Απίθανο. Σε άλλα νέα οι Necrochakal κυκλοφορούν το Trampling The Holy Gospels σε κασέτα απο τη Fistbang. Puro sudamericano culto.
Printable View
Ρε γαμώτο, τίμιες προθέσεις από τους Ifing, αλλά με τις πρώτες ακροάσεις μου φαίνεται ότι σταματάνε στο να κοπιάρουν με μια κάποια επιτυχία (; ) παλιούς Ulver, χωρίς όμως τις εξάρσεις των τελευταίων. Δεν με κέρδισαν, δεδομένου ότι δεν θεωρώ και τίποτε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ αξιομνημόνευτο την black metal περίοδο των Ulver.
Νέο κομμάτι Kawir
Πολύ ευγενικά τα λέει ο Ρα για το Ifing, εγώ θα το έλεγα κακό και χάσιμο χρόνου. Βέβαια έχω και μια προκατάληψη με τα αμερικανάκια, προκατάληψη που δεν ισχύει στην περίπτωση των Ustalost. Πολύ ευχάριστος δίσκος.
https://f4.bcbits.com/img/a2533473834_16.jpg
Το Kawir θα έλεγα καλύτερο από το προηγούμενο δείγμα, 29 βγαίνει ο δίσκος για να δούμε. Το προηγούμενο πάει άνετα για 2ο καλύτερο τους.
Οι Ifing είναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ και το Realms Forged είναι ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝ, από τα μεγαλύτερα κομμάτια του ατμοσφαιρικού επικού black metal έβερ, πολύ πιο πάνω από Άγκαλοχ και διάφορα άλλα γνωστά, παιδιά με απογοητεύετε βαθύτατα, τόσο που αναγκάστηκα να κάνω ποστ μετά από κάνα χρόνο. Περιμένω πολλά από αυτή τη μπάντα στο μέλλον.
Μια και που κάνω το ποστ, να γράψω ότι οι αγαπημένοι μου δίσκοι του τελευταίου καιρού είναι αυτοί εδώ κάτω. Τίποτα άγνωστο ή ομπσκιουρ, απλά για κανέναν που δεν πολυακολουθεί τη φάση. Α ναι, και όλα αμερικανιές και όλα ατμόσφαιρα/φλωριές/οφφτόπικ. Τι να κάνουμε. Tο τελευταίο πρότζεκτ είναι και από Ελλάντα, να το έχετε υπόψη σας.
Φθόγγε με εκπλήσεις. Πραγματικά το Ifing δεν έχει να προσφέρει τίποτα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Στο ίδιο μήκος και τα υπόλοιπα, το Obsequiae το είχα ακούσει. Έχει τις στιγμές του και μέχρι εκεί. Το Ethereal Shroud, Άγγλοι όχι Αμερικανέζοι αυτοί, πιο πολύ προς doom/death πάει και τίποτα ιδιαίτερο. Το Amiensus απλά δεν ακούγεται.
Τους Diadem τους έχω δώσει αρκετές ευκαιρίες και δε με έχουν κερδίσει.
το Ethereal Shroud ΓαΜΕΙ ΚΑΙ ΔεΡΝΕΙ. Δίσκος της χρονιάς κτλ ;-)
Τους θυμάστε τους Hat; Άλλαξαν το όνομά τους σε Dødsritual και ήρθαν αρκετά βήματα κοντύτερα στον μεσογειακό ήχο. Δείγμα από το επερχόμενο ντεμπούτο:
Πάνω στο καλό κόπηκε το δείγμα, αναμένουμε.
Αφήνω αυτή τη χαριτωμενιά εδώ να υπάρχει.
Ψάρωσε κανείς με το Nordjevel; Έχουν παίξει ορισμένες αποθεωτικές κριτικές στην πιάτσα. Κλείνει με συμπαθητικό «παγωμένο» κομμάτι, πάντως, που ξυπνάει θύμησες.
Έχει πάρει αποθεωτικές κριτκές αυτό το πράγμα; Με πήγε καμμιά 16-17 χρόνια πίσω που βγαίναν κάτι τέτοιες μπάντες με το κιλό.
Το UADA συμπαθητικό, δίσκο άκουσες;
Έλα ντε! Στο Rate Your Music δεν τα πάει άσχημα, δεδομένης της γενικής αυστηρότητας των βαθμολογιών του site, βρίσκεται περίπου στο 3,4/5 με καμιά ογδονταριά βαθμολογίες ώς ώρας. Παίζει και μια κριτική στο 96% στην Εγκυκλοπαίδεια, lol. Γενικά μιλώντας, δεν με έπεισε.
Το Uada το άκουσα καμιά 4άρα φορές. Φωτογραφία ο Beste, μάστεριν ο J. Grind (Toxic Holocaust), εξώφυλλο ο Verwimp, έχει γίνει δουλίτσα στον καταμερισμό των εργασιών! :P Καλό μου ακούστηκε, αν και σε σημεία φέρνει στο νου Mgla-karaoke-band.
Nέο Sektemtum από το πουθενά εκεί έξω.
https://www.youtube.com/watch?v=yvNwnDi7Bxw