Re: Champions League 2007-2008
ρε συ φάνταζμα, την είδα την Μπαρσελόνα η οποία σε αντίθεση με τη Τσέλσκι που αναφέρεις είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μεγαθήρια όπως η Σάλκε και η Σέλτικ μέχρι να φτάσει στον ημιτελικό. πες μου σε ποιο ματς είδες εσύ να παίζει μια στοιχειωδώς σοβαρή μπάλα. και θεωρώ άτοπο να εκφράζεις τις όποιες αντιρρήσεις για το αγγλικό πρωτάθλημα τη χρονιά που στο ΤσΛ οι αγγλικές ομάδες κατάφεραν να αποκλειστούν μόνο από άλλες αγγλικές ομάδες. να πεις ό,τι τραβάει η όρεξη και η καρδούλα σου για το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικά, ίσως εκεί να έχεις και δίκιο αλλά είναι μια άλλη κουβέντα η οποία αν γίνει, τότε θα πρέπει να βρεθεί και ένα άλλο τόπικ. αλλά πως να το κάνουμε τώρα, τα ανγγλικά κλαμπζ εφέτο δεν παιζόντουσαν από κανένανε.
Ε μα αμα λεω εγω οτι δεν μπορω να συζητησω. Εκανα κανενα σχολιο εγω γενικα για το αγγλικο ποδοσφαιρο? Ειδες πουθενα να αμφισβητω οτι οι αγγλικες ομαδες εφετο γαμησανε? Ισα ισα που θεωρω καταρχας την Αρσεναλ παααααρα πολυ καλυτερη απο Τσελσι και Λιβερπουλ και θελεις λιγο ο διαιτητης, λιγο η τυχη τα εφεραν ετσι που να παιζει τωρα η Τσελσι στον τελικο και πιο πριν η Λιβερπουλ στον ημιτελικο.
Οσον αφορα τη Μπαρτσελονα, ναι, την ειδα να παιζει πολυ ωραια μπαλα απλα να εχει προβλημα στο γκολ φετος. Την ειδα με Σελτικ και Σαλκε να κανει αρκετες ευκαιριες και να καθαριζει σχετικα ευκολα την προκριση εντος εκτος. Σε αντιθεση με Τσελσι που την ειδα να εχει κλειστει ολη πισω στο Καραισκακη λες και παιζει με καμια σοβαρη ομαδα, που εχασε απο τη Φενερμπαχτσε και που οι μονη πραγματικα πολυ καλη εμφανιση που εκανε ηταν με την Λιβερπουλ εκει που επρεπε προχθες. Τη Λιβερπουλ απο την αλλη φετος την παραδεχομαι για τους αντιπαλους που απεκλεισε και εκανε και ωραια παιχνιδια, αλλα ειμαι προκατειλημμενος αρνητικα, το παραδεχομαι. :oops:
μα κάνεις λόγο για "τύπους που αποθεώνουν το αγγλικό ποδόσφαιρο και μόνο" λες και είμαστε μιάσματα, εμείς οι Πεφωτισμένοι, οι Υπερασπιστές της Αλήθειας, οι Προφήτες ενός καλύτερου κόσμου.
άντε μπράβο.
βερνίκε.
θεοφιλόπουλε.
σεφτελή.
Το "και μονο" με ενοχλει, οχι το αγγλικο ποδοσφαιρο.
Quote:
Originally Posted by nothingman
βερνίκε.
θεοφιλόπουλε.
σεφτελή.
