ε να μωρε θα τις χαζευω...ξερεις τωρα...στα κλεφτα καμια ματια..μην πεσει και παντοφλα!καλα....θα δω και γω μπαλα....
Printable View
ε να μωρε θα τις χαζευω...ξερεις τωρα...στα κλεφτα καμια ματια..μην πεσει και παντοφλα!καλα....θα δω και γω μπαλα....
ειμαι πιωμενος, ξενυχτισμενος και φρικαρισμενος απ'τα νεα. κανα διωρακι υπνο και φυγαμε παλι για πορεια.
τα ξημερωματα ειδα φαλλοκρατη προλεταριο με ακροφεμινιστρια λεσβια να απομακρυνονται αγκαλιασμενοι προς την ανατολη.
Φιξερ, καθόλου δε γουστάρω το χειμώνα.. αλλά ακόμα περισσοτερο δε γουστάρω να τυρανιέμαι στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι όλη νύχτα λόγω της γαμώζεστης. Επιπλέον, μάλλον αρρώστησα, δεν έφταιγε μόνο η ζέστη. Δε την παλεύω.. θέλω να πάω σπίτι μου.. ΦΜΛ =(
Περαστικα σου τοτε και να με συγχωρεις, εγω δεν ειχα σχεση με την αρρωστια.
Η μαλακια ειναι οτι εχει παει 7 το πρωι και δε μπορω να κοιμηθω γιατι εχει γαμωζεστη :lol:
..
Σε παραπεμπω εδω περα! http://www.electricrequiem.com/forum...32#post1006845 :P :P :P
Α και δεν εριξα εγω μουτζα, ειναι μια σελιδα που συμπασχω με Μπαρμπαρα, αφηστε την ησυχη λεμε. Τα περαστικα μου ηταν ειλικρινη ε
Aν υποννοείς πως μοιάζει σε μένα, χρειάζεσαι γυαλιά.
να πουν κι οι αλλοι χρηστες (τα φορουσα τα γυαλια, η μαλακια τυφλωνει)
γιατι μεταφραζουν στον σκαι το dutch σαν γερμανικα?
μπαρμπαρα αν ξηγηθεις τσεμποκι στον θρασερ θα το εχεις το αιρκοντισιονακι σου , τωρα με τα λεσια κατσε να ιδρωνεις
Εχω αιρκοντισιον, αλλα δε θέλω να τ'ανοίγω από τώρα.
Την θες την θρασαδικη πουτσουλα!
Περσι ημουν 50 κιλα περισσοτερος και ιδρωνα τουλαχιστον 50 φορες περισσοτερο χωρις υπερβολη. φετος μου φαινεται οτι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι επιτελους υποφερτο και γαμαει απιστευτα πολυ.
MLR?