δλδ αυτον τον μηνα που πηρα καθαρα γυρω στα 450 ημουν απο τους προνομιουχους μεχρι τον αλλο μηνα που θα παρω κανα 380 αρι ? MLR!!
Printable View
δλδ αυτον τον μηνα που πηρα καθαρα γυρω στα 450 ημουν απο τους προνομιουχους μεχρι τον αλλο μηνα που θα παρω κανα 380 αρι ? MLR!!
το φροντιστηριο παει για φουντο και μου παν ή πλερωνω εγω το ικα μου ή πουλο (σε χονρικες γραμμες)
ετσι που ειχε παει η χρονια εβγαζα 440 συνολικα μαζι με ενα ιδιαιτερο που ειχα.τωρα προβλεπεται ή να μεινω με το ιδιαιτερο μονο,ή αν κατσω με τη μειωση να ωγαζω ενα 300 το μηνα. και το καλοκαιρι αυτο δε θα μπω και οαεδ...
φακ μαι λαιφ ιντιντ
Το σούπερ για μένα είναι ότι αφού θέλουν να κάνουν πρόσληψη κατά πάσα πιθανότητα θα μου ζητήσουν να κλείσω τα βιβλία μου, κοινώς να αποκλείσω ότι άλλες δουλειές έχω για μια ημιαπασχόληση (στα χαρτιά ημιαπασχόληση, εκτός αν πάντα έτσι θεωρούνταν το 6ωρο). Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.
h, exw mia kalh mou filh pou douleuei ote kai auth 6awro, para polla xronia. an exeis kamia aporia , mporw na th rwthsw e. steile pm an einai giati mporei na mh dw thn apanthsh sou
το μλρ και για μενα ηταν οτι Παρασκευη πηρα 460 απο οαεδ, δηλαδη προλαβα τη μειωση τουλαχιστον γι αυτον το μηνα
ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
Δεν είναι θέμα των συγκεκριμένων απλά απ'όσο γνωρίζω δε μπορείς να είσαι ταυτόχρονα μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας. Δημιουργούνται διάφορα θέματα και ένα από αυτά είναι και ο τρόπος φορολόγησής σου. Η καλή φάση είναι ότι οι ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ με είπαν κανένα πρόβλημα, αλλά συνεχίζω να έχω επιφυλάξεις μέχρι να ρωτήσω τον γνωστό μου τον ΡΑΜΠΟ.
Μια χαρά μπορείς , απλά πρέπει να πληρώνεις και τις 2 εισφορές αλλά παροχές θα έχεις μόνο από το ένα ταμείο.
Νταβατζιλίκη φάση μεν, αλλά έτσι είναι.
Μπορεις. Αν ασφαλιστηκες πρώτη φορα μετα το 1993 μπορεις να παρεις απαλλαγη απο το ΤΕΒΕ.Δηλαδη, σε προσλαμβανουν κανονικα στον ΟΤΕ με ΙΚΑ, και χωρις να κλεισεις τα βιβλία σου, πηγαινεις στο ΤΕΒΕ και παιρνεις απαλλαγη.
Τι κερδιζεις? Κρατας καβατζα τα βιβλια μηπως προκυψει καμια δουλεια απο το πουθενα. Φορολογικα: Εαν δεν κοψεις καθολου εσοδα (ΤΠΥ,ΑΠΥ αναλογως τι αντικειμενο εχεις) μεσα στο χρονο, επιβαρυνεσαι μονο με το μισθο σου. Εαν κοψεις καποιο τιμολογιο συνεννοησου με το λογιστη σου για να μην ξεφυγεις και δηλωσεις πολλα. Γενικοτερα θελει προσοχη γιατι απο του χρονου μαλλον το αφορολογητο πεφτει κιαλλο, και θα πληρωνουμε φορο απο το 1 Ευρο.
Για τα εργασιακα παντως γινεται πανικος.Για αλλη μια φορα απεδιξαν οτι θελουν να προκαλεσουν μονο συγχηση. Δεν εχω ξανασυναντηση ποτε τοσο πολυπλοκο νομοσχεδιο. Την δευτερα παρακολουθησα ενα σεμιναριο. Ολα ενταξει, καταλαβα καποια πραγματα. Υπηρχαν φυσικα πολλα κενα, στα οποια ο εισηγητης μας διαβεβαιωσε οτι θα βει διευκρινιστηκη αποφαση απο το υπουργειο με περαιτερω οδηγιες. Την Τριτη το πρωί βγαινει διευκρινιστικη ο οποια αλλαζει τα παντα. Απο αυτα που μας ενημερωσαν το 60% δεν ισχυουν.
