ινμπιφορ ερώτηση "τι φούντα ήπιατε"
Printable View
ινμπιφορ ερώτηση "τι φούντα ήπιατε"
xaxaxaxa μαλακα μου κρουξ(συγνωμη που σου μιλαω ετσι επιχειρηματιας ανθρωπος)
καμια ελπιδα ετσι?
δηλ οσοι δεν υπηρετουν=πουσταρια?
εμεις εδω τους ρωταμε τι ομαδα ειναι ή στα τρελα κεφια αν εχουν ενυδρειο:cool:
και ο γαμημένος ήλιος να σε γαμάει.
και αμα ο απεναντι μη στρατοκαβλος που εχει τον απειρο στρατο αποφασισει οτι δεν του αρεσει αυτη η διπλανη του α-στρατιωτικη κοινωνια και θελει να την κανει κιαυτη στρατικοποιημενη για να μη ζηλευουν οι αμορφωτοι κατοικοι του κρατους του? πας κολυμπωντας Ιταλια? Οχι οτι μπορουμε να κανουμε εγω και συ κατι , αλλα αμα δεν ειχαμε στρατο πχ εστω για τα ματια του κοσμου... απο το 1974 ξερω γω θα χαμε παρει Ουεφα.
μόνος σου απάντησες. για τα μάτια του κόσμου. όπως και νά χει, ακόμα και στη θεωρητική περίπτωση που θα είχε νόημα τη σημερινή εποχή κάποιος να προσπαθήσει να αναπαραστήσει το 40, μια θητεία όπως αυτή που είπε ο ρουθλες θα είχε προφανώς πολύ περισσότερο νόημα και χρησιμότητα.
ναι αλλα αμα δεν υπηρχε αυτο το "για τα ματια του κοσμου" θα μασταν Τουρκια ψηλε..
και γω παντως το ξαναλεω ειμαι κατα της υποχρεωτικης στρατευσης ξαναλεω . Αλλα δεν ειμαστε η Eλβετια να μιλαμε για μη χρησιμοτητα στρατου εστω και σαν αποτρεπτικη δυναμη , παροτι ακομα και η Eλβετια εχει υποχρεωτικη στρατευση :p
επειδή αμφιβάλλω ελεεινά για την ορθότητα και την ισχύ αυτής της δήλωσης, θα ήθελα ένα-δυο επιχειρήματα πάνω σ' αυτό. πως ακριβώς η ύπαρξη Ε.Σ. μας προστατεύει από το να γίνουμε τουρκία, σε περίπτωση που θελήσει κάτι τέτοιο η ίδια η τουρκία (η οποιαδήποτε άλλη χώρα) με τη συναίνεση της Αμερικής π.χ.; και σε ποια περίπτωση της νεότερης ιστορίας οποιαδήποτε άλλη χώρα γλύτωσε κάτι τέτοιο όταν αυτό αποφασίστηκε;
το οτι δεν εχει την συναινεση της Αμερικης ειναι γιατι αγοραζουμε φ16 απο τους κυριους .. και ναι ειμαστε πιονι των αμερικανων και γενικα αυτοι συντηρουν αυτην την κατασταση ... αλλα εφοσων οι 2 χωρες δεν εχουν νοημονες ανθρωπους να το καταλαβουν , η αναγκαστικη οδος ειναι μεσω των εξοπλισμων .. δλδ τι αλλο προτεινεις? Σε εναν ιδανικο κοσμο ξερω γω θα ημασταν οπως με τους ιταλους ... Τι προτεινεις να ριξουμε 100 λιτρα μπιου στο υδραγωγειο της αγκυρας και στον μαραθωνα και να σπειρουμε την αγαπη? εγω μεσα :D
καλα αν το θελει η αμερικη τη πουτσισες hyatari αλλα το καταλαβαινεις αλλιως θα το σκεφτει η τουρκια να κανει ντου σε μια χωρα που εστω σε νουμερα σε στρατο εχει καποιο μεγεθος και αλλο σε μια που δεν εχει καθολου
στρατο μη λεμε μαλακιες ολα τα κρατη εχουν
το θεμα ειναι οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες σιγα σιγα κατηργησαν την θητεια και πανε σε μοντελο πιο μικρο στρατο επαγγελματικο γιατι δεν απειλουνται ουσιαστικα
μακαρι να γινει και εδω οποιος το βλεπει σαν επαγγελμα ας πηγαινει
πιόνι των αμερικάνων δεν είμαστε επειδή αγοράζουμε τα μεταχειρισμένα φ16 τους. ούτε αυτός είναι ο λόγος που δεν αφήνουν την τουρκία να μας κάνει χαβαλέ. τα φ16 είναι το γη και ύδωρ της περίπτωσης. θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε. τέσπα υπάρχουν αρκετοί σάπιοι και μη-σάπιοι λόγοι που δεν επιτρέπουν στην οποιαδήποτε τουρκία να μας κάνει αποικία. και αν ο Ε.Σ. δε συγκαταλέγεται μία σε αυτούς, η υποχρεωτική άμισθη στράτευση δε συγκαταλέγεται δέκα.
