αφεντικό μήπως ήπιες πολύ; εδώ είναι το Now eating thread :P
Printable View
εγω εφαγα ενα πραμα που λεγεται Kumpir.
Ειναι μια τερααααααααστια μαλακιά πατατα ψητη.
Της εχουν βαλει βούτυρο και κασερι και μετα προσθετεις οτι θες. Εβαλα ντοματα και μπεηκον.
http://www.masalcafe.net/rt/mn/image...62_kumpir1.jpg
τώρα εδω μη το κοιτατε ετσι, μπορείς να βαλεις οτι θες μεσα χωρίς να βαζεις ενα σωρο σαλτσες και να μπερδευονται γευσεις.
Ισα ρε ΜΕΤΑΛΛΟ.
ουστ, λάτρη των PARADISE LOST
Πηξε ρε στο γραφειο
να φέρω κατι να φατε?
μια χωριάτικη κ μια χοιρινή για 'μένα παρακαλώ
πανα φτιάξω κάνα τοστάκι για δε με βλέπω καλά!
Κι εγω το ιδιο και θα πιω και περιπου 750ml παγωμενη σοκολατα
Ωραία, σε 10 λεπτακια θα ειναι ετοιμα.
Καλομοίρα σερβίρει
http://www.youtube.com/watch?v=5l6MLmUcy1o
χαχα αυτό απέναντι από τα goodys ε; γενικά αυτά τα τουρκοπερίεργα δε με ψήνουν αλλά ετούτο ήταν ωραίο, απλά γενικά βάζεις μέσα ό,τι να 'ναι και η γεύση γίνεται τελείως ουδέτερη.
επίσης τρως όλη τη γέμιση πρώτα (ειδικά άμα χώσεις κρέατα) και μένει η πατάτα που δεν τρώγεται σκέτη, fml.
ωπ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.
ναι αυτό.
ρε δε χρειαζεται να παίρνεις τους ετοιμους συνδυασμούς που σου προτείνει . Το πολυ 2-3 υλικά, γιατι αλλιώς είναι ενα ατελείωτο παρτυ θερμίδων και αχταρμας γενικα.
Οσο για την πατατα ειναι τοσο γαματη που και σκετη μια χαρα ειναι
Μολις εφαγα ομελετα απο τα χερακια μου με λουκανικακι, πιπερια , μανιταρια και τριμμενη πατατα. Θα ποσταρα φωτο τελειοτητας αλλα δεν εχω sd!
Μπριαμ και δεν έχω γιαουρτι ή φέτα.
FML
χτυπησαμε το μεσημερι απο ψησταρια της παλ.κοκκινιας αρνακι και κοκορετσια τιγκα στη μπιχλα και τη λαδιλα
99% αγνο παρθενο κανις:dfinger:
και ρεψιδια στη μαπα των χορτοφαγων
λεπον σημερα ειναι μια απο τις 3-4 φορες που τρωω την βδομαδα
ροβυθια με πατλιτζανες και παραδιπλα μανουρι
Σπανακοπιτα σπιτικη 100% απο τη μανα βεβαια. χοχοχ Drumsick με συγκινησες με τη φετα κ το γιαουρτι :pink:
Σπιτική πίτσα μάνας η οποία χώνει από την όπισθεν ότι gay πιτσαρία έχετε επισκεφτεί, μετα Κaiser φιαλών και Ulver στα deckz.. ΜΛΡ
τηγανιτό αυγό με φρέσκια σάλτσα ντομάτα και μπόλικο καυτερό + παγωμένη μπύρα. ΟΣΟΜ
http://imageshack.gr/files/kft6s8rq9ofz720zbbev.jpg
κάπου έχω ξαναγράψει για αυτή την τελειότητα.
αυγά, δημητριακά, και καρύδια στο μπλέντερ. βζζζζζζν μέχρι να γίνουν χυλός και μετά ψήσιμο στο τηγάνι.
σερβίρισμα με μέλι και καννέλα.
ζημιά.
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο αυτα που φαινονται αηδια αλλα γευστικα γαμανε.
Πολυ ελκυστικο! Θα το δοκιμασω :grin:
ψηθείτε. ότι πρέπει για πρωϊνό.
Μπριάμ και πάλι.
Σήμερα έχω και γιαούρτι που μου είπα της μάνας να μου πάρει.
Φυσικά για άλλη μια φορά μου πήρε 0%
FML
σε καμια βδομάδα ίσως καταφέρεις να το φας και με φετα
εγω χτυπισα τσιπούρα ψητή απο τη λέσχη. Φυσικά πήρα και δεύτερη γιατι δε το τρώγαν το φαι τους και ήταν σα σπαράκια.
εγώ τσάκισα μακαρονάδα σήμερα... φωτό δεν έχει :P
θείο φάε καλά για να πάμε Aurora τον Αύγουστο... παίζει να έχω άδεια εκείνο τον καιρό.
σε λίγο θα τρώω πρόβειο κεμπάπ στο χωριό :headbang:
Ο σεφ λαμπ προτεινει να βαλετε και λιγο γαλα στο παραπνω μιγμα!
Χαχ. Ναι ρε ουτως η αλλως ειναι εκρηκτικο και γενικα τιγκα στην ενεργεια.(παω στοιχημα ο Ιρε το χτυπαει πριν παει στο βιντατζ γυμναστηριο του!:P)
Απλα η γιαγια μου εχει μια συνταγη που βουτας φετα τοστ σε μιγμα απο αυγο, γαλα και ζαχαρη και μετα το τηγανιζεις και σερβιρεις με μελι ή ζαχαρη και κανελα και γαμαει. Οποτε πιστευω θα κολλησει και εδω.
η συνταγή που λες της γιαγιάς τα σπάει! Είναι μια από τις παραλλαγές της λεγόμενης και "αυγόφετας". Όταν ήμουν πιτσιρίκι τις ξετίναζα πέντε-πέντε
5 ασπράδια-1 κρόκο(αλλιώς είναι ενδοφλέβια χοληστερίνης)
κοντά στα 100 γρ. δημητριακά(μούσλι βάζω εγώ, ότι προτιμάς εσύ)
μια χουφτα καρύδια(κ λίγο παραπάνω να πέσει δενκακό +χωρίς τα καρύδια το μίγμα ΔΕΝ πήζει.
ολίγο αλάτι, ολίγο πιπέρι, και έγινες.
λαμπ, παραείναι βαρύ για προγυμναστηρίου. το μοντάρω με το που ξυπνάω.
τρώω και μετά φουσκώνω σαν το βούδα και κάθομαι και κοιτάω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
σκέτη μαστούρα τόση ποσότης.
ε στον ξηρό καρπό θα κολλήσεις;
αυτοσχεδίασε... ρίξε κανα φουντούκι, κανα αμύγδαλο....
Είναι και ένα πρόβλημα η αναλογία αυγών. Να δω τι θα κάνω 4 κρόκους. :lol:
χμ, κ με μύγδαλα ωμά λογικά κάνεις δουλειά. ή με φύστικς(όχι τα αλατισμένα των ουισκιώνε ε).
έκτορ μποντρίνι ιν γιορ σέρβις.