Aπό που έφυγε? :?Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Printable View
Aπό που έφυγε? :?Quote:
apo to zigomatiko... snif snif...
emine ena apo ta tria... 8a to prosexw san ta matia mou tora.. 8a tou valw ke prostateftiko, 3erw gw.. :(
κάνουν πήρσην στα ζυγωματικά;;;
Τρελο σκηνικο Hellraiser με τις σαρκες να ξεσκιζονται απο διαφορα δαχτυλιδια και μεταλλικες παπαριες που τους εχουν περασει οι διαφοροι piheads. Μπραβο ladykiller.
Άσε τα μαγουλάκια σου ήσυχα ρε, μπρρρ :?Quote:
ime sigouri pos esi ftes pou mou fevgoun ena ena... :|
paw tin tetarti -an ola pane kala ke o kalos 8eoulis ine me to meros mou [leme tora]- na tripisw tin glosa mou... elpizw na mi mplextei sto melon se kamia trixoti ke ginei dixaloti :D
pantou kanoun piercing..Quote:
Originally Posted by Atheist
den ginete vevea ka8eta sto derma, alla orizontia [ta klasika] ektos ki an valei anchor piercing
Δε μου φτάνει ο πόνος μου, έχω και σένα με τα πίρσιν σου. Πόσα θα κάνεις πια? :shock:
polla! :)
esi giati exeis pono?
poios fteei?
na paw na tou ri3w ena koutoulidi na exei na porevete?
Οι αυριανοί μου εξεταστές.
Μπαίνεις.
Σλάιτς μοντερνισμού αρχιτεκτονικήε Νο1&2
έπειτα μοντερνισμός ξένη τέχνη
μοντερνισμός ελληνική τέχνη
μοντερνισμός γλυπτική
περνάς ή κόβεσαι.
Άντε γεια.
Προφορικά.
Δε θέλω. :cry:
υγ. κανένα φίλτρο έτσι περίεργο παίζει να τους μαγέψω? γιατί εσύ είσαι ικανή να τρυπήσεις το μέτωπό σου, και ποιο κουτουλίδι μετά?!
to loipon.. paw na teliosw kati sxedia -mi stegnosoun ke ta xromata stin paleta- kimame kana 3oro [stin kaliteri] ke erxome na vrw tous e3etastes sou. :)
kali sou epitixia, btw
όλοι πονάμε?εμένα με έχει ξεκωλιάσει ο αυχένας μου από την ώρα που ξύπνησα..
θενξ ρε..
καλό μπογιάτισμα.
μεσουλιντ&βολταρεν ειναι οι φιλοι σου οι συνταγματαρχες :!:Quote:
Originally Posted by irreligious
όχι όχι εγώ ποτές,δεν τα βάζω αυτά τα διαούλια πάνω'μ
ε πες καποιον αλλο να στα βαλει δεν ειναι τπτ
teliosa!
na kimi8w ;i na to paw seri?
Meres.. koimhsou kai gia mena k ase ta peri seri ktl sthn akrh.
:(
Μέεερες σας! Μα που πηγαν οι ηλιόλουστες μέρες! Τίγκα συννεφα!
Σκατά, ξερατά και πανούκλα σε όσους κλείνουν 2 μήνες πριν τις πασχαλινές διακοπές τους.
meeres stous prwinous :mov:
καλη κ ομορφη μερα!..
Καλημερα σε οσους δεν κοιμηθηκαν,
Χιχιχ, ανατινάξαν ένα ματατζίδικο στην Συγγρού. Χιχιχ!
:-o :shock: :-oQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
το κεντρικο κτιριο που βαζουν κ βενζινη οι μπατσοι?για δωσε ινφο..
Όχι, ενα νυχτερινό κέντρο, το "Μούσσες" :P
ααα!μαλιστα!με τους σκυλους που τραγουδανε μεσα? :D
gia ayto eixe trelh kinhshs sthn amfi8eas........ :evil:
Ναι Τζίμι. Ναι το γαμίδι του μέσα. Μέχρι εκεί, στην Συγγρού, γινόταν της πόρνης. Απο κεί και πάνω, νέκρα ρε. Ούτε πόλεμος να είχε γίνει. Ζέροκ, αυτό είναι με τα γαβ-γαβ μέσα.
εγω εννοουσα αν ηταν μεσα την ωρα της εκρηξης. :D
αλλα οκ,καταλαβα.γιατι δεν πηγαινατε απο ν.σμυρνη,μεγαλου αλεξανδρου κ ετσι?απο κανενα παραδρομο τεσπα.η κ εκει της πορνης?..
Εγώ προσωπικά έρχομαι απο Νέο Φάληρο, και συνεχίζω μέχρι πριν το φανάρι του Φίξ για να βγώ Καλλιρόης και δεν με συμφέρει να πάω απο μέσα.
οκ,οκ.εχεις δικιο.απο φαληρο εισαι?
ενταξει,εχω φυγει χρονια απο'κει αλλα εκει μεγαλωσα.στο σχολειο πισω απο την καιρ πηγαινα..
Αχαχαχ πλάκα κάνεις! Εκεί πήγα σχολείο, και μένω απέναντι απο αυτό :shock:
:D που ρε?προς πειραιως?κατσε,για ποια ετη μιλαμε,του ποτε εισαι?
εγω εμενα χρ.σμυρνης..
ΜΕΝΩ Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στο τέλος. Απέναντι ακριβώς απο το σχολείο, στην γωνία. Γεννημένος το 1979. Πήγα εκεί απο το 84 Νηπηαγωγείο μέχρι το 1994 που τελείωσα το Γυμνάσιο.
πωωω!συγκινηση!ενταξει ειμαι λιγο πιο μικρος εγω αλλα μου θυμισες τα παιδικα μου χρονια στο φαληρο.
εγω εμενα στο 42 κ μετα στην αρχη της,απεναντι απο το καραισκακη.
καλη φαση !να'σαι καλα ρε ανθρωπε!..
Ε, στείλε και ένα πι-εμ όμως, γιατί παίζει πολύ σοβαρά να γνωριζόμαστε. Και να μην γνωρίζεις εμένα, μπορεί να γνωρίζεις κάποιο απο τα μικρότερα αδέρφια μου που είναι γεννημένα 1982 και 1986 αντίστοιχα.
Grey's Anatomy, Season 3, Episode 21
Ένας ασθενής που επέστρεψε από ταξίδι στον Αμαζόνιο με πρησμένα γεννητικά όργανα. Μαντέψτε τι είχε και πόσες φορές έπρεπε να ακούσω τη λέξη candiru μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο.
done!..Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
εφιάλτης σας έχω γίνει :twisted:Quote:
Originally Posted by ang69