Σταμάτα το τώρα που είναι νωρίς, πολύ λιωμίδι σε βλέπω εσένα κι ακόμα δεν έχεις περάσει τα βασικά :P
Printable View
Σταμάτα το τώρα που είναι νωρίς, πολύ λιωμίδι σε βλέπω εσένα κι ακόμα δεν έχεις περάσει τα βασικά :P
koita poios milaei :moutza: :PQuote:
Originally Posted by cloud
λοιπόν τώρα που πλησιάζω τα 50 8έλω λίγη βοήθεια για τα talent points
καταρχάς ποσο θα μου κοστίσει το reset γιατί θέλω σα τρελός να βγάλω τον felguard και επίσης τι θα κάνω όταν θα φτάσω να έχω points μονο στο demonology και 4-5 σκόρπιους αλλου
nomizw to prwto unlearn kostizei 1g opote klain.
btw xthes efaga 3wro suspend xoxoxo
Τι έκανες ρε λαμόγιο;
Σκορδοστούπη: 1o respec πάει 1g, το 2ο πάει 5g και απο εκεί και έπειτα ανεβαίνει κατα 5g / respec με maximum όριο τα 50g. Από εκεί και μετά, αν δεν κάνεις άλλο respec, κατα περιόδους (2-3 βδομάδες; ) θα μειώνεται το κόστος κατα 5g.
Felguard λοιπόν. Κατ'αρχας imo δεν αξίζει για leveling όσο το Dark Pact αλλά καλύτερα να δεις μόνος σου, μπορεί να γουστάρεις :P
Τα πράγματα είναι απλά, το Felguard είναι σοβαρό pet οπότε απλά το στέλνεις, αμολάς τίποτα DoTs και μετά κάνεις heal το Felguard ανάλογα με το πως πάει. Για σκόρπιους πόντους εγώ θα πήγαινα για τουλάχιστον 7 στο Affliction ( Instant Corruption, Improved Life Tap και αν θες 9 υπάρχει και το Imp. Drain Soul ) και από εκεί και μετά στο destruction ότι μπορέσεις (Imp. Shadowbolt, Bane κτλ.) .
Πρόσεξε απλά το demonology γιατί έχει πολύ σαβούρα talents και οκ αν πας σε instance και θες να έχεις Felguard έξω, θυμήσου να κλείσεις το Taunt. :P
thnx
Δεν τον ελιωσα κιολας τον warlock αλλα τα pet talents ειναι μαλλον περισσοτερο για γρηγορο lvling,οι περισσοτεροι στο endgame raid επενδυουν στην σκοτεινη πλευρα του Destruction για λαχταριστα dps
προχτες μαλακιζομουν στο πιβιπι αρενα του στρανγκλφθσδε βεηλ με εναν 70 γουορλο και μου βαραγε 4650 κριτικαλζ...
Με καλό +dmg και ruin γίνεται. Με 21/40 Destruction σε Raid environment το Shadowbolt critάρει για 8+ k.
Απίστευτο, μόλις χθες έκανα talent respec στον warlock μου και κατέληξα σε 21/0/40 κι εγώ :) Όντως, demonology χρειάζεται περισσότερο για PvE, για PvP εννοείται ότι πρέπει να δοθεί βάρος στο destruction και κατά δεύτερον στο affliction.
Btw σε ποιο realm είστε εσείς εδώ ρε παλικάρια; Σκέφτομαι να κάνω character transfer γιατί έχει ένας φίλος έναν Human Paladin στον Laughing Skull και θέλω τουλάχιστον να μπορώ να τον βρω σε battleground όπου συνδέονται πολλά realms μαζί, για να τον σκίζω λίγο, φιλικά πάντα (αν και οι paladins είναι λίγο απάλευτοι οι πούστηδες, τεσπα).