Κανε καμια σκοπια ρε. :twisted:
Και συ τεκνο nothingman?Πραγματικα αν δινω την εικονα του απολογητη της Λιβερπουλ τοτε φταιει ο τροπος που γραφω μαλλον και παρερμηνευομαι.Επειδη εχω δει οτι μπορει να γινεται καλη κουβεντα περα απο οπαδιλικια εδω περα,το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να παιρνω καποια συμπερασματα απτην ομαδα που παρακολουθω στενοτερα και να τα επεκτεινω γενικοτερα πανω στη συγχρονη μορφη του ποδοσφαιρου οπως την βλεπω ο ιδιος
Τι περιεργο ειπα για την αρσεναλ που δεν ειναι προφανες για ολους.Παιζει ενα εντυπωσιακο και αρχοντικο ποδοσφαιρο που μακαρι να παιζαν και οι δικιες μου ομαδες,οταν την βλεπω εγω και ευχαριστιεμαι φανταζομαι τους φιλους της ποσο γουσταρουν.Το θεμα ομως δεν μπορει να τελειωνει εκει.Ας πουμε για την αρσεναλ οποτε.Καταρχην δεν μπορω να δεχτω το επιχειρημα της μη σπαταλης χρηματων.Η αρσεναλ ξεραμε ολοι εδω και 10 χρονια οτι θα ηταν φειδωλη στις μεταγραφες λογω της ανεγερσης του Emirates και τα απιθανα χρεη που αυτο δημιουργησε.Εσεις λετε οτι το γηπεδο το εχτισε για να ικανοποιησει την αναγκη περισσοτερων ανθρωπων για θεαμα η για να εγκαθιδρυσει μια πανισχυρη οικονομικη βαση(η φετινη deloitte κατεταξε την αρσεναλ στην 1η θεση εσοδων παγκοσμιων λογω του emirates) και να επιβληθει αγωνιστικα και μη στις υπολοιπες ομαδες?Η ιδια η διαμαχη για την κατευθυνση που επρεπε να ακολουθησουν ηταν σφοδρη ακομα και μεσα στην ομαδα.Περσυ μολις ο διευθυντης της απο το 1983,ο μονος που επεμενε στην προσληψη του wenger το 1996 και σχεδιαστης ολου αυτου του οικοδομηματος που ξεκινα απτις ακαδημιες και θαυμαζουμε στην αρσεναλ σημερα, ο david dean παραιτηθηκε οταν η προταση του για πωληση της ομαδας στον αμερικανο billionare Kroenke απορριφθηκε στο συμβουλιο μετα απο μηνες διαφωνιων.Να λοιπον που η ομαδα που δεν ξοδευει,ακομα και αν προκειται για το μεγεθος της αρσεναλ,ερχεται αντιμετωπη με τα αναποφευκτα ερωτηματα των (ποδοσφαιρικων) καιρων.Και πως αλλιως ομως.Η αρσεναλ συμπληρωνει φετος 3 χρονια χωρις τροπαιο,οι οπαδοι-πελατες της ποσο μπορουν να περιμενουν?Αν στα επομενα 3 μεινει και παλι ατιτλη νομιζετε οτι η ομαδα του φεμπρεγκας και του χλεμπ θα περασει στην ιστορια για το θελκτικο της παιχνιδι η σαν ενα αποτυχημενο μοντελο?Εγω μπορω να φανταστω τι θα γινει βλεποντας ποσο οι αντιστοιχες αρσεναλ του παρελθοντος που μειναν χωρις τροπαια μνημονευονται σημερα,δλδ καθολου.Νομοτελειακα θα αναγκαστει να ξοδεψει το υπερκερδος της απο το νεο γηπεδο και κανεις φιλος της δεν θα ξενερωσει οταν το κανει αυτο γιατι ο κοσμος θελει επιτυχιες,χρονος και διαθεση για να εξεταζει τις προυποθεσεις κατω απτις οποιες αυτες επιτυγχανονται δεν υπαρχει.Εδω εφτασε στο σημειο να μην εχει αγγλο στην αποστολη και να θεωρειται κατι λογικο η ομαδα που τον πρωτο μη βρετανο παικτη της τον αγορασε το 1990.Ολα αυτα ειναι καλοβουλα παντα,θελω να αξιολογω τα γεγονοτα και οχι να τα κρινω αλλα σιγουρα καπου μπερδευονται αυτα.Πετυχα και αυτο για αρσεναλ χθες http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 20401.html
