μολις το πηρα απο φιλο...ειδωμεν
Printable View
Live Demilich που έγινε χθες γιατί κλείνουν το προβάδικό τους [@43.20] . Εικόνα ψιλοχάλια αλλά ο ήχος είναι οκ.
http://www.youtube.com/watch?v=4KS_ErDjLeo
m aresoun poli oi palioteres douleies twn rotting kraist k thelw na moirastw mazi sas oti to rotting kraist einai o xeiroteros diskos tou 2013 hands down
Δεν πειράζει που είσαι άμπαλος.
ειναι πολυ πιο διαφορετικος και σκοτεινος απο τα προηγουμενα δεν πειραζει να μην σαρεσει αλλα μην λες μαλακιες ε
καλυτερος απο το εαλω, αλλα τα ριφφ μοιαζουν επικινδυνα πολυ μεταξυ τους, το μονο πραγμα που με χαλασε στον δισκο, γιατι σαν συνολο ειναι παρα πολυ καλος.
Μαλλον εννοεις οτι ξεχασαν να βαλουν ριφφ γιατι εγω ακομα τα ψαχν
ω.
Δεν ξέρω τι περιμένατε από τους Rotting Christ το 2013, κάποιοι ρομαντικοί μπορεί να περιμένουν κάτι επιπέδου Triarchy, καλά κάνουν, τηρουμένων των αναλογιών ωστόσο εγώ μπορώ να πω ότι είμαι προσωπικά ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.
Εγώ πάντως περιμένω να γράψουν κάτι που να ακούγεται βασικά. Meh
Από την άλλη καλύτερα που είναι έτσι τα πράγματα κάνω και οικονομία.
Χιψτεραδες με ροττινγκ κραηστ ρε μλκ? Ε αυτο δεν το περιμενα :touched:
Παρα πολυ καλος ο δισκος. Το αποπανω ασμα ειναι επος
Everyone to their own opinions και ωραία που σας αρέσει κτλ ... αλλά εγώ προτιμώ να κόψω τα αυτιά μου και να τα τηγανίσω, παρά να ξανακούσω αυτό το πράγμα. I Deny.
Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι μας κανεις να πινκαρουμε Η.
Γιατί όχι, του αρέσει το δισκάκι και το υποστηρίζει. Καλά κάνει, προτείνω να δουλέψετε τα σημεία που σας ενώνουν ;-)
Το νεο Κραιστ είναι ίσως ο πιό δουλεμένος τους δίσκος, και συνθετικά και ηχητικά....πολύ σκοτάδι.