Nai, o eukolos tropos einai na pareis ena guitar hero drum kit, pou exei midi in.
Ginetai kai xwris auto, alla genika einai akrivotero kai pio duskolo na ginei :p
Btw, tsekare kai to dtxmania an thes gia pc paromoia fash ;)
Printable View
e, to drum kit tou guitar hero exei kai midi in. pairneis ena kalwdio midi kai to sundeeis, apo to midi out tou drum module sto midi in tou drum kit.
Tha thelei logika ligo psaksimo na deis poies midi notes einai to kathena (dhl tha mpeis sta settings tou module, kai tha allazeis mia mia tis notes mexri na petyxeis auth pou antistoixei sto kathe xrwma opws thes).
Mono provlhma apo oso to xa psaksei einai oti an exeis roland td3, den mporeis na valeis idia note sto high hat, gia open, close, foot klp, opote den mporeis na paizeis kai na vgainei se ola kitrino, alla siga, mikroleptomereia.
Egw den to xw kanei na kserw an douleuei stadar, alla mallon tha douleuei.
ακριβως αυτη εχω (ο bro δλδ) =P
thnx ρε
Λοιπόν σήμερα leakάραν βιντεάκια από το νέο fifa (fifa 10) τραβηγμένα από κινητό
Dribbling and Tracking Back
360 degrees ε-πι-τε-λους
3ο βίντεο- δίνουμε έμφαση στην αντίδραση του κοινού στο goal :touched:
όταν βγει τίποτα σε καλύτερη ποιότητα θα ανοίξω ξεχωριστό θρεντ
Ξερει μηπως κανεις που μπορω να κατεβαζω το system shock 2 και να παιζει? Εχω βαρεθει να το κατεβαζω μαζι με τα κωλοφιξ για γρηγορους υπολογιστες και παλι να τρωω ηττα. Θελω απεγνωσμενα να παιξω αυτο το παιχνιδι και δε μπορω. ΓΤΧ!
exeis pm
edit:
tsekare kai edw gia texture/model mods, an kai to link pou sou steila exei merika apo auta.
monster hunter, monster hunter freedom 2, unite κτλ. πείτε κάποιος αν ξέρει τπτ.
μαθαίνω πως είναι από τους βασικούς λόγους που σιγά σιγα το psp ξεπερνάει το ds σε πωλήσεις αν και έχει πάρει κακές κριτικές σε μεγάλα αμερικάνικα έντυπα.
E eixe apo panta provlhmata me xp, eixan vgei kati fix, kai einai ligo mperdemenh katastash me ta patches, kai ta fixes klp (profanws den exei sxesh me "grhgorous upologistes" vevaia :P).
Tespa, gia opoion endiaferetai exoun vgei kati torentz pou einai etoima pros katanalwsh sta xp ;)
Θέλω να πω ότι το πρόβλημα μπορεί να μην έχει σχέση με fix και η κόπια του να είναι μια χαρά μιας και το SS2 έχει όντως πρόβλημα με νεότερους επεξεργαστές.
π.χ. αν το παιχνίδι του κολλάει όταν κάνει loading ή μερικά δευτερόλεπτα αφού αρχίσει τότε φταίνε Hyper-threading/Dual core τεχνολογίες γιατί τότε αυτά δεν υπήρχανε. Πρέπει να πάει στο task manager και στα associations του SShock2.exe να αφήσει μόνο έναν επεξεργαστή ανοιχτό (και αυτό πρέπει να το κάνει κάθε φορά που ανοίγει το παιχνίδι).
Το ειχα βαλει με τα διορθωτικα και τα συναφη και στην αρχη επαιζε λιγο. Μετα ομως αρχισε να κοκκαλωνει σε τυχαια σημεια. Επειτα απο αυτο καθε φορα που το φορτωνα κολλαγε μετα απο λιγο. Παρολο που του ειχα αφησει μονο τον εναν επεξεργαστη παλι τα ιδια εκανε... :/
Εδιτ: Ingolemo εβαλα το τορρεντ που μου στειλες και παιζει smoothly. Παω να συνεχισω,ηδη κολλησα xD. Θενξ μαν και με ειχε βασανισει αυτο το παιχνιδι!
Ρει παιδιά, έχω κολλήσει. Διάβασα ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα RTS game για PC στο οποίο αποκτάς πιο δυνατές μονάδες με παρόμοιο τρόπο με τη λογική που αποκτάς κάρτες σε card games, κάτι σαν μίξη Warcraft 3 με Magic: the Gathering δλδ. Πείτε μου το όνομα ντε.
δις? Μπατλ Φορτζ
http://www.battleforge.com/portal/si...ge/landingpage
To δίνουν τζάμπα για download κιόλας.
