εμενα μου τη σπανε οι εκδοσεις γραμματα ειναι ελεϊνες και τρισαθλιες ναπουμε
Printable View
εμενα μου τη σπανε οι εκδοσεις γραμματα ειναι ελεϊνες και τρισαθλιες ναπουμε
ζώο.
γαμάνε οι εκδόσεις γράμματα. η επιμέλεια κ οι μεταφράσεις είναι καλύτερες από πολλές κατά πολύ ακριβότερες εκδόσεις.
όχι πως είναι δύσκολο μια οποιαδήποτε έκδοση να είναι κατά πολύ ακριβότερη από αυτές των γραμμάτων.
Ξαναδιαβάζω το "The finest story in the world" του Rudyard Kipling και είναι αρκετά ωραίο για να το ξαναδιαβάσει κανείς.
εδώ που τα λέμε τα πράγματα έχουν όπως τα είπε ο κάβιτυ. αληθινά ακαλαίσθητες και φτηνιάρικες εκδόσεις, και έχω αμφιβολίες και για το επίπεδο των μεταφράσεων.
και αστικές.
εύστοχο σχόλιο, καυστική ειρωνεία, αμείλικτη στηλίτευση, άκρως δηκτικό ύφος, ακριβώς επί του θέματος, γιγάντιο πλήγμα στον εγωισμό μου.
δε νομίζω ότι θα ξαναποστάρω μετά από αυτό.
Μ' ένα άρλεκιν ξεχνιέμαι.
Τελείωσα πριν μερικές μέρες το "The Zombie Survival Guide" του Max Brooks, παρωδία, κ καλά τα παρουσιάζει όλα με τρόπο επιστημονικό κ συμβουλές από τι όπλα είναι καλό να χρησιμοποιείς κλπ κλπ, καλογραμμένο πάντως κ ευχάριστο.
Χτες ξεκίνησα το τρίτο μέρος της ιστορίας του Ερεκόζι "Ο Δράκος μέσα στο Σπαθί", Μοορκοκ δε νομίζω να μας απογοητεύσει.
ακρόπολη του manfredi.
τρομακτική η ομοιότητα της εξωτερικής πολιτκής των αθηναίων με τις σημερινές ΗΠΑ.
Εγω επιασα πριν λιγες μερες το Enuma Elish.....οχι δεν πηρα τις εφτα πλακες στις οποιες ειναι γραμμενο,το κατεβασα ντε.
Οποιος ασχοληται με μυθολογιες κτλ κτλ πρεπει να το διαβασει!
Μόλις τέλειωσα το "Hitchiker's Guide to the Galaxy" και όταν έχω χρόνο θα πάω να πάρω το 2ο. Γαμάτο, ότι πρέπει για να ξεχνιέσαι εν μέσω μιας κατεστραμμένης εξεταστικής με 44 βαθμούς έξω.
υγ: ααχχαχχααχαχχα, το σημείο με την φάλαινα, όταν βρω χρόνο θα το ποστάρο στο "αποσπάσματα".
na diabaseis k ta alla 4 kai tha eisai enas kaliteros anthrwpos meta
Τούτη την ώρα μου φαίνονται απέιρως πιο ελκυστικά από Πιθανότητες πάντως.