ελατε ρε shattered halls ,ειμαστε μπολικα ελληνοφωνα ρεμαλια ;p
Quote:
Originally Posted by Parasight
E;
λόγικα το 21/0/40 που λες είναι 21 Affliction / 40 Destruction. Τσουκ δεν εννοούσα αυτό, εγώ έλεγα 21 Demonology / 40 Destruction, οπότε κανεις Demonic Sacrifice την Succubus και παίρνεις +15% Shadow Damage για 30 λεπτά.
To εννοείται μου άρεσε :P . Δώσε βάση: Το Destruction είναι σκατά για PVP. Πολύ σκατά κιόλας. Αν θες τέτοιο playstyle και PVP έπρεπε να κάνεις Mage. Τα καλύτερα builds για PVP είναι το full Affliction και το Demonology (αυτό όχι full όμως ). To Destruction αξίζει μόνο για PVE.Quote:
Για solo PVE το Affliction είναι ότι καλύτερο με το Demonology (Felguard spec) να ακολουθεί.
Αffliction :pink: δηλαδή.
http://members.lycos.nl/dumpdumpdump/sb.jpgQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Κι αυτό δεν είναι καν το record :P
Έχω ακούσει 150 διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα με τον καθένα να είναι σίγουρος και να υποστηρίζει ως αξίωμα αυτό που λέει, και τελικά καταλήγω στο ότι τελικά έχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα, πώς τη βρίσκει με άλλα λόγια. Μέχρι προχτές είχα 24/37/0 spec και, ενώ μου ήταν πολύ οκ για PvE, στα battlegrounds κάτι δε μου πήγαινε καλά. Με το καινούριο spec λοιπόν έχω αρχίσει να ευχαριστιέμαι πραγματικά Alterac Valley και Warsong Gulch. Το pet σου χρειάζεται όταν έχεις mobs για να κάνει το tank, με ανθρώπινο αντίπαλο κανένας δε θα επικεντρωθεί στο pet αλλά σε σένα τον ίδιο (όχι ότι το pet δε χρειάζεται, αλλά δε μπορείς να βασίζεσαι εξ ολοκλήρου σ'αυτό), οπότε θες να τον τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άρα για μένα 21 points affliction (μέχρι το Curse of Exhaustion dld) και όλοι οι υπόλοιποι destruction.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Πχ τι να κάνω το Demonic Sacrifice (το οποίο θα με αφήσει εντελώς χωρίς pet για την υπόλοιπη μάχη, ενώ πχ το felhound με τα Silence και Devour Magic με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές), ενώ μπορώ να έχω όλα τα bonus % για crit ή ta Shadowburn και Conflagrate και να αφήσω τον αντίπαλο στον τόπο με 2 χτυπήματα (επιπρόσθετα με τα DoTs);
Τεσπα, όπως είπα είναι πώς τη βρίσκει κανείς. Τα υπόλοιπα φαίνονται στο γήπεδο 8)
Hm milas gia to klassiko SL/SL spec etsi? Htan "poly ok" gia pve? :P Einai 0 gia pve. Mhden. Akoma kai gia pvp to vrhka apisteyta vareto, an kai sigoura prosferei to megalytero survivability. Me kostos vevaia to trisathlio damage.Quote:
Hm me ayto xaneis olo to damage tou affliction tree (ola ta instant dots sou dld kanoun penixro damage kai oloi kseroume oti pvp = instant spells) kai olo to survivability tou demonology. Kai olo ayto gia na kerdiseis dps sto bolt sou, to opoio den prokeitai na mporeseis na castareis pote enantion sovaron antipalon. Ektos ki an anaferesai sta BGs mono, alla ekei otidhpote ranged einai kalh fash kai de thelei oute skill, oute taktikh, oute tpt. Kane arena me ayto to build :)Quote:
Eh den eisai ypoxreomenos na xrhsimopoieis to sac. Einai kathara gia pve. Otan kaneis pvp, profanos kai thes to pet sou ekso.Quote: