εμενα παλι πιο αστειο μου ακουγεται το χρονια καρπαζιας
χ με το τσουβαλι
Printable View
εμενα παλι πιο αστειο μου ακουγεται το χρονια καρπαζιας
χ με το τσουβαλι
score kai enwsh panw de3ia
giati exoun ksefygei toso poly oi enwsites fetos?
den uparxei kamia allagh, apla fetos asxoleiste parapanw mazi mas epeidh xtupame prwta8lhma kai ta vlepete.
Oti leei o Wino, kathe xrono ta idia lene.
Exw empistosynh sthn omada shmera, ki ayto to kerdise me to spathi ths.
Ti tha ginei, tha doyme.
den polysymfwnw,alla tespaQuote:
Originally Posted by wino
το ποστ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ περιμεναμε.
http://62.1.2.102/newspapers/2007/12/17/enwsh_b.jpg
http://62.1.2.102/newspapers/2007/12/17/SCORE_b.jpg
Αναλυση ποστ.
Συμφωνα με τις 2 οπαδικες εφημεριδες της Αεκ λοιπον, το ματς χαθηκε απ την γκαντεμια ΚΑΙ τον διαιτητη ΚΑΙ τη ζουγκλα του Καραισκακη ΚΑΙ το θεατρο του Παντου ΚΑΙ το φαρδος του Ολυμπιακου.
Τελικα αυτη η Κερκοπορτα εκανε πολυ κακο.
υ.γ.1 Που ειδανε τη ζουγκλα ακριβως, δεν ξερω. δε γαμιεται ομως, τζαμπα ειναι.
υ.γ.2 Τα σπαω με την αεκ που πατησε το κοκκινο φαντασμα. Πουτανα ζωη, τυχη, χαμενες πατριδες, μανα μου η Σμυρνη εχει γινει μπουρμπερη.
υ.γ.3 το ποστ αυτο διαβαζεται με σαουντρακ μπουζουκι.
Μάκης Ψωμιάδης (αμέσως μετά τα μπάχαλα στο σπίτι του Ντέμη):
"Οι εποχές Καζαντζίδη - Μάτσα τελείωσαν για την ΑΕΚ". :rofl:
@Μιτσμαν:
Λίγα για τη μάνα Σμύρνη..
Εν τω μεταξυ μια που λεμε για φαρδος, εχει χαρη ο καθηγητης πανεπιστημιου Λορενζο Σερα Φερερο Ροσερ, που δεν σκοπευσε (sic) καλα ο Γκαλετι στο 15ο δευτερολεπτο και μετα θα επρεπε να ανοιχτει ο φιλος μας σ ολο το ματς, και τοτε θα κλαιγανε ισπανιδες μαναδες.......
Πάντως η ομάδα που απ όσο ξέρω (μπορεί ακι να κάνω λάθος αν είναι ας με διορθώσει κάποιος) έχει άλλο ένα οπαδό στη φυλακή για 10 μήνες επειδή άναψε καπνογόνο, νομίζω δικαιούται να στηλιτεύσει τα καπνογόνα που ανενόχλητοι κρατούσαν στα χέρια τους οι υπάλληλοι του θείου.Quote:
υ.γ.1 Που ειδανε τη ζουγκλα ακριβως, δεν ξερω. δε γαμιεται ομως, τζαμπα ειναι.
Ναι μεν, αλλα αν ο οπαδος της ΑΕΚ απλα το αναβε και δεν επεμενε να πεταξει 7-8 στην κερκιδα του Αρη, θα ταν σπιτι του.
α άμα είναι έτσι....
:) :πινκ:
τα αεκάκια δεν έχουν φρένο πάντως...
εντωμεταξύ ρε πούστη μου ο Κάκος έπαιξε 50-50 όσο δεν πάει άλλο και ακόμα για σφαγή μιλάνε γαμώ τη μάνα τους! πόσο πιο αδερφές δηλαδή?
δικαιολογώ μια τσατίλα, γιατί έκαναν το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαν και πάλι έχασαν, οπότε διαπιστώνουν σιγά σιγά ότι το πρωτάθλημα είναι μακρυά και φέτος.
imo βλέπω ξανά μανά τα ίδια με gayρο να το παίρνει εύκολα ή δύσκολα. δυστυχώς :?
Εγώ πάλι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως αυτή η ομάδα έκανε δύο διπλά στην ευρώπη και πέρασε στον επόμενο γύρο. Μιλάμε για μαύρο χάλι, για αυτό και εκνευρίζομαι που χάσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε οσφπ.
Ντάξει η διαιτησία σε σχέση με άλλες φορές ήταν εξαιρετική, παρόλα τα παράπονα πάντως για διαιτησία δεν είδα κανέναν απο την ομάδα να τα ρίχνει στον Κάκο - δον ζουάν για την ήττα. Ο rivaldo πάντως ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι δεν παίζει πλέον στο γαύρο και πως κάθε επαφή δε θα του το δίνουν φαουλ.