σε αγαπαω. μονο και μονο που με ενημερωσες οτι λικαρε το νεο τομαχοκ. δακρυα συγκινησης κυλανε
ναι ρε πουστη
Printable View
to oddfellows twn tomahawk ειναι απροσμενα καλο μετα το τουλαχιστον περιεργο προηγουμενο τους. παττον ιζ μπακ μαδερφακερς. χελ γιεα. σα να ακουω φειθ νο μορ. γαμω
εγώ πάντως μετά το καλούλι πρώτο μισό το βαρέθηκα. δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με fnm, είναι πολύ πιο περίεργο (είμαι κι από αυτούς που δεν μπορούν το angel dust θα μου πεις)
τι γινεται οταν σε κανει browse ο μπερναμπισος?
πολυ απλα σου κατεβαζει 62 αλμπουνς
porvtikos
μια συμβουλη ομως...μη το κανεις και σε αλλους αυτο
γιατι δεν θα φας μπαν απο τον γιουζερ μονο, αλλα απο το ιδιο το σλσκ λολ
Spoiler
μινμιν εχεις δικιο δεν ηξερα γενικα τι παιζει ρε συ. μου το πε ο αναρκ. δεν εχω ξαναασχοληθει με τετοια του διαβολου. για να μην βαζω καθε φορα 5-5 αλμπουμ (για να παιρνει κιαλλοσ κοσμος σειρα, εκανα το εξης. καθε μια ωρα ή και πιο λιγο, το κλεινω το σοουλσικ και το ξανανοιγω. ετσι ωστε να μπανω στον πατο του queue σας και οποτε ξαναξεκινησει, και παλι απο την αρχη. βεβαια ολα αυτα μεχρι να κατεβουν αυτα που κατεβαζω τωρα γιατι μετα θα κατεβαζω απλα ενε ενα αλμπουμ. εχω πολυ υλικ οδε χρειζομαι αλλα. ευχαριστω μπαι δε γουει για το μοιρασμα
λες μαλακιουλες λιγο ρε συ. την εποχη του aeons aura γαμουσαν κωλομερια. και το aeons aura ειναι απο τα καλυτερα ελληνικα δισκακια εβερ.ΕΒΕΡ. τα επομενα ουτε εμενα δε μαρεσαν. κακους δε τους λες. κακη λες τη φωνη του καραδημα που ειναι και μαλακας. πχ στο βιντεο η μουσικη ειναι ΓΑΜΩ. η φωνη ειναι καπως... για να μη πω σκατα.
εν τω μεταξυ ο κιθαριστας του aeons aura κανει μπαντα με τον τραγουδιστη μου. ελπιζω να βγει κατι καλο
σε εβανα λιστα οποτε δεν παιζει θεμα ρε με το queue
για οσους δεν σε εχουν στο λεω
ειλικρινα και να μη με εβαζες δεν εχω θεμα. εγω τα εβαλα ολα αυτα να κατεβαινουν, (και ηταν οντως πολλα) για να μην καθομαι καθε φορ να ψαχνω. για να ξεμπερδευω και οποτε κατεβουν. δεν ειχα σκεφτει αυτο με το κιου, ειναι οντως γαιδουρια προς τον υπολοιπο κοσμο που θελει να κατεβασει, γιαυτο γενικα θα το ανοιγοκλεινω. αλλα σε ευχαριστω ε. αν θες τιποτα απο μενα πες μονο πως σε βαζω κιου να το μανατζαρω το θεμα!!!
Κάπου εδώ να πούμε, επειδή υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην το ξέρει ο κόσμος, ότι το Eons Aura έχει δύο καινούριες συνθέσεις και δύο διασκευές. Η μία. Στο. Thor. Των Manowar. Δηλαδή τραγουδάει ο Eric Adams. Κι όλο αυτό το διασκευάζει ο Θύμιος. Ο Καραδήμας. Και δεν γελάς ακόμα.
To Eroding πάντως καλή σύνθεση, για να τα λέμε όλα. Επίσης, εμένα γενικά μου (ψιλο)αρέσουν. Αλλά εντάξει, όχι και μια κυκλοφορία με δύο κομμάτια να την βγάλουμε ελληνική κορυφή του metal.
αγορι μου γλυκο. το αεονς ορα. οταν ειχε βγει, με ειχαν δωροδοκησει οι γονεις με 5000 για να κουρευτω, οποτε κουρευτηκα για να παρω το σιντι το συγκεκριμενο και αφησα μαλλι. οποτε ξερω οτι το εονς ορα δεν ειχε τις διασκευες μεσα. δε ξερω ν σε καποια προσθετη κυκλοφορια τις εβαλαν σαν μπονους. το θορ το ειχαν κυκλοφορησει σε ενα σινγκλακι τους θυμαμαι. εισαι μικρος και δεν τα ειχες ζησει τοτε. επισης στο λαιβ (ναι ημουν) εβριζα που δεν επαιξαν το θορ και παιξαν χεβι μεταλ μανια...
το εονς ορα κατ εμε, ειναι απο τις καλυτερες ελληνικες κυκλοφοριες. δεν του βαζω την ταμπελα μεταλ ή κατι αλλο. ειναι μουσικη και γαμαει. για μενα παντα. ειτε το δεχεσαι ειτε δε το δεχεσαι. δε θα μαλωσουμε για αυτο ουτε θα βγαλω λεφτα απο αυτο. ο καραδημας ναι ειναι αστειος. παμ παρακατω τωρα
Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια νεφέλη κουρεύτηκες, Burni!
Ρε συ, ένα digi δεν είναι; Καλά δεν θυμάμαι; Τέσσερα κομμάτια έχει, εκ των οποίων δύο είναι διασκευές.
μάλλον το Athenian Echoes εννοείς. Το Eons Aura ήταν πάντα αυτό