Η μόνη μαλακία είναι ότι είναι απροειδοποίητες οι διακοπές. Κατά τ' άλλα, στηρίζουμε :dfinger:
Printable View
Η μόνη μαλακία είναι ότι είναι απροειδοποίητες οι διακοπές. Κατά τ' άλλα, στηρίζουμε :dfinger:
ναι γαμώ το σπιτάκιQuote:
Originally Posted by Abruzzi
Kαφεδες με κερια, ελληνικοι στο γκαζακι, επικλησεις στον σατανα χωρις μουσικη υποκρουση και μεταλ. Στηριζω διακοπες ρευματος με λατρεια.
Στη σελιδα της η ΔΕΗ εχει αναλυτικα τις ωρες που θα γινονται οι διακοπες.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
δεν τηρούνται. εδώ δεν έχουν καν όλες τις περιοχές μέσα ρε.
θάνατος, πάρτε τους τα σπίτια και μπουγελώστε τους.
[quote=Boom!]Στη σελιδα της η ΔΕΗ εχει αναλυτικα τις ωρες που θα γινονται οι διακοπες.[/quote:1xtf4fvh]Quote:
Originally Posted by "Phantom Duck":1xtf4fvh
Δε μου άνοιγε μέχρι πριν λίγο. Αλλά τήρησαν το πρόγραμμα όπως αναγράφεται.
Έλα μωρή ΓΕΝΟΠ :touched:
Να πως φαίνεται η γυναίκα η σωστή η πρόστυχια. Έλα να κάνουμε σεξ και τα παιδιά μας να κατακτήσουν τον Γαλαξία.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Μικρα κθουλακια. :twisted:
Καλημέρες.
Από σήμερα χαλάει ο καιρός εδώ...
Με βλέπω τριήμερο με playstation...
όσοι ξέρουν κόσμο που έρχεται-φεύγει (από) Βερολίνο από Δευτέρα και μετά:
από Δευτέρα πιθανότατα δε θα κυκλοφορεί κανένα ΜΜΜ! Οπότε να έχουν υπ'όψη τους ότι μετακινήσεις από και προς αεροδρόμιο μόνο με ταξι και υπομονή (= αναλόγως με το που θα μένουν 20-30 ευρώ η διαδρομή για αεροδρόμιο)
ε, όχι και αλληλλεγγύη στο κράτιος εν κράτει της ΔΕΗ!
Ακτιβιστικά δρώμενα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της σωματεμπορίας
Με πρωτότυπο τρόπο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ακτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας και μέλη της νεανικής ομάδας δράσης της Θεσσαλονίκης και μέλη της ομάδας δράσης για τα δικαιώματα των γυναικών θα μεταφέρουν με συμβολικό τρόπο την ανάγκη προστασίας των γυναικών και κοριτσιών που πέφτουν θύματα διακίνησης και εμπορίας (trafficking) στην Ελλάδα.
Δεν είναι προς πώληση! Δράση στην Αθήνα
Στην Αθήνα, την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της Διεθνούς Αμνηστίας θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να του μεταφέρει τις ανησυχίες και τις προτάσεις της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βελτίωση της προστασίας των δικαιωμάτων των θυμάτων διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση στην Ελλάδα και θα παραδώσει πάνω από 10.000 υπογραφές από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που προτρέπουν την ελληνική κυβέρνηση να κάνει ακριβώς αυτό. Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Μεσογείων 96. Η παράδοση θα συνοδεύεται από ακτιβιστική δράση επί της Μεσογείων (στο ύψος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν), όπου εθελόντριες της Διεθνούς Αμνηστίας με λευκές μάσκες στο πρόσωπο θα μεταφέρουν το μήνυμα ότι οι γυναίκες, όπως όλοι οι άνθρωποι, δεν είναι προς πώληση.
Ξεκλείδωσέ την! Δρώμενο στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 8 Μαρτίου, από τις 12 το μεσημέρι και μετά, στην Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Τσιμισκή, μια ακτιβίστρια θα βρίσκεται κλεισμένη σε ένα δωμάτιο - κλουβί. Η ακτιβίστρια θα συμβολίζει μια γυναίκα που έχει διακινηθεί και εξωθηθεί στην πορνεία. Σκοπός του δρώμενου θα είναι να κινητοποιήσει τους περαστικούς ώστε να υπογράψουν μια έκκληση που θα καλεί την ελληνική κυβέρνηση να παρέχει στους αστυνομικούς αντικειμενικά κριτήρια για να μπορούν να αναγνωρίσουν τα θύματα σωματεμπορίας, να διευκολύνουν τα θύματα ώστε να μπορούν να καταγγείλουν τι τους συμβαίνει, να αλλάξει η νομοθεσία ώστε η παροχή βοήθειας και προστασίας στα θύματα να μην εξαρτάται από την κατάθεσή τους κατά των εμπόρων τους και να διασφαλίσει την αποζημίωση και αποκατάσταση των θυμάτων.