Γενικοτερα, το μπουρδελο πεταει το μπαλακι στους εργοδοτες, οι οποιοι εχουν διευθυντικο δικαιωμα να αποφασισουν αν θα βαλουν τους εργαζομενους με την Γενικη Συλ. Συμβαση (587 Ε και 537 Ε για νεους κατω των 25) ή αν θα εξακολουθησουν να τους εχουν με την κλαδικη συμβαση που ισχυει για καθε επαγγελμα (χωρις καποια απο τα επιδοματα- θα ισχυουν μονο επιδομα ωριμανσης, τεκνων, πτυχειου και επικινδινης εργασιας). Μολις μαθω περισσοτερα θα σας πω η θα ανοιξω ενα θρετ για συμβουλες κλπ
fucking wizard εισαι ο Αυτιας?
freak brother -"Who are you?"
Fucking Wizard - Who? Who is but the form following the function of what; and what I am is a man in a mask.
freak brother-"Oh, I can see that."
Fucking Wizard - Of course you can. I'm not questioning your powers of observation. I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is. But on this most auspicious of nights permit me then, in lieu of the more commonplace sobriquet, to suggest the character of this dramatis persona.
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honour to meet you and you may call me V.
V for Vitus
tldr
το φακ μαι λαιφ οριστικοποιηθηκε. αν πλερωνω εγω το ικα στην καλυτερη θα παιρνω 6.5 ευρω την ωρα απο τα δεκα που επαιρνα. και ολα αυτα για 7 ωρες τη βδομαδα. γαμω το διαολο τους
Παντως οι αλλαγες των μισθων δεν πρεπει να γινουν πριν 14/5/2012 για κανεναν (βαση αυτα που γραφουν), εκτος απο αυτους που κανουν πρακτικη ΤΕΙ, ή μαθητευομενους σχολων.Προσεχετε τι σας δινουν να υπογραψετε.Πριν υπογραψετε ψαξτε τι δικαιουστε.
Φρικ μακαρι ολοι αυτοι οι παπαγαλοι της tv να συμβουλεψουν σωστα, και ιδιος ο Αυτιας που υποτιθετε ξερει λιγα παραπανω
Καθυστερημένος ποδηλάτης αποφάσισε να με σκοτώσει σήμερα. Σχεδόν τα κατάφερε. Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Της μανούλας του.
Κοιλιά όχι. Ο ΟΤΕς πλέον σε ασφαλίζει σε όποιο ταμείο είσαι (τουλάχιστον στην αρχή) και πλέον απ' ότι κατάλαβα μόλις γίνει αορίστου η σύμβασή σου (μετά από 5 μήνες σε εμάς) παίζει ακόμα και ΤΑΠΟΤΕ πλέον (φυσικά εγώ δεν ψήνομαι).
Φάκιν γουίζαρντ, κρίμα τον χρόνο που έφαγες για το ποστ, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με ΤΕΒΕ. Επίσης τράβα πες εσύ στην Deutsche Telecom ότι οι μισθοί που δίνει μέσω ΟΤΕ από τώρα είναι παράνομοι. Θα γελάσει και θα σε αντικαταστήσει.
Φχαριστώ ρε καύλε.
Περιστατικό ως εξής: Π. Ράλλη, προς Κηφισό. Απόγευμα. Ποδηλάτης, τσουλώντας ποδήλατο με τα χέρια, καβαλάει νησίδα και πάει να διασχίσει κάθετα τις 3 λωρίδες της λεωφόρου. Προς τα δεξιά (για μένα). Αυτοκίνητα και μηχανάκια πλησιάζουν. Εγώ πρώτος, στη μεσαία λωρίδα. Προβλέποντας την ενδεχόμενη μαλακία, κόβω λίγο δεξιά και τον βλέπω να με κοιτάζει. Προσπαθώ να καταλάβω τι θα κάνει, ώστε να αντιδράσω ανάλογα. Επιβραδύνει το βήμα του, ξαναεπιταχύνει. Όντας σίγουρος πλέον ότι έχει καταλάβει την πορεία μου, την ταχύτητά μου κτλ κτλ (και ενώ έχω πλησιάσει επικίνδυνα), κόβω απότομα αριστερά (χωρίς φρένο, χωρίς άγχος, όλα υπό έλεγχο), ώστε να περάσω από πίσω του, εφόσον αυτός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.
