ρε, δε σου πα να βγεις στον κεντρικο (γενικα, απειρος θαυμασμος που τολματε ποδηλατο σε μεγαλη πολη ελλαδα, δε θα το κανα ποτε), αλλα μη τσαντιζεσαι για τον κωλογερο.
Printable View
ρε, δε σου πα να βγεις στον κεντρικο (γενικα, απειρος θαυμασμος που τολματε ποδηλατο σε μεγαλη πολη ελλαδα, δε θα το κανα ποτε), αλλα μη τσαντιζεσαι για τον κωλογερο.
ενω αμα ειχες μεινει εκει που επρεπε να κανεις το ΜΟΥΣΑΚΑ σου.
δεν είχε δίκιο, αν ο πεζόδρομος έχει απαγορευτικό (κοκκινο με την λευκή παυλα στη μεση), που οι περισσότεροι αυτό έχουν, επιτρέπονται τα ποδήλατα.
edit: χμ, ίσως και όχι τώρα που το κοιτάζω, παρόλα αυτά όταν έδινα σήματα νομίζω το 'χα ρωτήσει και είχα πάρει τούτη την απάντηση
Βλαμμενος ηταν κατα πασα περιπτωση φυσικα και αρχιδι για να συμπεριφερεται ετσι, ειτε ειχε δικιο ειτε οχι και κανονικα επρεπε να τον πατησεις
εγώ πριν απο 2-3 βδομάδες μούτζωσα έναν με φορτηγάκι που είχε παρκάρει πάνω στον ποδηλατόδρομο και μετά με κυνηγούσε να με πατήσει !
και δεν τα καταφερε? :(
τουλάχιστον προσπάθησε, αυτό που το βάζεις ? όταν είδε οτι δεν το είχε, έβγαλε το κεφάλι απο το παράθυρο και μέσα σε 10 δεύτερα πρέπει να βγήκαν πάνω από 50 βρισίδια από το στόμα του. εισέπραξε ακόμα μια και απο τότε δεν έχουμε επαφή !
αν του λειπαν 2-3 δοντια,παιζει να ηταν κανας γερος μου :D
Γέρος Razor...:touched:
inb4 ποστ νέου user: γερος razor
βαριεμαι να ψαχνω στο πολιτικς οποτε το γραφω εδω
δωστε τα παντα στην cosco να χεστουμε στο ταληρο
ξεκινησαν στην εταιρια που δουλευω κατι μπιζνες με τα κινεζια και το ευρω τρεχει νερακι
μαλακες παρτε και τον ολυμπιακο να σαρωσουμε τις κουπες και στο καρατε