υπαρχουν ομως και 1000 λογοι να σου κανουν ντου να σου παρουν 2 νησια οι γειτονες.. αμα δεν εχεις στρατο... επισης ακομα και για τον ψυχολογικο παραγοντα των κατοικων των νησιων πρεπει να υπαρχουν στρατοπεδα και εμφανη παρουσια στρατιωτων.. δεν μπορει ο αλλος στην Μυτιληνη πχ που υπηρετησα εγω να βλεπει καθε μερα απεναντι φρεγατες τουρκικες και φ16 απο πανω να περναν καθε μερα.. και να ξερει οτι ειναι αβοηθητος ... ολα παιζουν σημασια .βεβαια αυτα ειναι τριτουσης σημασιας για τον κατοικο του νησιου που ουτως η αλλως ειναι ψιλο παρατημενος αλλα καλο ειναι να νοιωθει μια ασφαλεια οσο να ναι.
καλά τα λες μαξ πέην αλλά συμπλήρωσε και τη σκέψη σου ε. η τουρκία δε θα το σκεφτεί διπλά επειδή υπάρχει ελληνικός στρατός. σε μια θεωρητική σύγκρουση η ελλάδα θα έπαιρνε τα παπάρια της και αυτό το ξέρει και ο τούρκος και ο έλληνας. και δε νομίζω να πιστεύεις ότι ο τούρκος στρατηγός θα σκεφτόταν "ωχ έχουν στρατό αυτοι! ντάξει θα τους πάρουμε παραμάζωμα έτσι κι αλλιώς, αλλά καλύτερα να μην το επιχειρήσουμε γιατί μπορεί να προβάλουν αντίσταση και να έχουμε λίγες απώλειες οι οποίες θα είναι πιο σημαντικές από όλα τα οικονομικά και γεωοπολιτικά οφέλη που θα έχουμε LOL!" και ακόμα κι αν την άφηνε η αμερική θα το σκεφτόταν λόγω Ε.Ε.
και λέω για τελευταία φορά, ότι ακόμα και στην υποθετική περίπτωση που ένας στρατός στην ελλάδα θα αποτελούσε πραγματικό "αποτρεπτικό" μέσο για μια εισβολή, σίγουρα θα λειτουργούσε καλύτερα αν ήταν επαγγελματικός ή αν η θητεία ήταν όπως την περιγράψαμε παραπάνω.
ρε εγω συμφωνω και επαυξανω , ειμαι υπερ του η θητεια να ΜΗΝ ειναι υποχρεωτικη . Τα ιδια θα λεμε . Επισης ο ελληνικος στρατος εχει αποτρεπτικη δυναμη στα μεγαλα νησια , τουλαχιστον για 2-3 μερες που θα χρειαστει για να καποια συνθικολογηση. τωρα κατι καστελοριζα και κατι τετοια τα παιρνουν με την μια.
τι να σου πω. αν οι κάτοικοι των νησιών νιώθουν ασφάλεια λόγω των 15 φαντάρων που αράζουν στο φυλάκιο, πάσο. εγώ μέχρι πρότινος ήξερα ότι πάνε απέναντι για τα ψώνια τους και για τους οδοντιάτρους τους.