Ενώ έχει διασχίσει τη μια λωρίδα, τρομάζει ή κάτι, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, τραβάει με δύναμη το ποδήλατό του, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ και προσπαθεί να ξαναγυρίσει στη νησίδα ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥ. Κόβω όσο πιο αριστερά γίνεται, περιμένοντας τα χειρότερα, αφού τον βλέπω να συνεχίζει την ηλίθια πορεία του, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα τι τον περιμένει. Δεν πρέπει να κατάλαβε καν, μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης. Για καλή του τύχη, ο ελιγμός μου και το άνοιγμα του γκαζιού ήταν αρκετά ώστε να τον αποφύγω και να χτυπήσω το ποδήλατό του μόνο. Για κακή μου τύχη, ήταν επίσης αρκετά για να με ρίξουν, εκσφενδονίζοντάς με πάνω από τη νησίδα, στο αντίθετο ρεύμα, μαζί με το μηχανάκι. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είχε κολώνα ή αμάξι σε εκείνο το σημείο, γιατί θα γλυτώνατε από μένα και δεν το θέλουμε αυτό, ε?Εε?Εεε??
πΕΡΑΣΤΙΚΑ!
htan ligo ka8ysterimenos o podilatis h mou fainetai ?
Μόνο πλαστικά από τη μια μεριά ευτυχώς. Και μικρογρατζουνιές σε μανέτα/αντίβαρο. Δεν το έλεγξα εξονυχιστικά, βέβαια, αλλά οδηγήθηκε κανονικότατα μέχρι το σπίτι μου, οπότε μάλλον δεν έχει κάτι σπουδαίο. Όπως και να χει πλαστικά ΚΤΜ = κανά 200ρι το κομμάτι.
Τι εννοείς "λίγο"? Βρίζουμε τους αυτοκινητιστές που, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι ζώα, με 0 παιδεία και συναίσθηση. Όχι να σκοτονώμαστε οι δικυκλιστές μεταξύ μας, ρε πούστη μου.
ω ρε μαλακα. πωωωωωωωωωωωωωωω. περαστικα και παλι. και δεν εχει να κανει με αυτοκινιτιστες ποδηλατες. εχει να κανει με κακους και καλους οδηγους, με αντιληψη και μη, με αντανακλαστικα και οχι, και σταρχιδισμο και χωρις. οπως εσυ προσπαθεις να καταλαβεις ακριβως τι θα κανει ο αλλος στο επομενο σεκοντ, ετσι οδηγω και εγω με το μαμαξι. γιαυτο και θελω θανατο στα μουνοπανα με τα κουρτινακια στο αμαξι
μου θυμησες σκηνικο πολυ παλιο. πηγε να με γφαει καγκουρας. ειμαι μεσογειων και παω να τη διασχυσω καθετα. ειμαι στο φαναρι που κανεις πανω για τσακο. κοβω καθετα ειμαι στη νησιδα και παω να περασω στη μερια του ρευματος καθοδου. εω δει και το αμαξι απο τον καθετο ειναι δεξια λωριδα και παει δεξια εχει τη μουρη στριμενη για δεξια. οποτε περναω. και το παλικαρι τι ειχε κανει ειχε στριψει ετσι, για να παρει φορα και να τραβηξει χειροφρενο στη μεσογειων και να παει προς αθηνα και οχι προς αγια. τερμα μαλακας με μια παλια πισωκουνα μπεμβε. και ξαφνικα τον βλεπω μπροστα μου με χιλια. το πως ζω δε το ξερω ακομα
blitz, αν καταλαβα καλα, το ολο σκηνικο εγινε στο υψος των καρφουρ περιπου?
περναω καθε μερα, εχει πολλους πεζους (με ποδηλατα ή οχι), μικροπωλητες φαναριων/φοιτητες απο το ΤΕΙ κλπ
δεν σου λεω οτι φταις ή κατι αλλά σου λεω οτι ως οδηγος, μηχανης ή οχι
θα πρεπει να εισαι διαρκως σε εγρηγορση ακομα κ για την πιο κουλη συμπεριφορα των υπολοιπων
να εισαι ετοιμος ακομα και να σταματησεις τελειως σε αναλογες περιπτωσεις
αν εχει πεσει στα χερια σου ενα ωραιο βιβλιαρακι που εδιναν στα διοδια για τους οδηγους μηχανης
απο τα 5Φ (φρενα, φωτα κλπ), ξεχωριζε η λεξη Φαντασια, την οποια χρειαζεσαι απολυτως οδηγωντας στην Αθηνα
περαστικα :)
Το ατύχημα έγινε 200-300 μέτρα πριν τον Κηφισό, από Αθήνα προς Κορυδαλλό. Έξω από το Μεταγωγών ή ότι είναι εκεί πέρα. Δεν υπάρχει διάβαση, φανάρι ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος να υπάρχει πεζός εκεί πέρα. Σαφώς και προσέχω πάντα, σαφώς και τον είδα, αλλά ο τύπος γύρισε την πλάτη του στην κυκλοφορία, χαζεύοντας τα πουλάκια και άλλαξε εντελώς κατεύθυνση όταν είχα πλησιάσει στα 10 μέτρα... Πίστεψέ με, δε θα ήταν καλή ιδέα να σταματήσω στη μέση της Π. Ράλλη, στην αριστερή λωρίδα. Ναι, ειδικά σαν μοτοσυκλετιστής, πρέπει να είσαι πάντα 2 βήματα μπροστά και ναι, σε κάθε πτώση σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να την είχα προλάβει αν... αν... αν. Αλλά εντάξει, κάποιοι τύποι πρέπει απλά να ψοφήσουν. Δε μου είπε την παραμικρή κουβέντα. Στο νοσοκομείο ήμουν ολομόναχος. Ε θα τον σκίσω. Αυτά.
