8a sou pw istoriko.
M. Paraskeuh (29/4) ponaei o laimos kai niw8w prh3imo stis amugdales. Anebazw 37,7 peripou kai pairnoume thl mia filh mas giatro kai mou dinei Klaricid 250mg.
Deutera tou Pasxa (2/5), exw trelo pono sto auth, den mporw na anapneusw kala, niw8w th muth mou boulwmenh (alla oxi sa na xw sunaxi), o laimos teleiws kleistos, den mporw na katapiw oute to salio mou. Logw thn hmeras phgame se kentro ugeias, kai o giatros afou anafwnhse "wow" molis eide tis amugdales, diegnwse o3eia amugdalitida kai faruggitida, mou dwse ugmentine 1000mg kai antiflegmwnwdes (den to 8umamai) kai karameles gia to laimo, kai na snifarw alatonero apo th muth gia na anoi3ei (j c mhn to kanete pote!! :shock: :? ). Eipe epishs pws an se 3 meres den eimai polu kalutera 8a paw na mou xorhghsei antibiwsh endoflebiws..
Tetarth 4/5, eimai polu xeirotera, paw se wtorunolaruggologo o opoios blepontas tis amugdales anafwnei "o xriston kai h panagia", mou trupaei me belona tis amugdales kai tis skalizei, koitaei muth kai autia, kai mou leei pws oso xalia einai o laimos, allo toso einai kai h rinikh koilothta. Mou sunexizei to Augmentine, allazei to antiflegmonwdes kai mou leei na kanw kapoies iamatologikes e3etaseis. Leei oti mono otan tis dei mporei na 3erei ti exw.
Paraskeuh 6/5 pairnw tis e3etaseis oi opoies kat'omologia ths mikrobiologou einai polu perierges. Thlefwnw ston wrula kai tou dhlwnw pws de niw8w kala. Mou allazei thn antibiwsh se Procef (den 8umamai akribws mg.. nomizw 750)
Deutera 9/4 paw pali ston wrula. To polu puon apo tis amugdales exei fugei. Niw8w to stoma mou polu kalutera, alla polu e3antlhmenh. O laimos mou eswterika kai e3wterika einai akoma polu prhsmenos, to idio kai oi adenes mou. Koitaei tis e3etaseis kai mou kanei oti einai ontws loimwdhs monopurhnwsh.
(apo pempth exw thn adeia tou na bgw e3w)
Sabbato 14/5 paw super market. Briskw ekei ton oikogeneiako mas giatro kai tou e3hgoume thn periptwsh. Mou kanei
1. h monopurhnwsh de 8elei antibiwsh, h xorhghsh antibiwshs einai akrws epikindunh
2. h loimwdhs monopurhnwsh ferei ta idia sumptwmata me sobares aimatologikes as8eneies kai amugdalitides
3. me tis e3etaseis pou exw kanei einai adunaton na gnwrizw ti exw
4. to tsimpima/3usimo me th belona stis amugdales einai akrws epikinduno giati dhmiourgei mpla mpla mpla (mia iatrikh orologia pou den mth sugkrathsa)
Auta ta euxarista. Ypopsin o giatros autos me krathse sth zwh prin 1+ xrono.