εντιντ: μπεεε, με πρόλαβε
Battleforge, ναι ρε. Thanks!
κανένας δεν έχει καμμία ιδέα για το monster hunter e; :-?
Πιο πολύ είναι πως κανείς δεν ασχολείται με DS / PSP.
Είδα το trailer του 3 για το Wii. Σαν God Of War/Devil May Cry/ 3D Golden Axe /μπλαμπλα φαίνεται που επιτρέπει και multiplayer για να σκοτώσετε όλοι μαζί κανένα γιγαντιαίο δεινόσαυρο. Θα έχει τη κλασσική πλάκα αυτών των παιχνιδιών i guess. Αυταάάά.
έχει βγει και για πσ2 όμως! βασικά λέει πως είναι ένα mmo δίχως να είσαι online, δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό.
εντάξει άντε ας γαμήσω τα handhelds
ghostbusters, νέο overlord, re5 (όλα για xbox). ψήνομαι να πάρω κανά παιχνιδάκι για το xbox next week αλλά δεν είμαι σίγουρις τι να προτιμήσω, πείτε
χαχα,απλα υπομονη λιγο καιρο και παλι connex
Η ΧΟΛ φυσικά τον παίρνει χωρίς αιδώ, παραδόξως όμως τις τελευταίες μέρες είμαι κυριλέ. Πάρε κανα τηλέφωνο, ξύνουν τα καλαμπαλίκια τους όλη μέρα.
Τι λέτε ρε και σήμερα ενεργοποιήθηκα HOL :-|
Δλδ από ΟΤΕ χειρότερα, ποτς γένεν;
Δεν ξέρω να πω για οτέ, εμένανε πάντως μετά από κάτι πρόσφατα ντράβαλα που είχα με την ΧΟΛ όλοι μου είπαν να το γυρίσω σε κόννεξ ασαπ.
μη μασάς, μια χαρά είναι. και online gaming που λέει πιο πάνω κανονικά παίζω. έχω HOL από το καλοκαίρι του 2006 και μόνη πουστία στα περί σύνδεσης ήταν ένας κόφτης που είχαν βάλει τότε στα τόρρεντς αλλά τους πήραν πρέφα και το μάζεψαν όπως όπως.
το μόνο πρόβλημα είναι ότι έτσι και πάθει κάποιο random πρόβλημα η σύνδεση, τον ήπιες, ετοιμάσου για 45λεπτες αναμονές στην τεχνική υποστήριξη με άσχετους. μια φορά είχε κολλήσει η σύνδεσή μου στο BBRAS (!) και ήθελε manual reset από εκεί, και μέχρι να το βρουν HOL/ΟΤΕ κλπ. μου πήρε κανα δεκαήμερο σπασίματος αρχιδιών.
Αυτό. Τεχνική υποστήριξη 0.
Είχαν πρόβλημα με τις φοιτητικές συνδέσεις του προγράμματος Δίοδος για μερικές μέρες. Προσπαθούσαν εξαρχής να με πείσουν ότι το πρόβλημα το έχει το μόντεμ μου, που δεν είναι από τα δικά τους, κι ότι καμιά μαλακία πρέπει να έχω κάνει με τις ρυθμίσεις. Έπαιρνα τηλέφωνο δύο φορές τη μέρα, και ντρεπόμουν κιόλας που τους σπάω τα παπάρια, φυσικά με κλείνανε και μου έλεγαν ότι θα με πάρει τεχνικός στο κινητό μου. Περίμενα 2 μέρες γεμάτες χωρίς να ξαναπάρω και δε με είχε πάρει κανείς, ώσπου χτυπάει το σταθερό, μου λένε ότι είναι από την ΧΟΛ, αλλά λολ, όχι από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, αλλά από το διαφημιστικό, και μου είπαν για τις προσφορές τηλεφωνίας τους. Δεν κατέβασα καντήλια στον υπάλληλο γιατί δεν έφταιγε. Λίγες μέρες μετά κατάλαβαν ότι το πρόβλημα το είχαν εκείνοι και οι φοιτητικές τους. Γελάει ο κόσμος.
Καλά ναι από εξυπηρέτηση πήρα ήδη μια γεύση :P
funishment εγώ θα σου λεγα να μην πας connex, και τα disconnects της έχει, και max 1mbps στις ώρες αιχμής, και τις βλάβες της. Όλα τα κλασσικά δλδ που μάλλον δε γλυτώνεις σε καμία εταιρεία, απλά στις άλλες δεν πληρώνεις τουλάχιστον τα 100ρικα του ΟΤΕ. Βέβαια εγώ είμαι Ηράκλειο κι εσείς Αθήνα οπότε ίσως είναι διαφορετικά.
