αχαχαχ μου χει τυχει και μενα να με πιασει κραμπα την ωρα που κοιμαμαι, γερη κιολας.
δεν εχω ξαναπερασει ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ την απολυτη ηρεμια στον απολυτο πανικο, χαχαχα.
Printable View
αχαχαχ μου χει τυχει και μενα να με πιασει κραμπα την ωρα που κοιμαμαι, γερη κιολας.
δεν εχω ξαναπερασει ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ την απολυτη ηρεμια στον απολυτο πανικο, χαχαχα.
:-(
εδω που τα λεμε, δικιο εχεις, χαλια ηταν, αλλα τωρα που το θυμαμαι γελαω. μολις βγαινεις απ τον υπνο και εχεις ενα τεραστιο WTF σ ολο σου το ειναι.
Egw exw pa8ei afto to pragma,oxi epeidh eida oneiro kai kounh8hka.Epa8a afto pou pa8ainw arketa suxna,na koimamai kai san na psiloexw epafh,kai niw8w oti xanw to edafos kai peftw.Kai mpam tinazomai apo ton pono.200 sfugmoi to lepto
ο φιλος μας σηκωνεται να κατουρησει το βραδακι.παει να πατησει κατω..ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ.νιωθει πως δεν εχει αριστερο ποδι. ακολουθει ενα 10λεπτο ΠΟΝΟΥ.ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ
Πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό?
Είναι ζήτημα αν θυμάμαι την τελευταία φορά.. επιεικώς ελάχιστες.
Εμένα με πάει με περιόδους.. δηλαδή μπορεί να μη συμβαίνει για μήνες και στο άσχετο να με πιάνει μερα παρα μέρα μέσα σε μια βδομάδα. Δεν έχω παρατηρήσει αν πάει με τον καιρό ή την περίοδο ή δεν ξέρω κ γω τι. Χονδρικά πάντως 5-15 φορές το χρόνο.
emena standar mou simvenei mia fora ton xrono, ektos apo ton dekemvri meta ta xristougena pou girisa spiti pou gia miamisi vdomada to pa8ena ka8e vradi ;i ana dio treia pros to telos, gia 15-20 meres sxedon.
Αυτο δεν εχει καθολου πλακα, και μεχρι καποιο σημειο το σιχαινομουν γιατι οντως λυγιζεις απο τον πονο και μετα ποναει για κατι ωρες. Εδω και 3-4 χρονια εχω βρει μεθοδο που το γλιτωνω, οταν καταλαβαινω οτι παει να με πιασει κραμπα, λυγιζω τους μυες του ποδιου μου ακριβως ετσι οπως παει να πονεσει (αντιθετη λογικη δηλαδη, αντι να πας να το αποφυγεις, πας να το εξαναγκασεις ας πουμε) και τελικα σταματαει εκει, δε μπορω να το εξηγησω ακριβως αφου γινεται αυτοματα πλεον. Οταν μια δυο φορες το χρονο παει να με πιασει και εχω καταναλωσει αρκετο αλκοολ, δε το παλευω, με γαμαει.
δεν ξέρω πως προκαλούνται (τι φταίει κοινώς), για να καταλάβω γιατί μου συμβαίνει σπανιότατα.. πάντως, σίγουρα, δεν ήταν τόσο ισχυρές όσο αναφέρθηκαν.. το χει ψάξει κανείς, γενικά?
emena pantos me pianei apo tin kourasi.
Στον ύπνο σου σου βγαίνει η κούραση?
Αυτό που ήξερα εγώ είναι πως έχει να κάνει με έλλειψη βιταμινών, συγκεκριμένα αυτών που περιέχονται στα πράσινα λαχανικά, μύθος τον οποίο έρχομαι να καταρρίψω, αφού είχε μήνες να με πιάσει κράμπα ενώ δεν τρώω καθολου λαχανικά και χτες μου γάμησε τη στιγμή που όλη τη βδομάδα την έχω δει πολύ health freak και τρώω δυο σαλάτες τη μέρα!
3ereis meta apo iperentasi k kourasi oli mera, erxese k xalaroneis kanonika otan kimase..
k tote sou gamaei tin mana.
k me filous pou exw milisei tote to pa8enoun.
apo tin egkiklopedia, o iatros sto spiti sas.
Χμμμμ.. ίσως να έχει μια λογική τώρα που το λες.. Κι εμένα νομίζω συχνότερα μετά απο ξενύχτια κτλ μου τυχαίνει.
Νομιζω στον υπνο και στο κολυμπι ειναι οι πιο συχνες περιπτωσεις κραμπας και εχει να κανει με τους μυες προφανως και ποσο γυμνασμενος εισαι, αλλα δνε παιρνω κι ορκο. Στανταρ μετα απο ξενυχτι και αλκοολ παντως πιο συχνα.