τι ομορφια ειναι αυτη? για δωστε ινφο!
Printable View
τι ομορφια ειναι αυτη? για δωστε ινφο!
Υπάρχει και θρεντ, ακούς αυτό το δίσκο που προτείνει ο Γκουλ. Γαμάει η τύπισσα.
:pink:
για τους λοιπούς χόμο ερέκτους του φόρουμ, μόλις κατέβασα το νέο τέρρορ (δεν είδα αν έχει αναφερθεί πουθενά) και ΣΚΟΤΩΝΕΙ. παίζει να έφτασε επίπεδα buried alive ο θείος, έχει να μαζέψει τόσα κλισέ από τους πρώτους δίσκους. δείτε κλιπ ξέρω γω, το θέμα του είναι merch και τατουάζ από γνωστές μέταλκορ μπάντες, για όνομα. μόνο ξύλο.
https://www.youtube.com/watch?v=TS4ZS8Z7wwY
το sky burial τι σου είπε, φαντομντακ;
πφφ δεν ξέρω, γενικά αυτές τις μπάντες (βασικά τους supreme και τους bitter end) τους γουστάρω ακριβώς γιατί δεν έχουν τίποτα πρωτότυπο, μόνο ριφφάρες και σινγκαλόνγκς στο θεό με πιο θρας τεχνοτροπία ας πούμε. το sky burial το έχω ακούσει τύπου 2 φορές και ενώ δεν έχουν αλλάξει δραματικά και δε μου έμεινε ριφφ, και δεν έχω όρεξη να το ξανακούσω. ίσως φταίει που είναι κάπως πιο σάπιο-"ώριμο", ίσως απλά δεν τους βγήκε αυτή τη φορά. σίγουρα δεν είναι μαλακία πάντως. + στο στρατόπεδο είναι κάπως δύσκολο να ακούω όλη μέρα beatdowns και αναγκαστικά τη βγάζω με weezer και oasis, σαν αποτέλεσμα τα αυτιά έχουν ξεσυνηθίσει και ακούω όποτε μπορώ παλιά αγαπημένα ή τελειώς άμεσα πράματα όπως το terror.
[φλέιμ μοντ ον] γιατί βρε? Μια χαρά παρουσίαση των pop με κάτι λίγα από ΡΟΚ δρώμενων εν ελλάδι, προσωποποιημένων. Εντάξει πέρα από τους ιδιοκτήτες μέηνστρημ δισκογραφικών, ραδιοφώνων κλπ έχει Catch the Soap (πάνω πάνω μάλιστα), Last Drive, Kωσταντίνο Βήτα, Mic.gr, Six Dogs, κατι ομπσιουκιούρ ηλεκτρακουστικούς/κλασικούς, ένα καθηγητή από τη σχολή μου (που είναι όντως καλός), κλπ μια χαρά το βλέπω. Εντάξει και λιγο χέβι μέταλ δε θα έβλαπτε, αλλά.
Spoiler
[πυροσβεστήρας]προφανώς έχει κάμποσες σωστές επιλογές, ακόμα και ο αλτεγκραου ας πούμε είναι δικαίως στην λίστα
αλλά I Victor Rest my case
Ναι, κάπως έτσι είναι, έτσι κι αλλιώς πλακίτσα έκανα αν δε φάνηκε από το spoiler. Το αστείο είναι ότι είναι σωστόταση παρουσίαση του ποιος έχει την ΕΞΟΥΣΙΑ στα ποπ δρώμενα στην ελλάδα (χωρίς να είναι αυτό εξ' ορισμού κακό) οπότε όσον αφορά τον τίτλο του είναι απολύτως ακριβές, το τι σου αρέσει βέβαια από αυτά είναι άλλο θέμα.
την κατάλαβα την πλακίτσα και προσπάθησα και λίγο εξαρχης να πιασω το πνευμα των αρθρογραφων
αλλα εδω που τα λεμε ειναι ενας αχταρμας, να πιασουμε δηλαδή λιγο απο καθε φαση
π.χ. εχει μερικους αξιολογους μουσικογραφιαδες/παραγωγους οπως τον Βογιατζη ή τον Πυκναδα αλλά που ειναι ο Δασκαλόπουλος?
ή πώς εγινε ακριβως η επιλογη των Ελληνων καλλιτεχνων (Αλεξιου, Γαλανη κλπ)
και οι πιο υποψισμενοι θα βρουν και συμφεροντα πισω απο πολλες αναφορες
επισης γιατι ο προεδρος ιδρυματος Ωναση; (δεν εξηγει και το κειμενακι την σχεση με την μουσικη)
Εγώ ήθελα Πολωνό στη λίστα, γιατομπούτσο που δεν τον βάλαν.
α, εσύ το πήρες στα σοβαρά. Εντάξει δεν γνωρίζω η ενδιαφέρομαι για την μουσική κουλτούρα "εν γένει", αλλά πάντως για τύπο που γράφει πράγματα όπως
πέρα από τη πλάκα μπορώ να πω ότι έμαθα και 2-3 ενδιαφέροντα πράγματα.Quote:
O μπλόγκερ που ακούν ευλαβικά όλοι οι ψαγμενίστας της αθηναϊκής σκηνής
Σπάω πλάκα με νέο Quensryche του Tate. Όχι ότι θα έδινα βάση, ο τύπος είναι για πουτσιές. Αλλά έβαλα δάχτυλο με τις επανηχογραφήσεις. Κάτω των προσδοκιών που ούτως ή άλλως ήταν μηδενικές.
χμμμ δεν ξερω... :oops:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XRnjPSkVdt8