Για να πω ομως και για την αρχη του κακου 2 πραγματα.Το μονο που ειπα ειναι πως η κριτικη στην Λιβερπουλ για την μη δυναμικοτητα της ειναι τουλαχιστον ατυχης.Το χασμα απο τους 2 πρωτους ειναι τεραστιο και συνεπως ειτε κυνηγα το πρωταθλημα μεχρι τον δεκεμβρη ειτε μεχρι τον μαρτη,ειτε περναει στον τελικο ειτε οχι οι δυνατοτητες της ειναι αυτες και ειναι παρα πολυ καλα μεσα στους στοχους της ασχετα αν ουτε εμενα ουτε πολλους μου αρεσουν αυτα τα standard της.Απλα αναλογιστειτε μονοι σας,περα απτο hype των Μεσων και της ιστοριας της,τι παραπανω μπορουσε να επιτυχει.Μαλλον,ποσες πιθανοτητες παραπανω ειχε να επιτυχει.Και επεκτεινετε το ερωτημα γιατι το πρωταθλημα δεν το κανουν 4 μονο ομαδες.Γιατι δεν εχει κανεις "απαιτηση" για μπαλα και εισοδο στην τετραδα απο την Newcastle,την Aston Villa,την ManCity?Η διαφορα τους απο την Λιβερπουλ ειναι πολυ μικροτερη αποτι η διαφορα της Λιβερπουλ απτους 2 πρωτους.Γιατι κανεις δεν περιμενει να βγει uefa η Fulham και η Wigan?Διαβαζουμε πχ
Liverpool's £10m bid for Gareth Barry is as ambitious as their spending will get this summer – a state of affairs which left their manager, Rafael Benitez, in the course of some ruminations on his worst season at Anfield yesterday, to highlight the financial gulf which exists between his own side and the two who will be journeying to Moscow in three weeks time.
...
But that's a very big if and Benitez seemed to accept as much when he invited an examination of Chelsea's substitutes on Wednesday. They included John Obi Mikel (£16m), Alex (£14m), Nicolas Anelka (£15m), Andrei Shevchenko (£30m) and Florent Malouda (£13.5m). Liverpool's were Ryan Babel (£11m), Peter Crouch (£7m), Jermaine Pennant (£6.7m), Lucas Leiva (£6m), Steve Finnan (£3.5m) and Sami Hyypia (£2.6m)
Eτσι πανε αυτα νομιζω.Φυσικα ειναι παιχνιδι και θα μιλησουμε και σοβαρα και χαβαλε για το αγωνιστικο σκελος του.Αλλα οταν προχωρουμε σε γενικοτερους απολογισμους αυτα τα πραγματα ειναι απαραιτητα να λαμβανονται υποψην πριν οποιονδηποτε αφορισμο.Δεν το βλεπω επουδενι φανατικα,λατρευω το ποδοσφαιρο και ιδιως το αγγλικο ομως μου φαινεται μιση δουλεια μονο η παρακολουθηση του καθαρα αθλητικου του κομματιου το 2008.Ετσι το βλεπω εγω
Πολλα ειπα αλλα δεν χανουμε και τπτ
Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Η αρσεναλ συμπληρωνει φετος 3 χρονια χωρις τροπαιο,οι οπαδοι-πελατες της ποσο μπορουν να περιμενουν?
Από τα λίγα που ξέρω για τους οπαδούς της Άρσεναλ, άλλα 33 χρόνια. Αν πάρουν ποτέ πολλά μαζεμένα είναι που θα αρχίσουν να αγχώνονται. :P
επειδης βαριεμαι να κοιταω παραπισω σχολιασε κανεις την εμετικη περιγραφη του αγωνα τσελσι-λιβερπουλ?
για 2-3 σελιδες δεν λεγαμε και τιποτα αλλο
ελα να βιασουμε την πουτανα την Chelsea
GLORYYYYYYYY GLORYYY MAN UNITEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΟ.
GIGGS :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: