Τα μισά τουλάχιστον απο αυτά θα μπορούσε να τα πει κανείς και για σένα. Δεν σου κάνω επίθεση, αλλά έτσι είναι. Ξεκολλήστε τελικά.
edit: ει, εγώ μια χαρά του τα χωσα του βλάχου.. μην με αγνοείς, πληγώνομαι =(
Printable View
Μίλησε κανείς;
ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ UBU ΤΩΡΑ.
να γίνει poll.
για να ξεκαθαρισω την θεση μου λεω οτι γνωριζω καποια πραγματα.κ περα απο αυτο κανενας δεν σου δινει το δικαιωμα να εισβαλλεις στην καθημερινοτητα του αλλου και να του κανεις την ζωη δυσκολη επειδη σου ειπε οτι δεν σε γουσταρει.αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ ηταν το γεγονος οτι ενω εγω αναφερθηκα σε σχολιο του μινμιν που αφορουσε κυριως στην δικια του συμπεριφορα και στην συμπεριφορα του κανσερ η πεαρσκουεαρ θιχτηκε κ μου την ειπε. κ ολο αυτο επειδη απλα κωλοτριβεται κ αποζητα σημασια.κ μετα 'αφηστε με ησυχη κλπ κλπ..'. πραγμα που φυσικα δεν σεβεται καθολου οταν της το ζηταει καποιος αλλος..
Ασφαλιστικα μετρα κιετς δεν παιζει ε?
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, εγώ αυτό που λες εννοούσα. Δεν μου αρέσει ο όρος "προβληματικός", το συγκεκριμένο είναι απλά μια κατάσταση στην ζωή όπως και άλλες "αρρώστιες", γενικά αντιμετωπίζεται και με τίποτα λόγος για σχόλια.
Και γενικά δεν με ψήνει καφριλίκι για πράγματα που δεν μπορεί να διορθώσει κάποιος, κράξε τον για τον χαρακτήρα ή τις επιλογές του ας πούμε εκεί που επίτηδες διαλέγει να μαλακιστεί.
Α, mitsmann χαιρετίσματα από άτομα στην παλιά σου δουλειά έχεις ... έπεσα σε γνωστούς σου.
xavokara 8a me prostatepseis? exeis megala vyzia? 8a me deis mitrika?
Θα σε προστατεψω. Θα σου βαραω τα κουδουνια εγω.
Σταματα το attention seeking whorιing ομως τωρα,ε?
tin eipes ki esy tin arxidia sou. ypage.
Δεν εχω. Βυζα.