εκτός αν εννοείς ότι νιώθουν μια ασφάλεια απέναντι στα τουρικά φ16 λόγω των ελληνικών φ16 που σκάνε για να γίνει το κυνηγητό. τα οποία ελληνικά φ16 την τελευταία φορά που τσέκαρα δεν τα οδηγούσαν φαντάροι νομίζω. δεν είμαι και τελείως σίγουρος όμως.
οκ τα συμφωνήσαμε. τώρα μένει να παραδεχτείς ότι η αποτρεπτική δύναμη που αναφέρεις δεν οφείλεται στα ίδια τα φ16 και στις φρεγάτες, αλλά σε αυτούς που επιτρέπουν να μένει η κατάσταση σταθερή
να σου πω το αποτρεπτικο... αν οι ρουκετες που ειδα στις αποθηκες του νησιου... εστω το 1/10 χτυπησουν το αιβαλι... δεν θα μεινει αιβαλι.. φανταζομαι τα ιδια πυρομαχικα εχουν ολα τα μεγαλα νησια.. οποτε σε 3 μερες μπορεις να χεις καταστρεψει ολες τις μεγαλες πολεις (που μαζευουν και τον τουρισμο) των παραλιων της Τουρκιας... αυτο δεν αρκει για να τους αποτρεψει να επιτεθουν?
ναι οκ, δεν είναι warcraft όμως ε. ρίχνω τις βόμβες μου καταστρέφω τις πόλεις σου και ταυτόχρονα βάζω τους peasants να φτιάχνουν barracks και πατάω save. αν αποφασιστεί επίθεση από οποιαδήποτε μεριά με τη στήριξη αυτών που καθορίζουν τι θα παιχτεί, αυτό που λες είναι το τελευταίο που θα απασχολήσει οποιαδήποτε από τις δύο χώρες. τέσπα γενικά σκέψου πως έχουν διεξαχθεί όλοι οι πόλεμοι από το 89 και μετά. από κόλπο και γιουγκοσλαβία, μέχρι αφγανιστάν και λίβανο. ψεκάζουμε σκουπίζουμε τελειώσαμε κυβερνάμε τα ερείπια και τα ξαναχτίζουμε προς όφελος μας.
σου λεω ρε παιδι μου ενα παραδειγμα νταξει . Ολα εχουν να κανουν με το usa συμφωνω . Αλλα αμα ενας κλεφτης θελει να σου κλεψει το σπιτι και ειναι επαγγελματιας θα στο κλεψει αλλα δεν σημαινει οτι θα το αφησεις και ξεκλειδωτο :p .
χαχαχα οκ, καλό παράδειγμα, αλλά το αντιπαράδειγμα που συμφωνήσαμε νομίζω, είναι ότι οκ, αν νιώθεις τόσο μεγάλη ανάγκη να το κλειδώσεις καλύτερα να βάλεις μια κλειδαριά ασφαλείας και όχι να δέσεις το πόμολο με σύρμα ξέρω γω. και φυσικά να γνωρίζεις πως τελικά ό,τι και να βάλεις, είτε κλειδαριά ασφαλείας είτε σύρμα, αν έρθει ο άλλος με μπαζούκα ξέρω γω το ίδιο σου κάνει. και την πόρτα θα σου γκρεμίσει και τα λεφτά θα σου πάρει και τις παντόφλες σου θα φορέσει. τέσπα ξεφύγαμε, αλλά αυτή η κουβέντα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και έχει σίγουρα περισσότερο νόημα από το να προσπαθείς να υποδείξεις παραλογισμούς και να αποδείξεις τα αυτονόητα στους κρουξ του πλανήτη.
hyatari εσυ θεωρεις δεδομενο οτι οι τουρκοι θα εχουν την στηριξη των αμερικανων ε ναι εκει we're fucked αλλα ειμαστε συμμαχοι και τετοια
δεν ειναι ιδια περιπτωση με σερβια αφγανισταν και τετοια
αν θες να τον κανεις πληρη επαγγελματικο τον στρατο κοστιζει να πληρωνεις τον επαγγελματια τα υλικα εξοπλισμοι εσυ γιατι λες κρατανε την θητεια για να σκληραινουν την ελληνικη νεολαια?