Φχαριστώ :)
γινεται πολεμος στην δουλεια (παιζει να χαμε και νεκρο) , και σημερα λογω ελλειψης προσωπικου με βαλαν για πρωτη φορα στην πρωτη γραμμη !! χαος :dfinger:
6 Φ δεν ειναι;
θα τσεπωσω λεφτα με λιγες μερες δουλεια λεει~! μαη λαηφ ροκς θα επρεπε να λεει~!
ελα ομως που ετσι οπως εγιναν σκατα τα πραματα δεν ξερω αν θα παρω 180, 270, 360 ή 450 ευρω και για να τα παρω αυτα δουλευω ασταματητα απο την πεμπτη το πρωι με μοναδικα διαλειμματα ενα τετραωρο υπνο κι ενα διωρο καφε, εχω ελευθερο ενα διωρο αυριο το μεσημερι για υπνο, ισως να καταφερω να βαρεσω ενα οχταωρακι υπνο αυριο το βραδυ και μετα με κοβω για κανα τετραωρο υπνο τη δευτερα το βραδυ και με την προοπτικη αν πανε ολα καλα τριτη απογευμα να εχω ξεμπλεξει. χωρις να ξερω για ποσα λεφτα ακριβως. και στο ενδιαμεσο εχω χασει μια ωραια μαζωξη χθες, ενα σενιο εναλλακτικο παρτακι μιας κοπελας σε σπιτι σημερα, τη συναυλια των guts pie earshot, τη συναυλια των abrasive wheels και χανω τη θεατρικη παρασταση μιας αλλης κοπελας που μιλουσαμε και γαμω την τυχη μου γενικως γιατι απ'τα λεφτα που θα παρω τα 200 τα χρωσταω και ο,τι μεινει παει τσοντα στο ενοικιο που το εχω αργησει αισιως 18 μερες. φμλ; ή να χαιρομαι;
καημενούλη
Να σκεφτεις πρακτικα εντελως και αν παρεις 450 ή 360 να χαρεις και να σκεφτεις οτι τοσα λεφτα βγαζουν στην Ελλαδα καποιοι με ενα μηνα δουλεια πλεον, και θα τα βγαλεις σε 5 μερες, με ενα ακραιο γαμησι μεν, αλλα σε 5 μερες δε. Αν παρεις λιγοτερα, ειναι οντως FYL, οπως και το οτι δε θα τα χαρεις :/
εν τω μεταξυ αν δε γινομαι αδιακριτη τι δουλεια μπορει να ειναι αυτη
Είναι μια ώριμη κυρία που ρουφάει ζωή από πιπίνια, απλά θέλει αποκλειστικότητα για 3-5 μέρες, και πληρώνει ανάλογα την ευχαρίστηση.
Εγώ τον έστειλα εκεί, μιας και δεν με πήρανε λόγω ηλικίας.
ekana ena comment safto edw pou epiase 113 :thumbsup: sto pio kathisterimeno online community kai den to deixnei sta top comments pia......
FUCK MY LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=5SLJJc8siyU
(proof: edw kai ctrl-f - firestorm)
παω σημερα στο φροντιστηριο, πετυχαινω κατι αλλους καθηγητες και μου λενε οτι σε αυτους δεν εχουν κοψει τιποτα. δε τους ειπαν τιποτα. ειμαι ο ιο παλιος και οχι απλως ειπαν για μειωση, αλλα μου κοβουν ολο το ικα και θα το βαζω απο την τσεπη τους. τελικα μαλλον για καποιο λογο θελουν να με διωξουν. και ειμαι τοσα χρονια και το σεπτεμβρη με παρακαλουσαν να κατσω.... τι στο διαλο ρε πουστη μου....