καταρχας εγω μιλαω για ping
δλδ με connex επαιζα wow με 60ms ξερω γω και τωρα αν ειναι κατω απο 100 αναβω λαμπαδες
και καλα να ειναι εκει ε,τους τελευταιους μηνες σε ωρες και μερες αιχμης που γινονται και τα περισσοτερα (raids κτλ) παιζει να βαραει και 200αρια+ για να μη πω και για τα dc που εχει γαμηθει τελευταια
και οπως και να χει δεν ειμαι μονο εγω ετσι,μια ματια στα φορουμ της hol στο adslgr στα θεματα για ping θα σας πεισει
εγώ την Δευτέρα ενεργοποιήθηκα στη HOL - double play
και φυσικά το τηλέφωνο ΔΕΝ λειτουργεί
στη "τεχνική υποστήριξη" δεν ξέρουν τι φταίει και γενικά τι τους γίνεται
και στο browsing με φαίνεται το ίδιο με 1 Mbit Forthnet που είχα πριν...
:-(
ξέρω γω ρε μλκ, cod έπαιζα μια χαρά. γύρω στα 100 ήταν +- αλλά δεν έπαιρνα πρέφα.
geologiko_karoto καλό κουράγιο, μόλις βρεις γραμμή μίλα στον τεχνικό σαν να είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον οποίο θα μιλήσεις ποτέ, μην το κλείσεις αν δε διορθωθεί το πρόβλημα ή μιλήσεις με καναν ανώτερο.
Αμπρούτζι σε MMO μέχρι 300 ping δε νομίζω να καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά. Σε FPS, ναι.
60 παίζει να έχω πετύχει κι εγώ αλλά ήταν μια φορά στις 5 το πρωί σε κάποια γωνιά του Storm Peaks που δεν είχε ψυχή σε όλη τη περιοχή :P
Πάντως το 100-140 με Connx ήταν κάτι το νορμάλ θαρρώ. Επίσης ο Αμπρούτζης γαμιέται και μένει πάνω από το DSLAM του ε.
οκ ισως εχω καλομαθει λογω συνθηκων και μου φαινονται καπως ολα αυτα
βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο να μετρας timers στα dots και να εχεις εστω και τοσο lag ε
λοιπον ερωτηση. Αμα τα ηχεια σου παιζουν σαν ινταστριαλ γκραιντ, και τρως
Bad Direct Sound Error : 80004005
και δεν εχεις ήχο γενικά, και βαζεις τους drivers της καρτας αλλα εξακολουθει να κανει τακα τακα τακα τακα τοτε ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ?
βοηθατε ανθρωποι πληζ και θενξ.
mallon software einai to provlhma, twra ti mporei na ftaiei den kserw sigoura, google to error kai arxise na dokimazeis luseis.
(vale kai kana ubuntu live-cd, h estw mpes safe mode sta windows, na tsekareis an ontws den exei prob h karta)
φχαριστω.
εκανα χτες φορματ, χτες επαιζε κανονικα. Εβγαλα απο το πισι ομως το Φλόπυ και ενα Dvd rom που δε τα ήθελα, εριξα και καθαρισμα και μετα απο κει παπαλα. Τσέκαρα να δω αμα ξεκουμπώθηκε η καρτα. Εκανα τονα εκανα ταλλο τίποτα....
γαμώτη, πρέπει να φωνάξω κανα παιδί απο δω να το κοιταξουμε. μόνος μου χαωνω.
για προτεινετε κανα μαγαζακι που να εχει φτηνες κιθαρες για guitar hero (οχι bundle) για ps3
μεχρι και τα πιο underground κονσολαδικα της γειτονιας(εκτος αττικης απαραιτητο να στελνουν με αντικαταβολη ε)
thnx
Phantom Duck, επειδή ανέφερες κάτι για αναβολή, τι παίζει με Longest Journey 3;
Κατά τα άλλα μιλάμε για τρελή νέκρα από άποψη κυκλοφοριών ε :| Έχω φτάσει καμιά 50αρα ώρες στο μετριότατο τελικά virtua tennis επειδή δεν βγαίνει τίποτα άλλο.
τίποτα, ο tornquist ασχολείται με το Secret World MMO.
παίξε battlefield heroes, δες το θρεντ παρακάτω.
Πφ, κι απ' ότι βλέπω πριν το 2010 δεν θα βγει. Ευτυχώς διαβάζω για conan engines και έλλειψη classes, άντε να αποτύχει γρήγορα μήπως και ασχοληθεί