και δεν ξερω η ελλαδα με τα νησια και με ολα αυτα τα συνορα ποσο εφικτο και οικονομικο ειναι να εχεις επαγγελματιες μονο να τα φυλανε
και ακου οι 2 μας δεν εχουν τυχη οι Τουρκοι
σε εναν πολεμο θα μιλησει η ελληνικη ψυχη θα φαλουμε φουστανελα τσαρουχι και με το g3 ανα χειρας και ξιφολογχη πανω θα φωναξουμε ΑΕΕΕΡΡΡΑ και οι τουρκοι θα ηττηθουν ,μεχρι την ανγκυρα θα φθασουμε. :dwink:
ναι ρε άνθρωπε αυτό λέω τόση ώρα. και ανέφερα και την υποθετική περίπτωση που η τουρκία είχε στήριξη αμερικής ή ευρώπης για να δείξω πόσο αδύναμος θα ήταν ο Ε.Σ. να υπερασπιστεί οτιδήποτε.
ο βασικότερος λόγος της θητείας είναι ακριβώς αυτός που λες (και παίζουν και άλλοι δευτερεύοντες, κάποιοι αρκετά σημαντικοί), δε διαφωνώ πουθενά. αυτό δε σημαίνει ότι είμαι οκ με την κατάσταση όμως.
Ναι ρε συ να πούμε, αλλά εσύ σύμφωνα με όσα έχεις πει το έχεις πάει τόσο μακριά, και εκ διαμέτρου αντίθετα από τον Κρουξ, που έκανες κύκλο και κατέληξες στον ίδιο λάκκο σκατών μαζί του.
Ακόμα και σε ένα υποθετικό κομμάτι που ο στρατός είναι υποχρεωτικός-σύντομος και δουλεύει σαν ΣΤΡΑΤΟΣ, λες πως πάλι θα ήσουν κατα και το πολύ πολύ να συμβιβαζόσουν με τον 1 μήνα. Η δε άποψη πως εφόσον δεν λειτουργεί για τα 2-3 κριτήρια σου είναι επίσης χαζούλικο. Αν ο στρατός δούλευε μια χαρά θα κρατούσε απέναντι στους Τούρκοι και όλα κουλ (ξέρω, απίστευτο; ) αλλά το πρόβλημα πάει πολύ πιο μακριά από το φανταριλίκι και ο μόνος που το άγγιξε κοντά μέχρι στιγμής ήταν ο deggial με το ποστ περι γραφειοκρατίας και άχρηστων/ παραπανίσιων στρατοπέδων.
Και πάμε στο καλό: Η στράτευση λογικά πάλι θα έπρεπε να μείνει υποχρεωτική, απλά θα ήταν η εκπαίδευση πούτσα των μερικών μηνών (πάνω από 1 σίγουρα, πες 3-4). Δυστυχώς έχουμε τους Τούρκους απέναντι και από αυτό το λούκι δε θα ξεφύγουμε.
@JnB: Λες βλακείες. Πέρα από το θέμα περι προσωπικών δεδομένων, εσύ το σκέφτεσαι μόνο για το πως θα βόλευε εσένα που, όπως πιστεύεις και λες, μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα από το I του καθενός. Newsflash λοιπόν και σκέψου πως ( ακόμα και αν όντως μπορείς! ) οι μισοί εργοδότες είναι καθυστερημένα λιγούρια και απλά θα σε απέρριπταν γιατί κανείς δεν έχει υπηρετήσει στη θέση που ήσουν εσύ. Είναι επικίνδυνο, πως να το κάνουμε.
Και ακόμα κάτι επ' αυτού που νομίζω ανέφερε και ο Krux: Όταν βρίσκεσαι σε μια χώρα σαν τη δική μας με την πιο-πολύ-ανεργία-από-όσο-νομίζεις τότε λογικό είναι να έχεις ακόμα πιο πολλά βιογραφικά/συνεντεύξεις να κάνεις σαν εργοδότης μιας και η θέση που προσφέρεις είναι ακόμα πιο περιζήτητη. Προφανώς σαν εργοδότης θες να κλείσεις τη θέση όσο πιο γρήγορα μπορείς για να κλείσει το κενό της παραγωγικότητας. Σκέψου τώρα να φαινόταν το Ι και σκέψου ποιο θα ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο ξεσκαρτάρισμα που θα έκαναν πάρα πολλοί.
