Emeis to kanoume milontas apo to MSN
Printable View
Nai
η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... ή μάλλον από την ώρα που ενώ ξύπνησα από τις 7.00 -μια ώρα νωρίτερα από την ώρα που είχα βάλει το ξυπνητήρι- με γεμάτο ύπνο που γενικά δεν συμβαίνει συχνά κ συνειδητοποιώ πως στο σπίτι που ξώμεινα δεν έχει ούτε δείγμα καφέ.
κ τα φακελάκια καφέ που κουβαλάω πάντα μαζί μου έχουν τελειώσει.
τέλος πάντων, δεν πειράζει, δεν θα χαλάσει αυτό την μέρα.
κάθομαι λίγο, ο φίλος μου ψιλοκοιμάται,ψιλοξυπνάει ε παίρνω τον πούλο για το σπίτι.
αν δεν πιω καφέ αμέσως με το που ξυπνήσω δεν είμαι γενικά για πολλά πολλά, αλλά περπάτησα λίγο, ήρθε κ το λεωφορείο με το που πήγα στην στάση οπότε καλά πήγαινε.
γυρνάω σπίτι, η αδερφή μου δεν έχει μαζέψει έναν φιδέ που είχαμε στνη κατσαρόλα δυο μέρες κ βρωμάει ο τόπος, οπότε πάω να τον μαζέψω κ πέφτει όλος στο πάτωμα, ανάμεσα στνη κουζίνα και τον τοίχο.
χριστοπαναγίες, τραβάω την κουζίνα, χριστοπαναγίες, καθαρίζω.
επιτέλους ΚΑΦΈΣ!
πιο μετά πα να σουρώσω το ζουμάκι από το κοτόπουλο που είχα φτιάξει για την Λουκρητία χθες κ ενώ τελειώνω μου φεύγει η κατσαρόλα, μαζί με το τάπερ που είχε είδη το σουρωμένο ζουμί στο πάτωμα.
η ώρα είναι ακόμα 15,00 :fear:
Γενικά μην πολυβγείς σήμερα από το σπίτι και όσο μπορείς μακρυά από γωνίες.
βασικά κάπου πρέπει να πάω, αλλά ψήνω να δώσω την διαθεσιμότητα μου τηλεφωνικά.
βτγ ξέχασα να πω, πως κάπου στο ενδιάμεσο μου ακύρωσαν κ ένα ραντεβού για μια δουλειά που είχα κάνει κ θα βρισκόμασταν σήμερα για να την πληρωθώ :maikl:
2 μήνες εξεταστικοκατάθλιψη, στα καπάκια χωριό για δουλειά χωρίς καν ανάσα, η σκύλαμ έκοψε το πόδι της μέχρι το κόκκαλο και θέλει προσοχές φροντίδες αντιβίωση, αντί για 2 μέρες η δουλειά γίνεται 4, στη 3η αρρωσταίνω, τρίτη ζενίθ πυρετού 39.7 και τώρα επιτέλους μου ΄ρθε όρεξη να καπνίσω και το 37.1 φαντάζει τόσο υγιές. βαλβίδα αποσυμπίεσης νεύρων.
έβλεπα μια κωλοσειρά στο μέγκα και βλέπω γαμάτο μιλφάκι αλλά τι διάολο πολύ πολύ περίεργη φωνή. ψάχνοντας λοιπόν αντικείμενο για την κυριακάτικη μαλακία μου λέω κάτσε να την ψάξω και τελικά ήταν η
Spoiler
ασιμούλη πρόσεχε γιατί...
Spoiler
χαχαχ ε το μαλάκα... όντως φέρνει κάπως
α γαμηθείτε ρε μαλάκες
εγω για καλό το είπα, δεν είχα προσέξει καν το ποστ του ασιμουλη και δεν ηξερα οτι ειναι τραβεστί (τώρα πληροφορήθηκα μόλις)
και τέλος πάντων όποιος λέει οτι δεν του αρέσει το μινάκι είναι βλάκας
Βλακοτνικ, εισαι τοσο γαματος και ανετος
πρήξξξερ είσαι ο τύπος που πριν λίγες μέρες έκραζες τον κάρχαρτ που σταλκάρει τον μπέρνη
μ'έχεις κουράσει λίγο
κι ο κάρχαρτ τουλάχιστον ήταν έξυπνος
kai proswpo ginaikas kai vizia kai palamari, sketo oneiro. azza zileveis.
vikotnis asxoliastos.
fikser afierwmeno
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5469681_n.jpg
Βλακότνικ καλά, ίσως σε συγχωρέσω.
