Nice. Αν δεν παίζει πρόβλημα διακριτικότητας στείλε πιμι με όνομα εταιρίας, να ξέρουμε. :D
Printable View
Την επόμενη φορά που θα ακούσω κάποιον να λέει "τυχαίο; δε νομίζω" πιθανότατα δε θα κάνω τίποτα αλλά θα ξενερώσω πολύ.
υπέρτατη βροχάρα \m/
που μετά από 5 λεπτά σταμάτησε για να βγάλει ήλιο:S
ούτε τις μπόρες δεν προλαβαίνουμε να απολαύσουμε πλέον
Φτιαξε κανα φαι εσυ και ποσταρε φωτο να ονειρευομαι σπιτικα φαγητα μεχρι να ερθω ελλαδα
οχι εσυ νικο ε
να σου κάμω το τραπέζι μάνα μου όταν γυρίσεις. νταξ δεν είμαι λαίδη αλλά κάτι κάνουμε κ μεις.
ρίξε παραγκελιά
εντιτ: θα΄ρθεις για καλοκαίρι?
γιατι να μην ερθω ρε ο αμοιρος, τι ειμαι εγω, οκ ειμαι μεταναστης κι ειναι δυσκολα αλλα ενταξει να μη δω κι εγω τη μανα μου να της πω ποσο την αγαπω και να μου φτιαξει κανα κανελλονι, κανα λαζανι φουρνου, κανα γεμιστο κολοκυθακι με ρυζι και κιμα, κανα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, κανα γιουβαρλακι, κανα τραχανα?
πω μλκ εσύ υποφέρεις!
τι σκατά τρως κει πέρα?
βρίσκεις/φτιανς τπτ της προκοπής ή έχει πλαστικούρες μόνο?
κανελόνια, κοτ φούρνου είχαμε την προηγούμενη βδομάδα.
σε άλλα νέα έχω βαρεθεί να φτιάχνω φαί που μου μένει κ για την αυριανή μέρα
Που ειναι το κακο με τις πλαστικουρες???
Επισης οχι οκ μια χαρα ειμαι, τρωω στη σχολη οποτε θελω που εχει σχετικα καλο φαγητο, πηγαινω επισης συχνα πυκνα σε συγγενεις και φιλους και με ταιζουν με ελληνικη φιλοξενια και αμερικανικες μεριδες, δηλαδη μορ οσομ δαν οσομ, και επισης τρωω και καμια πλαστικουρα οποτε εχω ορεξη, τα χω τσακισει τα μπεργκερς και τα τακος. Μεγαλη αποκαλυψη το τεξ μεξ φαγητο ε (δηλαδη μεξικανικο με αμερικανικα προτυπα ομως, οχι μονο τσιλι και φασολια), γαμαει οτι εχω φαει στο στυλ αυτο. Ε μαγειρευω κιολας μια φορα τη βδομαδα. Ειναι βαρετο λιγο, αλλα η μακαροναδα τα σπαει.
Έτσι, να είσαι σε φόρμα για το ματς :P
Tατιανα και "Δικαίωμα στην Παρθενία". Δείτε παρακαλώ.
"θα κάνω πάλι έρωτα όταν παντρευτώ"
αχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχχ
κι εγω για εκει το παω.... :fear:
Σε δυο ώρες παντρεύομαι λέει. Θα σας πω σε μερικά χρόνια αν μπαίνει στο MLR ή στο FML.