Τέλος λολ@freak που βγάζει το κόμπλεξ για τους ναυτοαεροπόρους αλλά όχι για τους ψευτο-Ι5. Πρακτικά όσοι απο αυτούς έβαλαν βύσμα (ναι, δεν είναι όλοι. Αλήθεια) το έκαναν για τον ίδιο λόγο που κάνουν τις μαϊμουδιες οι άλλοι για το Ι5: Να γλυτώσουν μαλακίες.
ποστ μόνο και μόνο για να τονιστεί χαχαχα έλιωσα...
12stars μια και πας ΚΕΜΧ αν την παλεύεις στρατό έστω και λίγο πήγαινε τρέχοντας. σήμερα έφυγα από κει μετάθεση αθήνα (ναι βύσμα) μετά από 2,5 μήνες.
το επίπεδο του κόσμου είναι μια χαρά και έχει πολλά άτομα στη φάση. και αν είσαι τυχερος 2 φορές σού τύχει πρωτος λόχος και μετά εκπαίδευση σκαπανέα (το λουτράκι τέρμα)
παίζει να μην πιστεύεις τι άτομα θα έχεις για αξιωματικούς (υπάρχουν και 3 - 4 εξαιρέσεις αλλά κλαιν). και τέλος μας είχαν από κοντά μην πάθουμε τίποτα.
και για να μην παρεξηγήσει κανένας ΔΕΝ ξαναπήγαινα με τίποτα αλλά από την άλλη ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός.
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι το θρεντ, ενδιαφέρον ήταν. Καλά, όχι για τα περί στρατού γιατί εγώ αυτά τα ξέρω ως ΑΝΤΡΑΣ που πήγα (εξαμηνίτης...) αλλά κυρίως για το κουλουβάχατο που ακόμα παραμένει η γενική αντίληψη του καθενός για τα στρατά, τις θητείες, το σύστημα, την αξιοπρέπεια, την ευφυΐα και όλα αυτά.
Εγώ πάντως συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Ρέηβεν και δηλώνω καλή επιτυχία ειλικρινά σε όσους πάνε για Ι5. Έχω δύο γνωστούς που τα καταφέρανε. Ο ένας ζόρικα, ο άλλος εύκολα. 1 διετής, 1 ετήσια αναβολή και η τελική απόφαση - κατάθλιψη, όντως τους ανησυχεί γιατί ακόμα αυτοκτονούν παιδιά και όσο να'ναι εν έτει 2010 τους προβληματίζει. Φυσικά δεν το διαφημίζουν, ίσα-ίσα καλλιεργείται πολύ η ράδιο-αρβύλα του πόσο δύσκολο είναι το Ι5 και καλό είναι εξ αρχής να πας ως καταθλιπτικός (μην μπεις μέσα και ζητήσεις αναβολή δηλ.) Παίζει μεγάλο ρόλο ο γονιός, αν είναι μέσα στο κόλπο είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάρεις γιωτόχαρτο και καληνύχτα, το άγχος παίζει απλώς όταν τελειώνει η προθεσμία των πρώτων αναβολών, όσο και να'ναι αγχώνεσαι μην πάει κάτι στραβά και εννοείται για κάποιες δουλειές είναι ψιλο-θέμα.
Ο ζόρικος τα κατάφερε με την συνδρομή ενός γονιού, αλλά αυτός το έπαιξε πιο ρεαλιστικά, γαμιέστε όλοι ηλίθιοι, τρελαίνομαι, δεν είμαι καλά που θα μου λέει ο τάδε ηλίθιος τι θα κάνω, τον οποίο τον ζόρισαν στις επιτροπές, αλλά σου λέει από το να ρισκάρουμε να του βιδώσει και να αρχίσει να βαράει μια μέρα καλύτερα να πάει στην ευχή.
