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός κτλ... απλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό διότι αμφισβητείς την πρόταση που ειπώθηκε: ότι η χριστιανική εκκλησία είναι σάπια.
Πως ρε φίλε να μην είναι σάπια; Δεν θέλω να χτυπήσω σκληρά και να πω τι περιουσία έχει η εκκλησία πουλώντας αέρα κοπανιστό γιατί θα οδηγηθούμε σε φιλοσοφικές συζητήσεις, αλλά αναφέρω το απλούστατο γεγονός: για να μην πεις ότι η εκκλησία δεν είναι σάπια πρέπει να έχεις παραδείγματα τουλάχιστον διαφόρων ανθρώπων που άλλαξανε την ζωή των Ελλήνων μαζικά - το τι διαφορά έχει κάνει σε σένα ο κάθε μοναχός πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Από την άλλη βέβαια, ανά περιόδους βλέπουμε και κάτι σκανδαλάκια με παπάδες που εμφανίζονται στα media και δίνουν μια σαφή εικόνα (και μην προσπαθήσεις να το διαψεύσεις γιατί θα γίνουμε κώλος) ΣΑΠΙΛΑΣ στο εσωτερικό της εκκλησίας. Θα περίμενε κανείς λοιπόν, για να αντισταθμιστεί αυτή η δυστυχής για την κοινωνία πραγματικότητα, να σκάσει μύτη ο Christodoulos και να πει "να, πάρτε 100.000 για τον σημερινό έρανο". Αλλά παπάρια! Απλά πήρε τα 2 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου και απλά μας μετέδωσε τις ευχές του οι οποίες ω θεοί, αξίζουν όλο το χρυσάφι του κόσμου!!!!!!!!111111ένα.
Λοιπόν, αυτά. Προς το παρόν...
Δημοσιοι υπαλληλοι. Αυτο φτανει.
Phoebus είναι απλό!Γιατί να σπαταλήσουν χρήματα όταν η πλειοψηφία στην τελική θα τους δικαιώσει!Απο την στιγμή που οι παπάδες έχουν ριζώσει στην συνείδηση των Χριστιανών ως οι good guys της υπόθεσης ακόμα και κανείς να μην έβγαινε στην TV θα ήταν το ίδιο και το αυτό!Quote:
Originally Posted by Phoebus
Δεν τους δικαιώνει η πλειοψηφία φίλε DarkOmen. Απλά ο πολύς κόσμος βαριέται να αντιδράσει...
Είναι σαν τον καθηγητή που έχω για τα Λογικά Κυκλώματα οποίος βγάζει ποσοστά επιτυχίας μετά από κάθε εξεταστική. Λέει "50% επιτυχία". Και απορείς - πως γίνεται αυτό; Αφού μαζικά πήραμε το μπούλο. Και το 50% είναι ποσοστό το οποίο προκύπτει μόνο από αυτούς που παρέστησαν στις εξετάσεις και ΔΕΝ παρέδωσαν λευκή κόλλα. 400 άτομα δηλώνουν το μάθημα, 300 εμφανίζονται για εξεταστική, 150 δίνουν λευκή κόλλα. Οι υπόλοιποι γράφουν και από αυτούς περνάνε οι 75. Να λοιπόν το 50% ποσοστό επιτυχίας!
Αν όμως και οι 400 γράφανε κάτι... τότε τι ποσοστά επιτυχίας θα είχαμε; Ποσοστά του πούτσου, και τότε θα πήγαινε ο αρχιμαλάκας καθηγητής για αξιολόγηση (ω ναι ζήτω, τους αξιολογούμε πλέον!!! ΓΟΥΑΟΥ) γιατί κάνει μάθημα του πούτσου.
Τώρα όμως έχει 50% επιτυχία! Δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις!...
Αυτά, σόρρυ για τις κακές λεξούλες.
Συμφωνώ απόλυτα!Quote:
Δεν τους δικαιώνει η πλειοψηφία φίλε DarkOmen. Απλά ο πολύς κόσμος βαριέται να αντιδράσει...
Τι σπουδάζεις?Quote:
Είναι σαν τον καθηγητή που έχω για τα Λογικά Κυκλώματα
Έρχομαι με το πιπέρι! :DQuote:
Αυτά, σόρρυ για τις κακές λεξούλες.
ΗΥΣ ΤΕΙ Πειραιά.