"η 7 κινειται στο επιπεδο χωρις τριβη"
οκ, νταξ, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σε διωχσουν; επισης οταν λες οτι εισαι ο πιο παλιος, ποσο καιρο εννοεις;
το πρωτο για την τριβη δεν το καταλαβα. σορυ. (επισης δε σε μουτζωσα εγω ε).
ειμαι ο πιο παλιος γιατι ειμαι εκει 5 χρονια.(με εξαιρεση το χρονο της κιμωλου). ολοι οι αλλοι ειναι νεουδια ρε συ. δεν ειπα οτι θα με διωξουν. ειπα οτι συμπεριφερονται σα να θελουν να με διωξουν. οταν ειμαι αυτος που εχει παρει μονο μειωση και μαλιστα της ταξης του 50 % αν τα βαλεις κατω, ε εσυ τι πιστευεις. ουσιαστικα με τοση μειωση δε τους νοιαζει γιατι ειναι σα να δουλευω τσαμπα για αυτους. ε και αμα φυγω φανταζομαι οτι θα βρουν κανεναν με 5-6 ευρω φουκαριαρη. win win situation για δαυτους λεμε. απλα επειδη ενω γενικα ειχαμε καλες σχεσεις ολα αυτα τα χρονια, τους εχω φερει γενικα απειρους μαθητες στο φροντιστηριο επειδη ημουν γαματος και απ οστομα σε στομα μαθαιναν για μενα και ερχοντουσαν, τελοσπαντων δε συναδει η συμπεριφορα τους με την πριοσφορα μου σε αυτους. οποτε εχω ξενερωσει τη ζωη μου και θελω να τους διαολοστειλω. ελα ομως που χουμε κριση και και και... οπως καιτο οτι το παιδακι που εχω γ λυκειου δε φταιει σε τιποτα να γαμηθει. αν και σκεφτομουν για το σπασιμο να φυγω και να του πω να του κανω μαθημα τσαμπα. ή με μια τιμη του στυλ 5 ευρω η ωρα ετσι απλα για να βγαζω τη βενζινη μου. για να τους τον παρω. τα αρχιδια
Δεν τους ρωτας πρωτα ποιο το προβλημα και σου φερονται ετσι; και μετα αναλογως, παρε τον μαθητη και τις κορες τους αμα λαχει.
ναι αυτο θα μπορουσε να ηταν μια αντιδραση μου. ομως ηδη στο μυαλο μου φανταζομαι πως θα εξελισοταν η κουβεντα. θα αρχιζαν τα κλασικα παπατζιλικια, αλλα θα τους ελεγα αλλα θα μου απαντουσαν και στο τελος θα μου ελεγαν αυτο ειναι αμα σου αρεσει. και θα ακουγαν παναγιες και μπορει να ετρωγαν και τιποτα χειροτερο απο μπινελικι(λεμε τωρα). και επειδη οταν μου πατησεις τον κάλο μπορω να γινω πολυ αρχιδι και μαλακισμενο, δε θελω να φτασω σε αυτο το σημειο. και επισης δε με παιρνει οικονομικα να χασω και αυτα τα λιγα και ξεφτιλισμενα λεφτα που παιρνω. ειμαι εγκλωβισμενος απο δεκαπεντε μεριες.
θα το αφησω λιγο να δω πως θα εξελιχθει. πριν το πασχα δε θα κανω κουβεντα. να παρω και κανα ενσημο παραπανω. μετα τα ξαναζυγιζω τα πραγματα. και αναλογα αντιδρω. απλα ρε πουστη μου ειναι αυτο το γαμημενο συναισθημα που σε πνιγει η αδικια (πολυ λυρισμος επεσε) και θες να τα σπασεις ολα. και σκεψου φετος επειδη ειναι ετσι η φαση, επειδη τα παιδια που εχω ειναι τερμα στουρναρια (εχβ μαθητη γ λυκειου που δεν ηξερε μετατρπες μοναδων και αλλα ακομα χειροτερα) τους εχω ξεστραβωσει, μου εχει βγει ο πατος, και ενα γαμημενο διαλλειμα δεν εχω κανει σε καμια ωρα σε κανενα μαθημα. εχω λιωσει και το ευχαριστω ειναι να μου κανουν αυτο το πραγμα, και τελικα να μαθαινω καιολα αυτα που προειπα. τεσπα σκτα αλλα τι να κανουμε. θα περιμενω λιγο και θα δουμε. και το βασικοτερο επειδη σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, δε ξαναμιλαω γιατι οποτε παιρνω αποφασεις εν θερμω τα κανω ολα σκατα