Εμπειρίες αποκομίζεις από οτιδήποτε, πάντα χρήσιμες είναι αν τις εκμεταλλεύεσαι και ο στρατός έχει πλούσιο έδαφος για να παρατηρείς καταστάσεις και κοσμάκη. Σίγουρα δεν είναι όλοι μαλάκες και ηλίθιοι και κάτι ισοπεδωτικό γενικά αυτοί που θα συναντήσεις αλλά από την άλλη ότι είναι δεδομένο ότι θα συναντήσεις καθυστερημένους και μαλάκες και πολλά ισοπεδωτικά ακόμα. Για μένα αυτό ισχύει καθημερινά βέβαια και ο στρατός αποτελέσε προσωπικά καλή άσκηση για το πώς αντιμετωπίζω αυτούς τους ανθρώπους και σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά νομίζω ότι αυτοί που γενικά επιλέγουν να αντιμετωπίζουν τον Μαλάκα και Καθυστερημένο με την περιφρόνηση, μακριά κι αγαπημένοι, οργή, σπάσιμο νέυρων, σύγκρουση με πολλές έννοιες τεσπά, ναι, δεν θα περάσουν καλά στο στρατό και κανείς γύρω τους επίσης και συνήθως πιο πολύ σπαστικοί θα είναι οι ίδιοι μέσα στο στρατόπεδο, οπότε καλύτερα για όλους (και το κράτος) να κυνηγήσουν το γιωτόχαρτο.
3 μήνες είναι ΟΚ, παλεύεται πολύ άνετα. Από εκεί και πέρα, ειδικά στο 5μηνο, αρχίζει και γίνεται ΠΟΛΥ βαρετό, όχι δύσκολο, ΒΑΡΕΤΟ, με διακυμάνσεις πάντα, αν βρήκατε την σούπερ παρέα και καβάντζα γαμώ, συνήθως δεν πάει έτσι, οκ παρέα βρίσκεις και κλαίτε όλοι μαζί την μοίρα σας παίζοντας τάβλι, κουτσομπολεύοντας τον μαλάκα που νομίζει ότι είναι ο μόνος έξυπνος που δεν γουστάρει που είναι εκεί. Οπότε άλλη μια υπενθύμιση ότι είναι καλύτερα για όλους να μην είναι εκεί.
Κλείνω με την επισήμανση ότι δεν τίθεται θέμα ποιος είναι ο πιο αρχιδάτος ή έξυπνος, ανάλογα αν πήγε ή δεν πήγε. Χάος ο άνθρωπος. Ανά περίπτωση πάει και δεν έχει θέση εδώ. Αυτιά.
ε; σόρρυ αλλά κάπου σε έχασα. δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτά που είπε ο ντέγκιαλ, τα οποία είναι λίγο πολύ γνωστά, ειδικά σε αυτούς που έχουν υπηρετήσει και έχουν δει τι παίζει στα στρατόπεδα. η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού και εκεί παραμένω, δες ξανά τα δυο πρώτα μου ποστς, τα υπόλοιπα είναι για μένα οφφ τόπικ και άσχετα. αυτό με το υποθετικό ξεσκαρτάρισμα λόγω ι5 είναι τελείως άλλη κουβέντα επίσης και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις.
για το τελευταίο που είπες σχετικά με βύσμα και ι5 δεν ξέρω καν από που να αρχίσω, οπότε γάμα το.
edit : @spiritkraser
A, επίσης να δείτε το Yes Prime Minister με το στρατό που δεν θέλουν οι στρατιωτικοί να πάνε στο βορρά, έχει σχέση.
Και ο επαγγελματικός με απλή συμπλήρωση κληρωτών μια χαρά στέκει Ελλάδα, 2 με 3 μήνες ανάλογα ειδικότητα ξέρω γω και μετά ανά 5ετία ένα διήμερο με εβδομάδα για φρεσκάρισμα/απντέιτ να είναι οι θητείες, αμέσως μετά το σχολείο λέω εγώ να τελειώνεις και να δεις και τα όψιον αν θες να γίνεις επαγγελματίας και θα μπορούσε να μοιράζει και κάνα δίπλωμα οδήγησης, συντήρηση μηχανικός, τέτοιες μαλακίες. Φυσικά τα μισά στρατόπεδα δεν έχουν λόγο ύπαρξης, από πόσες μεριές θα μας την πέσουν πια και σιγά μη στην πέσουν στα ενδότερα της χώρας. Αυτά.
