χα
μασιβ ατάκ κάμουν καλή δουλεια
φαντάσου να τώρα πήρα επιτέλους απόφαση να σηκωθώ απ΄το πισί
αμέ!
Printable View
χα
μασιβ ατάκ κάμουν καλή δουλεια
φαντάσου να τώρα πήρα επιτέλους απόφαση να σηκωθώ απ΄το πισί
αμέ!
Άυριο που λέτε θα περάσω κατά πάσα πιθανότητα απο το Drifter.
Βόρειοι, ελάτε να αγαπηθούμε.
Πριν κανα 3ωρο γύρισα απο 3ημερο στην ΜετΑθήνα σας ("Post-Athens" :Ρ ), για τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο, και συνειδητοποίησα πως αν εξαιρέσουμε την φυσική ομορφιά σε 2-3 σημεία που πήγα και 2-3 μέρη που έχουν μια ιδιαίτερη αύρα απο μόνα τους, κοινός παρανομαστής αυτής της πόλης είναι η απίστευτη ΜΙΖΕΡΙΑ που σου δημιουργεί και που έχει βαρέσει ανελέητα το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που βλέπεις στο δρόμο.Πώς αντέχετε εκει κάτω ρε σεις;
(Τουλάχιστον έχετε και γαμώ τα δισκάδικα :D:D:D)
Eίπε ο ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ..
Κατά τ'άλλα.. φυσική ομορφιά στην Αθήνα??? ΠΟΥ?
για αυτο ολοι λαρισα να ξεμιζεριασουμε:moutza:
αν και στα αρχιδια μου για την αθηνα
Phga 2 fores to Larsa and back (x8es bradu kai shmera to meshmeri) kai katalaba oti oi Larisaioi einai pio zwa akoma kai apo tous Boliwtes. Sou petagontai pezoi sunexeia deksia aristera xwris na koitane. To kefali katw kai bour. To apokorufwma htan mia me karotsaki me mwro h opoia paei na diasxisei ka8eta kentriko dromo kai otan katalabainei oti den thn pairnei na perasei stamataei sthn mesh tou dromou!
Kai polu zesth shmera gamw.
xaxa. proton den eipa "elate na ksemizeriasete" sti Larsa h tipota allo.Eipa apla oti h athina mou vgazei apisteyti mizeria.Den ekana sygkrisi.Deyteron, re Blindgeo, 2,5 xronia tora pou erxomai syxna Volo gia to metaptyxiako, exo dei poli xeirotera.Sou dino mono to simeio kai vale me ton nou sou.Molis exeis perasei to parkaki pou exete meta ton stathmo, kai prepei na peraseis apenanti pou exete aytous tous 2 megalous paralilous dromous pou pernoun brosta apo tin paralia.Ekei exo dei trela pragmata.Tespa.Ego den ekana "patriotiko" post prin.Mia gnomi eipa
kai eixes dikio.
Ξέρετε τι λένε για τους άντρες με μικρά άκρα ε?
μαθαμε λοιπον και το αγαπημενο σαιτ του...
http://www.pinkydicks.com/
Που κολλάει αυτο ρε ραπανάκι?
Τέθηκε πουθενά θέμα να γαμήσω τον ρειζορ και δεν το πήρα χαμπάρι?
Έλα, σώπαινε.
Yponohses oti thn exei mikrh kai oti auto exei sxesh me to noumero papoutsiou pou foraei. Kai to eipes kai upotimhtika.
That's why.
θα την τσιμπουκωσω αυριο στο ντριφτερ,δεν υπαρχει προβλημα παιδια
blindgeo λεγεται γαμημένο χιούμορ/πείραγμα. Σταμάτα να'σαι τόσο μπετόβλακας.
ρε συ αμα δεν σ αρεσει η αθηνα μην μας τα πρηζεις. να της το πεις της ιδιας. οκ?
τώρα σε είδα, τέτοαι σε πμ για σιγουριά
Εχει κάδο σίγουρα κοντά στην Αγ. Σοφίας δίπλα στο εργοτάξιο πριν την αχειροποίητο (τους 4 του Δήμου ανάλογα με το είδος των σκουπιδιών). Επίσης απέναντι από τα Πανεπιστήμια επί Εθνικής ΑΜύνης στο πάρκο. γενικά όμως σκατά έιναι, κι εγώ ψάχνω συχνά 'άμα ειμαι στο κέντρο για κάδους ανακύκλωσης.
αυριο ο ρεηζορ ας τρεξει προς το ντριφτερ,αρκει να μην τον παιξει καθολου σημερα και αυριο.
πιστευω θα ειναι ΤΥΧΕΡΟΣ.λακυ λακυ,γιορ σο λακυ
ισως περασω!
αναλογα και τα κεφια!
α, εγινε "ισως" τωρα; δεν σου φτανει το εγκεφαλικο που μου προκαλεσες πριν;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.. Εννοώ για drifter βλακάκο! Μήπως αλλάξεις γνώμη! :razz:
σιγα μην αλλαξω, μενω πιστος στα ιδανικα μου.
κατα τ'αλλα ο ταηλερ εχει απιστευτο δικιο.
Χαιρετώ το ηρωικό ΕΡ για 12 μέρες. Αύριο ξεκινάω Πανελλήνιες. Σέκοντ τάιμ. Wish me luck παίδες.
kali epityxia!!!!!!!!!!!
666
χαχαχα παίζει να το χω δει, έχει κάτι απλές τζαμαρίες φάτσα φόρα και κοζάρεις τους αθλούμενους.
kajo ναι.
είσαι χάπι κάστιουμερ? δεν έχω πάνω από βδομάδα εκεί.
Kalh epituxia!