h opoia einai? Vasika to thema einai oti frikarw epeidi den mporw na kapnisw twra pou eimai arrwstos kai exei kleisei o laimos mou, kai parolafta aisthanomai oti o organismos mou to zitaei para poly
Printable View
h opoia einai? Vasika to thema einai oti frikarw epeidi den mporw na kapnisw twra pou eimai arrwstos kai exei kleisei o laimos mou, kai parolafta aisthanomai oti o organismos mou to zitaei para poly
Την εφαρμόζεις τη λύση Κατώριμος ήδη άρα είναι αποτυχημένη. Δες προηγούμενα ποστς. Ο οραγνισμός σου δεν ξέρει τι του γίνεται. Μη δίνεις βάση. Αυτά.
Angrafan, o pateras mou kapnize 3-4 paketa th mera epi 20 xronia peripou. To ekopse maxairi. Ebale omws kamia 30aria kila (~100) opote prosekse to.
Auto pou pisteuw egw einai oti einai ka8ara ston an8rwpo k sto poso mporei na epiblh8ei ston eauto tou, exw filh px pou mporei na kapnize 2 paketa th mera k mporouse na mhn kapnisei ena mhna. Twra to exei kopsei alla profanws den milame gia tetoiou eidous kapnistes.
Auto pou ennow me ta 2 paradeigmata einai oti h filh mou mporouse na to ellatwsei, enw o pateras mou me thn kamia.
Kalh tuxh an apofasiseis na to prospa8hseis pantws.
εγω το χω κοψει κανα 4 μηνο τωρα , και η αφορμη δοθηκε οταν αρωστησα για 5 μερες και δεν καπνιζα.
Οπότε περιμένεις να αρρωστήσεις.
arrwstos eimai leme
Άρα είναι η κατάλληλη ευκαιρεία!!1
nai re file alla leme oti to zitaei toso poly o organismos mou, pou parolo pou den mporw na katapiw to salio mou prospathw na kapnisw
telika pipesQuote:
Originally Posted by The Charon
to eixa kopsei 1 xrono kai meta to 3ekinhsa pali....
gmt mou
πάντως αν πεθάνεις απο καρκίνο αυτμάτως κόβεται και το τσιγάρο
esu den les na kopseis tis malakies kalutera?
candiru to kseroume, giafto kai prospathoume na to kopsoume. Epeidi einai narkwtiko omws, den kovete etsi efkola mono me thn thelisi, eidika an kapnizeis panw apo 1 xrono.
Πώς παχαίνεις κόβοντας το τσιγάρο?
Χρειάζομαι 5-7 κιλά, αν είναι να αρχίσω το κάπνισμα. 8)
Pineis zesto tsai, ginetai kala o laimos sou kai sunexizeis to kapnisma. Enalaktika, pianeis douleia se etairia pou den epitrepetai to kapnisma kai kaneis 6 tsigara to prwi giati mporeis na kapniseis mono sto kouzinaki. Epishs, xwris tsigaro, den mporeis na pieis kai kafe ara diplo to kalo sthn tseph sou/organismo sou.
zihuatanejo ,εχω καμμια 30αρια περισσευάμενα,τα θες;