αιρετικη αποψις...η ενορια σου τι λεει επ αυτου?
Ξέρω γω; Δεν έχω πέσει σε συζήτηση για την οργάνωση του ΕΣ. Οι μουτζαχεντίν φαντάζομαι θα λένε ότι είναι κακά τα ψέμματα και ντροπή μου, οι οργανωσιακοί (χριστοδουλαίοι και άνθιμοι και τέτοιοι) ότι ντροπή μου που έχω μαλλιά και ακούω μπλουζάκια με τέρατα και αίματα και οι άλλοι αδιαφορούν. Αλλά αν θες ρωτάω.
ok δεν το εξηγησα καλα , ενννουσα αυτους που αντιτιθενται ιδεολογικα στον στρατο και παιρνουν Ι5 οχι τα βυσματικα Ι5 ..
Για να μην παρεξηγουμε
1) Ο στρατος ειναι σκατα
2) Οι αξιωματικοι ειναι ΣΚΑΤΑ
3) Οι υπαξ ειναι σκατα
4)Ο φανταρος ειναι ο σκλαβος και ο σακος εκτονωσης των ανωτερων (δλδ ολων των καραβαναδων)
5) Οι συνθηκες υγινεινης ειναι σκατα πραγμα που απορεει απο το απο πανω που εγραψα.
τα θετικα που αποκομισα ειναι καποιες αστειες ιστοριες , αντοχη στην αυπνια σε συνδιασμο με αλκοολ και απειρη αντοχη στην ανθρωπινη μαλακια πραγμα πιστευω που θα μου χρησιμευει φουλ σαυτη την χωρα.
χαχαχαχ, ωραίο πατιρντί έγινε από το πρωί... με στενοχωρείτε όμως... ελάτε από το πόλιτιξ που έχει θρεντ για ΕΣ :P . εδώ νόμιζα ήταν τόπικ συμβουλών από αυτούς που έχουν υπηρετήσει προς τους ψάρακες του φόρουμ. άντε να γράφει κ καμμιά σειρά τον πόνο της.
τεσπα, σοβαρά τώρα, αυτό περί Ι5 ήταν πολύ άστοχο. εκτός από άκρως ρατσιστικό, δε νομίζω ότι ο στρατός (ο οποιοσδήποτε στρατός του κόσμου) είναι σε θέση να κατηγοριοποιεί ανθρώπους. νομίζω είναι αυτονόητο αυτό.
περί τον "εξ ανατολών" κίνδυνο, πάλι διαφωνώ, αλλά βαριέμαι να επεκταθώ.
τέλος, να σημειώσω κάτι άσχετο. είναι εκνευριστικό - και το κάνουν πάρα πολλοί εδώ μέσα - να κρίνεται κάποιος για ΟΛΑ τα θέματα που θέλει να πει την άποψή του, από ένα χαρακτηριστικό ή μια ιδέα του με την οποία διαφωνούμε.
δείξε μου ένα ποστ που είπα εγώ οτι όποιος δεν υπηρετεί είναι πούστης.
γιατί σας πετάει ο κάθε πυροβολημένος εδώ μια καραμέλα στο στόμα και αρχίζετε όλοι και πιπιλίζετε.
περιμένω τα επόμενα 27 ποστ του μινμιν για το ποιός είμαι, με ποιούς κάνω παρέα, που μένω, τι μουσική ακούω. ποιές ταινίες μου αρέσουν και γενικότερες πληροφορίες απο το στόμα του μεγάλου ψυχολόγου.
@Krux: Ειναι αυτο το σκατοπουστας που μας βαρυστομαχιασε κι ας μην εκανες ευθεως την αναγωγη γιωτας=ομορφυλοφιλος, το οποιο ως φρασεολογια μιλησε με μεγαλυτερο θορυβο για τις ενδεχομενες ευαισθησιες σου απο τα υπολοιπα που ανελυσες παρακατω.
Ακουστηκε σαν, καλοι μωρε ειναι ολοι οι ανθρωποι, να ενας βρωμοαραπης, ξερωγω.