πινκαρα πριν διαβασω την τελευταια λεξη, ποιο κυνηγι; :moutza:
Printable View
Εκανα την πρωτη "αποκρουση της σαιζον" για τη σαιζον.
Μαη λαηφ ροξ.
Που τα βρίσκετε και τα βάζετε καβάτζα, που.
απο απεργιες πεινας
διακρίνω κακία... θα έλεγε κανείς πως έπεσα από τα σύννεφα.
ΌΧΙ!
στον δικό σου :moutza: :moutza:
Εντάξει θα τα βάλω στον δικό μου, πες μου όμως κρέας και ψάρι τρως ή αυστηρά και μόνο χορταρικά;
κυνήγι δεν τρώω σίγουρα
στη γάστρα όμως?
http://www.ihunt.gr/sites/default/fi...i%20gastra.jpg
Αυτό λοιπόν σε κατατάσσει στους φιλόζωους; Ή μήπως κατατάσσει εμένα σε αυτούς που μισούν τα ζώα; Το κρέας που τρώμε δεν φυτρώνει σε δέντρο και εμείς απλά το καρπωνόμαστε. Κάποτε ήταν αρνάκι, γουρουνάκι, κουνελάκι, κάποιος το έσφαξε, το έγδαρε, το τεμάχισε κι εμείς πάμε στο σούπερ μάρκετ και το παίρνουμε πακεταρισμένο, χωρίς αίματα και εντόσθια ή πάμε στην ταβέρνα και μας το σερβίρουν μαγειρεμένο. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ το ψωνίζεις και γω κάποια από αυτά τα θηρεύω και τα κόβω από μόνος μου. Αρχίδια δηλαδή, ζήτημα να πάρω έναν λαγό το χρόνο.
Μιλώ πάντα για κυνήγι με κανόνες. Νομικούς και ηθικούς, όχι για κατσαπλιάδες-εκτελεστές που ατιμάζουν εμάς τους κυνηγούς και τη φύση. Επίσης, άσχετο αλλά κάτι που με διαολίζει είναι να ακούω ανθρώπους να μιλάνε απαξιωτικά για το κυνήγι αλλά μόλις ακούν για ψάρεμα να ξερογλύφονται σαν πουτάνες συνδυάζοντας το παραπάνω με φράσεις όπως "ωωωωω μαγεία, ωωωωω κουλτούρα, ωωωωω χάσιμο, ωωωωω ηρεμία". Ενώ είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Μακρυά από εμένα κατηγορίες τύπου φιλόζωος και λοιπά, αλλά απλά δεν μ αρέσει η ιδέα να σκοτώνω ειδικά αν δεν είναι για την επιβίωσή μου.