Αλλά μινάκι εκ των πραγμάτων και εκ φύσεως δλδ είμαι εγώ, όχι... "αυτή"
Firestorm μου άρεσει να κατουράω καθιστή
επίσης το βλακότνικ είναι λίγο ενοχλητικό.
on topic
Σήμερα ημέρα της γυναίκας και συζητάω ότι χθες (παραμονή) μου είπαν ότι μοιάζω με ένα τραβέλι FML =P
δεν ειναι τοσο fml αλλα δεν γαμιεται μιας και το φερε η κουβεντα.... ημουνα χτες στην σταση του λεοφωρειου (να σημειωσω οτι εχω μακρια μαλλια) και ηρθε μια γιαγια απο πισω μ με σκουντηξε και μ λεει συγνωμη κοπελα μ αλλα ξερεις αν το ταδε λεοφωρειο πηγαινει περιστερι?....
ε καλα δεν εισαι αναγκασμενος να ξερεις ολα τα δρομολογια..
πούστηδες της vodafone....εξόφλησα το σεπτέμβρη τον λογαριασμό έφυγα απο την εταιρεία και σήμερα μου έστειλαν ότι χρωσταω 18,50 ευρώ σε τόκους! το γράφει λέει το συμβόλαιο μου..αντε να το βρεις να το διαπιστώσεις μετά απο 7 ίσως και βάλε χρόνια..
Ας το πάνε δικαστικά, μην πληρώνεις.
Γιατί δεν τους γράφεις στ'αρχίδια σου?
Μου έκαναν το ίδιο όταν άλλαξα provider (από Vodafone σε Cosmote) και τους αγνοούσα επιδεικτικά, μέχρι που με πήρε δικηγόρος τους 2-3 φορές και επέμενε να μου δώσει λογαριασμό τραπέζης να τα καταθέσω. Κάθε φορά, γεμάτος ενδιαφέρον και κατανόηση, "σημείωνα" τον αριθμό και απαντούσα καταφατικά στα πάντα. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν.
καλά παίζουν τρόμπα όλη την ώρα στη βονταφον...ενώ μου παν ετσι απο το τηλ, πηγα στο καταστημα και μου κανει αυτη , "οχι δεν ειναι να τα πληρωσεις ειναι τα έξοδα του δικηγόρου της βονταφον.." νοημα κανένα..αν μου στείλουν πάλι τίποτα περίεργο θα παω να ζητήσω βεβαίωση εξόφλησης [δεν υπήρχε περίπτωση να πλήρωνα τα κερατιάτικα της βόνταφον, το πρηξίδι δεν αντέχω]
πετυχα εξω απο το σπιτι τον αδερφο μου με μια πιτσιρικα και της κανω "γεια" και μου κανει "γεια ΣΑΣ" . φμλ
κι εμενα μου εχει βγει απο αμηχανια και μονο να πω "γεια σας" σε ατομο νεαρης ηλικιας. ποσο μαλλον αν η τυπισσα ηταν σε φαση ψησιματος με τον αδερφο σου
Roswell, ο χρηστης που το καταλαβε
ε τουλαχιστον εχεις δουλεια
στην περιπτωση του αποπανω μιλαμε με ανεση για τον πιο θλιβερο χρηστη που εχει περασει ποτε απο το φορουμ, ετσι;
μπαααα ξεχνας DM
οντόπικ που να δείτε εμένα ρε σεις που είμαι και κάμπριο, τα κύριε και "τι θα πάρει ο κύ(π)ριος" πάνε σύννεφο... Καλά που χω αφήσει το σκουλαρίκι κρίκο του ΓΕ ΓΕ και ρίχνω κανα χρόνο.
Καραφλογιεγιές που λέμε δηλαδή; :P
O Άλιστερ φέηκ μου κάνει εμένα.
τι να πω και γω που μικροδείχνω , και για να πάρω μπύρα σε μαγαζί μου ζητάνε ταυτότητα.
Πάνω εκεί που σήμερα το πρωί έπρεπε να είμαι στο MLR, γιατί με πήρανε στην oteplus, μετά από τεστ δεξιοτήτων και συνεντεύξη, ανάμεσα σε άπειρο άλλο κόσμο, η τύπισσα που με πήρε τηλέφωνο για να με ενημερώσει, φτάνει στο σημείο να μου πεί μισθό. ΜΑΞ 439 ΜΕΙΚΤΟΣ για 6ωρό, με προαπαιτούμενο πτυχίο.
Την μπαναγία τους.
Και αυτά θα σου είπε μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις νέες αμοιβές ε. Τουλάχιστον έτσι είπε σε μένα.