Ο στόχος είναι να συλλεχθούν 1000 υπογραφές και όταν θα συμβεί αυτό η κοπέλα θα απελευθερωθεί.
Περισσότερες πληροφορίες
Εκτιμάται ότι χιλιάδες θύματα διακίνησης και εμπορίας φτάνουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο και εξωθούνται σε εξαναγκαστική πορνεία. Πολλές από τις γυναίκες αυτές παραμένουν κλειδωμένες σε σπίτια ή οι σωματέμποροι κρατούν τα διαβατήριά τους και τις εκβιάζουν. Πολλές φορές απειλούν ότι θα τις κακοποιήσουν ή ότι θα επιτεθούν στην οικογένειά τους και σε ορισμένες περιπτώσεις τις κακοποιούν.
* Βρείτε την έκθεση Ελλάδα: Προάσπιση των δικαιωμάτων γυναικών και κοριτσιών θυμάτων εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση στη διεύθυνση: http://amnesty.org.gr/library/2007/eur2 ... /index.htm
* Υπογράψτε την έκκληση προς την Ελληνική Κυβέρνηση στο http://www.amnesty.org.gr/actnow/gre20070612.htm
Η Διεθνής Αμνηστία διενέργησε άτυπη έρευνα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας για τη στάση που έχουν οι κάτοικοι της χώρας ως προς τη διακίνηση και εμπορία γυναικών. Τα αποτελέσματα της άτυπης έρευνας θα δημοσιευθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου.
Quote:
Originally Posted by jimid
ena megaaaaaaaaaaalo euxaristw sth DEH pou mas ekopse to reuma sth douleia
k anagkasthkame na pioume mia mpura ekei sto grafeio k na gurisoume spitia mas mia wra nwritera.
:D
edit: k ena mikrotero sto mits!! =D
άσε ρε Καντίρου,οι πουτάνες είναι το νόημα της ζωής
ευχαριστούμε τη ΔΕΗ που επί 3 μέρες έχει καταφέρει να κάνει μπουρδέλο όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη
Το έβγαλα και το 2ο δόντι!
Καλά ε, πολύ μπρούταλ ντέθ πράματα. Δύο γιατροί μου τραβάγαν το σαγόνι επι ένα τέταρτο \μ/
ίου.. :fear:
Περαστικά boy..
κάντι κ οι πουτάνες δεν είναι αναγκαίες σε αυτήν την παλιοζωή?
Xmmm an kapoio sugeniko s proswpo htan poutana tote 8a eleges pali thn parapanw protash?
Για σωματεμπορία είπε, trafficking, απαγωγές, εκβιασμοί, τέτοια πράματα.
nai.
@ικόνοκλαστς-κατάλαβα τι είπε,απλά ρωτάω
@ντάρκ-δεν ξέρω μαν,πραγματικά δεν μπορώ να σου πώ...από την άλλη πολύς κόσμος που δεν μπορεί να τον μουσκέψει πηγαίνει εκεί και δεν κυνηγάει γυναίκες στα πάρκα
Μπορείτε να κατεβάσετε από rapidshare..?
Εδώ και καμιά ώρα φτάνω μέχρι το σημείο που βάζεις τον κωδικό και μετά δεν μου βγάζει το αρχείο για download.. :?
Ουφ, ρεύμα και πολιτισμός. Ναι, κατεβάζω χωρίς πρόβλημα, αλλά έχω ρυθμίσει automatic authentication.Quote:
Originally Posted by Deniz
καλά ρε όλοι παρτάρετε?
peite me xronia polla re mounia
γιατί?
χρόνια πολλά!
Xronia polla! (giortazei o PAOK?)
Ντάφυ,ίδια μέρα γενέθλια με τον Θρύλο,έλα μικρολίμανο να τρατάρω ποτάκι για τα γιορτάσα(83 γίναμε σήμερα)
aftoktono
daffy, Ολυμπιακος & Tavern λοιπον. Χρονια πολλα λατρειες.
Xρόνια Πολλά Παοκτσάκι μου!!!!
να πω κ το πρόβλημά μου όμως,
από προχτές έχω μια πληγή στη τεράστια κοιλιά μου (άγνωστο πως δημιουργήθηκε - η πληγή,ε) κ συνεχώς ξερνάει πύον κ μεγαλώνει κ σε μήκος κ σε βάθος!!!
λέτε να είναι κάτι σοβαρό?
ειτζ ειναι
μπα όχι,δεν είμαι πούστης!
ουτε ναρκωμανης;
τι ρωτας εδω μεσα ρε να σου κανουμε διαγνωση, αντε σε κανα γιατρο
απολυμανε το και μια
Phgaine se dermatologo h sto nosokomeio opws eisai.
Format C φίλε.. :PQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
oinopnevma kai fotxia
Τσεκούρι και φωτιά.
Ntou kai ksulo